Saygın AKEL' Alıntı:Normal Sezonda 4. olmak bence bu senenin hedefi olmalı;
Bu durumda Ne FB Ülker'i , Ne Efes Pilsen'i , Ne de Türk Telekom'u geçemeyiz bundan dolayı bu sene bizim en büyük rakiplerimiz kuşkusuz BJK Cola Turka , Banvit , TT Beykoz ve Pınar KSK olacaktır...Mevcut durum bundan daha extra sonuçlar almamıza izin vermez...
Umarım sene içindeki pozitif ivme bizden yana olur aksi takdirde bu sene çok erken gelen mağlubiyetler serisinin kolay kolay yakamızı bırakacağını söylemenin çok güç olduğunu söyleyebilirim.
Umarım Herşey Bu Büyük GALATASARAY Taraftarının istediği gibi olur...
Burak Barut' Alıntı:[quote="Saygın AKEL":5c397]Normal Sezonda 4. olmak bence bu senenin hedefi olmalı;
Bu durumda Ne FB Ülker'i , Ne Efes Pilsen'i , Ne de Türk Telekom'u geçemeyiz bundan dolayı bu sene bizim en büyük rakiplerimiz kuşkusuz BJK Cola Turka , Banvit , TT Beykoz ve Pınar KSK olacaktır...Mevcut durum bundan daha extra sonuçlar almamıza izin vermez...
Umarım sene içindeki pozitif ivme bizden yana olur aksi takdirde bu sene çok erken gelen mağlubiyetler serisinin kolay kolay yakamızı bırakacağını söylemenin çok güç olduğunu söyleyebilirim.
Umarım Herşey Bu Büyük GALATASARAY Taraftarının istediği gibi olur...
Burak Barut' Alıntı:Bugun maçı izledin mi bilmiyorum fakat sonuna kadar Bjk'nin hakettiği bir karşılaşmayı hakemler bağladı Tt lehine.Fenerbahçenin yerini alabileceklerini düşünüyorum ciddi şekilde.
Burak Barut' Alıntı:Mert Allah Rızası için beyendim değil beğendim yaz.
Mert Yigit Kazan' Alıntı:[quote="Burak Barut":f79b3]Mert Allah Rızası için beyendim değil beğendim yaz.