2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olacak güce erişirsek herşey hikaye kalır yanında.takımın bütün olması ayhan şahenkin full olması....
 
Teori ve pratik arasaında da fark vardır tabii.Sürekli daha güçlü takımlarla,dış sahada kısa süre aralıklarıyla maç yapmak, sadece fiziksel değil mental olarak da takımı oyrar.Ayrıca tüm sezon ortalama bir performans gösterip play-offlarda birden tüm takımlara yenecek üzeye gelmek pek kolay değil.NBA'de bir örneği vardı sanırım;ama böyle bir beklenti içine girmek doğru olmaz diye düşünüyorum.
 
Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
usta acaba efes menejerinin dosyasında kaç tane dudley tipinde yetenek vardır.allah bilir scoutları ne kadar sağlam.ilkkez bu sene oyun kurucuları boş çıktı.


Valla Abi onu bunu bilmem gelen isimler kalite olsa dahi bir sorun yaşıyorlar son senelerde.Jenkins,Cuneyt,Langton,Popoviç gibi isimler dikiş tutturamadı.En son Solomon.
Loore Woods uzun fakat Fatih Solak'ın biraz yontulmuşu gibi geldi bana :)
 
eli yumşak olanından yani.en azından woods şutlarını potaya atıyor ama fatih... neyse

bu arada sezon öncesi takımı 5 defa izledik sanırım bunların 3 veya 4 ünde cemalin orta mesafe şut soktuğunu görüp sevindim belliki yazın yatmamış.umarım oda yen transfer gibi katılır aramıza.
 
Play off diye kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.Sene içinde ak koyun kara koyun belli olur.Şu ana kadar son 19 yıl içinde 5-6-7-8 olupta şampiyon olan takım gören var mıdır ki artık sadece bütçelerin konuştuğu bir ortamda böyle birşey olması imkansız.
 
ya kaynak efesli arklarım söledi de fener için gelmiş ama işler değişebilirmiş fener neresine koycak jarici bunu anlamış deilim efese acaip yaarar wrightın yerine adam hiç bi katkı wermio
 
Dedikte ne oldu söz dinleyen yok ki :) Efes Jaric'i alırsa hiç ligler başlamasın.Bjk-Efes-Fb-Tt aralarında final four tarzı birşey oynasınlar kazanan kupayı alsınlar bizide yormasınlar.Gerçek şudur ki 4 takımında hem kalite hem de oyun olarak çok altındayız.
 
ya adam yıllık 6 milyon euro para alıomuş %40 vergi mi ne bu da 3.5 milyon euro ya denk gelir bildiim kadarıyla ligin en pahalı oyuncusu 1.1 milyon euro yla woods pek gerçekçi deil ama bnde bilmom işte:D:)
 
fenerin formuna girdim şmdi habere hakkında onlarda bu söylentileri bilio sadece ordan bizim forumu çok beyenenler var hatta bizden takip ediolarmış gelişmeleri falan
 
bu söylentiyi ortaya atan kisi bu haberi Efes de calisan bir amcasindan almis. öyle kolpaligini filan da okumadim hic. harbi Efes li bir arkadastir. bu haberi alman bir basketbol forumuna yazdi. öyle söylenti olarak filan degil ciddi ciddi "Jaric Efes'de" gelecek hafta aciklanacak dedi. Wright ile de kesin olarak yollar ayrilacak dedi. bu forumun admini olan sirp bir arkadas da bunu interbasket.net forumlarina yazdi. Türkiye deki Efesliler de ordan aldilar haberi. mantikli düsünürsek Efes'in PG ye ihtiyaci var mi?? var. Jaric gecen günlerde Istanbulda miydi? evet. menejeri istanbulda diye söylenti cikti mi?? cikti. eh en sonunda bu da cikti ortaya. ates olmayan yerden duman cikmaz diyerek bu is oldu diyorum ben.
 
marco jaric ile ilgili ilk haberleri ben yazdım marco jaric fb ile 2 görüşme yaptı fb forumlarını takip edenler bilir rakamı orayı da yazdık yıllık 4,8 milyon dolar talep etti... efes'in değil hiçbr türk kulübün hatta hatta panathinaikosun dahi jarice bu parayı vereceğini sanmam , hani malum jasikivecius bile o paraya oynamıyor.
 
bence salary cap den para koparir Jaric. yani Minnesota alacaklarinin yarisini filan öder söslesme fesh olur. 3 Milyondan fazla da alamaz burda. ne 4.8 Milyonu. :) aklini oynatmis galiba.
 
Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
bence salary cap den para koparir Jaric. yani Minnesota alacaklarinin yarisini filan öder söslesme fesh olur. 3 Milyondan fazla da alamaz burda. ne 4.8 Milyonu. :) aklini oynatmis galiba.

ben sadece istediği parayı söyledim gerisini düşünün yani.....3 milyonu dahi ödeyemez türkiyede hiçbir kulüp, şu an en pahalı oyuncu solomon o da 1,3 milyon alıyor hesap edin
 
Efes ödemesine öder aslinda. eger hedef Final 4 ise ödemek de zorunda. Eger sen hedef final 4 deyip Rashad Wright'i aliyorsan gülerler adama. su an TBL de bile ilk 5 PG arasina giremez Rasah Wright. Top 8 bile zor bu PG rotasyonu ile.
 
Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
Efes ödemesine öder aslinda. eger hedef Final 4 ise ödemek de zorunda. Eger sen hedef final 4 deyip Rashad Wright'i aliyorsan gülerler adama. su an TBL de bile ilk 5 PG arasina giremez Rasah Wright. Top 8 bile zor bu PG rotasyonu ile.
valla benim bildiğim tuncay özilhan o parayı ödemez..... yok eğer ödüyorsa 4-0 ve c.başkanlığı kupası bayağı acıtmış kendisini demektir.... ayrıca hedef f4 ise woods'un yerine de adam gibi birini alması gerekir..... adam aynı adı gibi valla.... EL De yerler o adamı.....
 
iki kere üst üste 4-0 süpürülmüsün, gecen yil EL de fiyasko, kupalar ve prestij elden gidiyor. ee ne yapcaksin. ucuz etten yahni yapmaya calismaktan öteye gitmiyor yine. Olympiakos Jasikevicius a karsilik NBA den PG getiriyor 3.5 milyona. bosuna mi yapiyor. Pao'nun üstünlügünü kabullenmek istemiyorlar. ama Efes in fazla taraftari olmadigi icin hesap soran da yok. Fenerbahce dedigin gibi rakiplerinin transferlerine cevap yetistirdi hemen. büyük takim büyük düsünmeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst