Valla Gökçe isim vermedi hocamız.2 oyuncu Nba'e gittiğini 1 Efes'e 1'i Vidicini Bologna 1'i Jarusalem'e gitti dedi hatırladım şimdi. İspanyol takımı değil kusura bakmayın Takımların ismlerini ben verdim Oyuncuları da siz bulursunuz artık
Emin Doğanca' Alıntı:ins iii bi 3 numara alıcaz.
birde fitch i elestirenler kesinlikle yüssüzlük yapıyorlar . cünkü bir oyuncu ne yapsa takımı icin yapar . gerald fitch bencillik yapsa bizim icin yapıyor . sayı atsa bizim icin atıyor . ribaunt alsa top calsa bizim icin calıyor , savunma yapsa bizim icin yapıyor . blok koysa bizim icin koyuyor . bunlar cok haksız elestiriler .
ayrıca fitch kadar iii bir 3 numara alacağımıza inanıyorum . doğacaktır bize 3 numara vereceği günler HAKK ın , belgi yarın belki yarındanda yakın
ibo'dan nefret ederim ama bu kadar da ağır konuşulmamalı. hem "her oyuncu takımının iyiliği için mücadele ediyor" diyelim hem de milli takımda oynayan ve takım kaptanı olan adama "Türk değilim" yakışıtırması yapalım. olmuyor emin bey. Yakıştırmalarınız Galatasaray'lılığa da yakışmıyor...Emin Doğanca' Alıntı:...özellikle ibrahim kutluay son saniyede 3 lüğü kacırarak adeta ben türk değilim dedi...