eğer ki bu takım koş koş taktiğiyle oynayacaksa fitch bize kesin gerekli,ben yorumumu dünkü maca göre yapmıyorum,mesele taktiksel anlayış,bu sistemde kısalarında ribauntlara yardımı ve ilk adımının hızlı olması gerekiyor,yani iyi savunmanın arkasından karsı sahaya en kısa zamanda gecmek,tabii önce ribaunt...gecen sene fitch kime pas verebilirdi allah aşkına,pota altında cok mu iyi bir oyuncu kadromuz vardı,ya da dısardan,birde murat hoca sürekli frenliyordu takımı yani taktik olarak hücumu son ana kadar en iyi pozisyon üzerinden atmaya calısıyorduk,hareketsiz oluşumuz diğer oyuncularımızın cok iyi şutör olmamaları birazda fitchin her NBA den buraya gelen oyuncuda olan bencillik ve ben en iyisin yaparım havaları yüzünden top hep fitchin elinde kalıyordu ve onun eline bakıyorduk artık avrupada biraz tecrübe kazandı dee brownunuda olumlu etki yapacagını düşünüyorum,bence eger hedef şampiyonluksa bu riske edilmeli (fitch li kadro)yok eger ilk 4 se o zaman işler değişir,bence FİTCH riske edilmelidir,bu risk bize cok şey kaybettirmez,ama cok şey kazandırabilir