2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferi değerlendirmek için ilk olarak oyuncu görmek gerektiğini düşünüyorum.anladığım kadarıyla boyuna bakarak yorum yapıyoruz.bence murat hoca eksiklerimizi giderecek bir oyuncu diyorsa bildiği vardır.artık murat hocaya güvenmek zorundayız.takımın koçu murat hoca ve takımın eksiklerini kimse onun kadar göremez.adamın yararlı olacağı düşünüldü ki alındı....onun için yeni transferimiz değerlendirirken oyuncuyu birkaç maç izledikten sonra değerlendirme yapmalıyız diye düşünüyorum...

yeni transer karşıyaka maçında oynayacak mı?
ayrıca artık ayhan şahenki doldurmalıyız ve takıma gerçek gs taraftarını izlettirmeliyiz....
 
ahmet dedehayır Robert Hite'ı almadan öncede bunu ima etmişti.eğer 5.yabancı hakkımızıda kullanacaz diyosa bu 5 numaraya olucak... fatih solak hüseyin beşok rotasyonu finaller için hafif gelir...bencede 3 den ziyade 5 numaraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...kalite olarak ne düzeyde olur bilemicem ama skore katkı yapan bir oyuncu olacağı kesin...
 
Bu saattten sonra alınacak yabancı kaç numaraya alınırsa alınsın 3 + 2 nin olduğu bir sistemde + 2 'den biri olur sadece. dee rite tufan gaines huseyin beşinde ya huseyinin ya tufanı yedekleyecek bir adam olur. çok kaliteli olmasını da beklemeyin derim ben
 
murat hoca takımı avrupa maçlarında bi görelim duruma göre transferi düşünebiliriz gibi söylemlerde bulunuyo bu mantık kumara giriyo,adama sorarlar kupaya yenilgiyle başlarsak ikinci maça çıktığımızda yeneceğimizin garantisi varmı? gelecek oyuncunun takıma adaptasyonu ne kadar sürede gerçekleşecek? (murat hocada aşırı lisecilerden canaydın mantığıyla yola çıkıyo)ahmet dedehayır çok doğru bi iş yapıyo 3 numaradan ziyade 5 numara için ısrar ediyo haklıda hüseyin fatih rotasyonu avrupa içinde burdaki finaller içinde kesinlikle yeterli değil bunu gözardı etmiyoruz ama hala 3numara için ısrar ediliyo hüseyin kalitesinde bi 5 bu takıma sınıf atlatır gözümüz iki kulvardada finaldeyse bu rotasyon çok kaliteli bi ikiliden oluşmalı...ben beklenti içersindeyim umarım gerçekleşir.
 
Forumdaki gorusleri toparlarsak, olası iki acıktan bahsetmek mumkun.
- 3 numara ,
- Pota altında Huseyin'i yedekleyecek ve Gaines-Owens'a gore iceriyi kapatabilecek biri

İki işi de yapabilecek, 3+2 kuralı geregi back-up olabilecek , 3-4-5 oynayabilen biri gerekli. Adayı olan var mı? Daha once onerdigim biri olan Petr Benda isimize yarayabilir. Tek sorun Nymburk'la 2010'a kadar olan sozlesmesi.
 
Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Forumdaki gorusleri toparlarsak, olası iki acıktan bahsetmek mumkun.
- 3 numara ,
- Pota altında Huseyin'i yedekleyecek ve Gaines-Owens'a gore iceriyi kapatabilecek biri

İki işi de yapabilecek, 3+2 kuralı geregi back-up olabilecek , 3-4-5 oynayabilen biri gerekli. Adayı olan var mı?
3 4 5 oynayabilecek oyucu sayisi dünyada çok azdir böle bir oyuncuyu bulan takimda birakmak istemez
 
Tam anlamıyla 3-4-5 bulmak guc fakat oyuncu da hangi ozelliklerin olması gerektiginden yola cıkılırsa bulunur. Vucudu genis olmalı, pozisyon ve yerlesim bilgisi gerekli, 6-7 6-8 civarı, ilk adımı dıs oyuncuları tutabilecek hızda olmalı vs. Oynadıgı takımda O'ndan istedigimiz gibi oynuyor olmasını bekleyemeyiz. Ne istedigini bilen bir staff, bu tip bir oyuncuyu bulabilir. Devsirilmeye uygun oyuncular her zaman vardır.

