evet önümüze bakalım...kötü hazırlandığımız bir sezona cok şanslı bir kurayla başladık,fikstürümüz iyi allahtan... bu arayı fazla da uzatmadan takviyelerimizi yapsak keşke...
oda ins gelir . cok iii bi störAlp Erdem' Alıntı:arkadaşlar murat hoca nın da bizim de istediğimiz jumanie jones kadro dışı bırakılmış.
Zaten nerede kompe adam var onun 1. tercihi olmuyor.Bunuda ben anlamıyorum.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mesela Jumaine Jones gelebilir bir oyuncu ama hocamız istemedi sanırım yada 1. tercihi değil.
İlginç ama sanırım doğru...Cem YILMAZ' Alıntı:Galatasaray'da Murat Özyer, 1 yabancı isterken yönetim,2 yabancı oyuncu transfer etmek niyetindeymiş.Murat Hoca'nın söylediğine göre şimdilik bir yabancı oyuncu alıncak eğer ULEB'de gruptan çıkarsak 5.yabancı kadroya katılacak.Ayrıca Murat Özyer,NBA'de takımlar bu cuma kadrolarını açıklıyorlar bizde transferi Karşıyaka maçı öncesinde kesinleştireceğiz dedi.
ted macı demek istedin herhalde . ted macından 1 - 2 gün öncesinde gelse oynayamazmı acabaCem YILMAZ' Alıntı:Galatasaray'da Murat Özyer, 1 yabancı isterken yönetim,2 yabancı oyuncu transfer etmek niyetindeymiş.Murat Hoca'nın söylediğine göre şimdilik bir yabancı oyuncu alıncak eğer ULEB'de gruptan çıkarsak 5.yabancı kadroya katılacak.Ayrıca Murat Özyer,NBA'de takımlar bu cuma kadrolarını açıklıyorlar bizde transferi Karşıyaka maçı öncesinde kesinleştireceğiz dedi.
ted macı demek istedin herhalde . ted macından 1 - 2 gün öncesinde gelse oynayamazmı acaba[/quote:93b13]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Cem YILMAZ":93b13]Galatasaray'da Murat Özyer, 1 yabancı isterken yönetim,2 yabancı oyuncu transfer etmek niyetindeymiş.Murat Hoca'nın söylediğine göre şimdilik bir yabancı oyuncu alıncak eğer ULEB'de gruptan çıkarsak 5.yabancı kadroya katılacak.Ayrıca Murat Özyer,NBA'de takımlar bu cuma kadrolarını açıklıyorlar bizde transferi Karşıyaka maçı öncesinde kesinleştireceğiz dedi.
basketbol dunyası programıBatuhan Varolsun' Alıntı:Cem Murat Özyer nerde dedi bunları.
Link varsa verebilir misin ?
Batuhan Varolsun' Alıntı:Cem Murat Özyer nerde dedi bunları.
Link varsa verebilir misin ?