2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Programı Veli Efendi sordu ve gene söylenenlerden hüç bir şey anlamadık :? Murat Hoca 2 transfer al da bizi şampiyonluğa götür yapma böyle ;)
 
İnşallah iyi ve yararlı bir oyuncu gelir ismi veya nerde oynadığı pek önemli değil. Şu an ki kadromuz da gayet fakat ilerliyen dönemde haftada 2-3 maç ypacağımız için genişlemek gerekir.
 
Hocamız araştırmalara devam ediyor..Tek oyuncu alacağına göre sık eleyip ince dokuyor anlaşılan.Umarım beklediğimize değecek biri gelicek.Güveniyorum Murat hocaya bu konuda.
 
Denver 5 oyuncuyu gönderdi ;

Kuzeybatı Grubu'nda zirveyi hedefleyen Denver Nuggets normal sezon öncesinde kadrosundan beş oyuncuyu gönderdi.Denver Nuggets, forvet Stacey Augmon, guard Anthony Robenson, pivotlar Jelani McCoy, Brad Stricker ve guard Mike Wilks ile yollarını ayırdı.

Denver bu beş oyuncu ile yollarını ayırarak, kadrosunu da 14'e indirmiş oldu. NBA'de kurallar gereği her takım kadrosunda en fazla 15 sözleşmeli oyuncu bulunduruyor

acaba bizim ilgilendiğimiz oyuncu varmıdır
 
Uzun süredir Jumaine Jones'un boşta kalmış olmasına şaşkınlıkla tanıklık ediyorum. Besbelli Phoenix ona hiç yaramadı... 2-3-4 numara oynayabilecek yeteneklere ve niteliklere sahip... Hem dışarıdan, hem içeriden rahatlıkla sayı üretebilen, ribaunt alabilen; savunma yönü de güçlü bir oyuncu. Geçen sezon 770.000 dolar civarında bir kontratı vardı. Alınabilmesi mümkünse takımı 1-2 kademe yukarı taşıyabilecek bir basketbolcu...
 
İtalyaya gitme ihtimalinin yüksek olduğunu dün okumuştum.Doğrudur büyük ihtimal.Ha istesek biz alamaz mıydık elbette alırdık.
 
Jones gitmis listeden bir kisi eksildi. Dusunuyorum da, keske Cemal ve Murat'ın yerine Ümit Sonkol'la Sinan Güler'i alsaymısız. Yabancıya kalmadan acıgımızı kapatmıs olurduk.
 
richie frahm iyidir, türkiyenin de gediklisidir =) darüşafakada oynamıştı yarım sezon sanırım. sonra portlanda gitmişti. baya atletik bi oyuncu, şutu da gayet iyi.. 2-3 için ideal =)
 
Luke Jackson bugunkü hazırlık maçında 5 dakika süre aldı ve sadece 2-1 serbest atıi ile 1 sayı buldu.Bir de 3'lük kaçıırdı.Sevindirici bir haber. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst