farkındaysanız forumu görüntüleyen 40,50 kişi var vay be
onu dicektim ben de o da aek'ya gitti diyeOğuzhan Parlak' Alıntı:O aek ile prensipte anlasmis
en başından beri takip ediyorum yorumlarını.. burası makara yapma yeri değil .. biraz daha seviyeliMehmet Yıldırım' Alıntı:Afedersiniz sevgili gs taraftarları bende panik yaşadığım için böle telaşa girip sizide telaşa verdim.Afedersizniz
Evet biliyoruz ama haberin kaynağı t.... malum siteEmin Doğanca' Alıntı:arkadaslar size cok önemli haberim var . dikkatle dinleyin (belki bilio olabilirsiniz ama)
3.kıta yı lütfen okuyun
Yaz başında Galatasaray Cafe Crown'un büyük ümitlerle transfer ettiği Amerikalı oyun kurucu William Avery, Yunanistan'ın AEK Athens takımı ile anlaşmaya vardı.
Yaz döneminde Galatasaray Cafe Crown'un Alba Berlin takımından büyük ümitlerle transfer ettiği ancak hazırlık maçlarında çok kötü bir performans sergileyen 28 yaşında ve 1.88 boyundaki Amerikalı guard sarı-kırmızılı ekipte resmi maç oynamadan Yunanistan'ın AEK Athens takımı ile anlaştı.
Bu haberle birlikte yabancı kontenjanında bir kişilik yer açan Galatasaray Cafe Crown'un daha önce NBA kariyeri bulunan Amerikalı oyuncu Frank Williams ile temaslarda bulunduğu ve bu transferi bitirmek istediği öğrenildi.
Ayrıca Uleb Cup'da sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-kırmızılı teknik heyet ve yönetimin takımdaki forvet eksikliğini gidermek adına oyuncu arayışlarına başladığı gelen haberler arasında