Bunu fantazi olsun diye onermiyorum. Baska "tam bir cozum" yok.
 
burda 3 numara diye direten arkadaşlar lütfen gstvden maçın tekrarını izlesin,tekrar izlesin diyorum çünkü bi çoğu maçtayda.takım bağıra bağıra 5 numara ihtiyacımız var diyo.hüseyinin bu ilk maçı olmucak erken foul sorunu veya 5 foulle dışarı çıkması acilen bu rotasyona çözüm bulunmalı.fatih içeri giriyo ama aklı sahada değil aklı sahada olsa bile yeterli değil.
 
Owens-Gaines bence götürür 10 dakika.3 numara eksiği penetre eksiği varken 5 numara eksiği ikinci planda sadece yok demiyoruz.
 
Bence hareketli, şutu olan, kalıplı ve 4-5 oynayabilen bir oyuncu lazım. Çünkü Hüseyin'i bu kadar çok yormamalıyız. Yoksa aldığımız verimde azalır. Fatih 15 sn. Cemel 0 süre aldı :? ... Timur abinin dediği çöüzm imkansız gibi birşey. Galiba bir yeri kapatsak diğer taraf açık kalıcak...
 
Murat Hoca eğer Fatih'i düşünmüyorsa acilen bi 5 numaraya ihtiyacımız var..Her zaman 1 ve 5 numara sağlam olsun deriz ya işte 3'ten çok 5'e ihtiyacımız var bu yüzden..
 
benim oyum da acilen bir 5 numara transferidir.tufan o pozisyonu kor topal götürür erdemle beraber.ancak huseyin in oyundan çıkınca takımın zaafları iyicene ortaya çıkıyor.bu anlamda 3 tarnsferi olabilir ama onu sadecae uleb te kullanırız.hıte ın ceza şutlarını sokabilecek kalitesi yüksek ve ligde çoğu maçta idare edecektir bu pozisyon ama fatihle nereye kadar?
 
Fatih Solak şaka gibi.Cemal desek o da umut vermiyor.3 eksik diyorduk,bir de 5 sorunu çıktı.Biz de tutup 2 aldık şu ortamda. :)
 
yalniz Hite 3 numara oynar bu atletik özellikleriyle. su siralar 3 guard la oynamak moda zaten. bir cok üst düzey takim bile yapiyor bunu oyunu forse etmek icin. burda Hite gibi boyuna göre olaganüstü atletik bir oyuncu cok büyük avantaj. Murat hoca nin kafasinda farkli seyler var bence. maclar geride kaldikca ortaya cikar yavas yavas.
 
3 aşar biraz bence Hite'ı..Tamam atletik iyi zıplıyor ama boyu çok kısa..Tufanla devam ederiz yorulduğunda Erdem girer artık sezon boyu..Ona razıyım aslında ben..Ama 5 numara olayı çok farklı..Hüseyin de müthiş oynarken o yorulduğunda bi Hüseyin daha arıyoruz yahu :)
 
ama Hüseyin gibi oyuncu kimde var ki bu ligde. Lige baktigim zaman en etkili pota alti bizde ve Telekom'da. Efes'in bile pivotlari cok yetersiz bence. Fatih öyle 2 dakka sahada tutup kazanamayiz. özellikle iri pivotlara ve etkili penetre eden Guardlara karsi ona cok ihtiyac olacak. ondan iyi back up bulamayiz. ben sahsen amerikali istemem oraya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst