2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Re:

Alen Hekimbas' Alıntı:
[quote="Mehmet Yıldırım":f9602]Basden bence alınmamalı.Çünkü hücüm yönünde eksik.Ama savunma çok iyi yapıyor.Buda bir artı.Ama alınmamalı diye düşünüyorum

Vay be Basdeni istemeyende varmış :roll:

FB Ülkerde Basden savunma ağırlıklı oynuyordu ondan istenilen zaten oydu
Basdenin yeteneklerini ve takımımıza sağlayacağı katkıyı herkes biliyor ki takımımızda görmek istiyor[/quote:f9602]
Basden ın F.Ülker'deki rolü buydu. Bencede o yüzden daha çok pis işleri yapıyordu. Yoksa ceza şutlarını sokan çok üst düzey olmasada hücum yönüde olan bir oyuncu Basden... Ama ben bir uzunun alınmasından yanayım...
 
Alaksız olacak ama az önce aris-aek maçını seyrettim. Aek kaybetti ama avery'i görmek ilginçti. takım olarak çok iyi değillerdi ama takımının ayakta kalan oyucnularından biriydi. Bir de aris seyircisini görünce basketbolda, basketboldan anlayan seyircinin takımına ne kadar büyük katkı yaptuığını birkez daha gördüm.
 
Uzunca bir yazı yazmıstım ama baglantının azizligine ugradı.

3-4-5 oynabilen birini istemem komik ama zorlugumuzu da anlatır. Benda dısında uyan oyuncu bulmak da zor. Ancak saf atlet siyahi bir uzun alırsın o da bir isine yaramaz basketbolu ogretmen gerekir.

Kiralamayı onerdigimiz cenk-mutlu-u.sonkol gerceklesme olasılıgı zor gozukuyor. Keske olsa ama.. Karsıyaka'yı takip edebildigim icin Hosley'i vermeyeceklerini soyleyebilirim. Kaynak bulabilirlerse 4.yabancıyı alıp basa oynamak istiyorlar. En azından demecleri oyle.

Sutor uzun konusunda Unsal'ın tespitine katılıyorum. Gs bu acıdan birbirlerini tamamlayan oyunculardan olusuyor. :) Rakip uzunu dısa ceksek bile penetre edebilecek (2 ve 3 numaradan, belki biraz tufan) kısalarımız yok. Hucum yelpazemizde penetre uzun sutu hatta ikili oyunlar(henuz goremedik) simdilik yok. Uzun konusunda asıl derdim savunmada Huseyin olmadıgında, hos bence oldugunda da, iceriyi yeterince kapatamıyoruz. Hele Huseyin cıkınca, blok tehditi kalktıgından, Owens ve Gaines show up yapabilse de(tartısılır, kısalara iyi yardıma gidiyorlar ama adam degisirken karsılarındaki oyuncu kendilerinden fiziksel acıdan yakınsa cekiliyorlar. daha dogrusu cekiliyor, Owens. Gaines bu konuda daha yurekli bir mucadele ortaya koyuyor) boyalı alan s.o.s veriyor.

Ahmet'in surelerden yola cıkarak yaptıgı analiz hangi secenegin daha faydalı olacagı konusunda yol gosterebilir. Hem fatih gibi savunmadaki zaafımızı kısmen de olsa kapatabilecek biri var elimizde.

3 numaraya savunma yapabilen, cabuk, 2m civarı-ustu, fiziksel temastan kacmayan(owens biraz kacıyor gibi) iceriye de destek verebilecek biri alınsa daha faydalı olmaz mı?

E.Basden gecen yıl fulkerden yıllık 600-700bin$ civarına oynadı. (yarım sezondan biraz fazlası icin 400bin$) zaten tbl hakları da fulkerdeymis. Baska isimler uzerinde konussak daha iyi olacak.

Potalar icin Murat İnal'ın dedikleri dogru. Antremanları A.Şahenk'e kaydırabilirlerse iyi olacak.
 
Bu klüpte artık ilginçliklere şaşırmamam gerekiyor belki ama idmanların çoğunun floryada olduğunu duyduğumda ciddi bir şok yaşadım.
Hani polyannayla ilişkiye girelim yine..floryadaki potaları sertleştirmişlerdir umarım çünkü o potalara şut atma fırsatı olan biri olarak söylemem gerekiyor bildiğiniz sepet floryadakiler.
 
İdmanlarımız Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oluyor. Ben haftaiçi hergün önünden geçtiğim için biliyorum. Oyuncularımızı , takımımızı her hafta görme imkanı buluyorum. Bir idmanı izleyemedim ama..:) :)
 
2 ve 3 numaradan içeri penetrenin az olduğunu yapabilecek oyuncularımızın olmadığını söylüyoruz. Bence bu Hite ile biraz olsun kalktı. Çünkü Hite fiziği için oldukç atlet bir oyuncu. ULEB maçlarından sonra herşey daha netleşir...
 
Bugünkü maçtan sonra adam bakılacakmış. Valla ben "X" in(Murat İnal abimiz) yalancısıyım. Başka bir forumdaki yazısında belirtmiş.
 
3 numara açığını belli ölçüde kapatabiliriz ama ben kesinlikle bir 5 numara alınmasından yanayım.ya uleb te oynamak için ya da her iki kulvarda.ancak böyle bir durumda cemal nalga kesinlikle kiralanmalıdır.
 
Murat hoca haklıymış diyecez sanırım. :)
3 numaradan daha ziyade kalıplı içeriyi alan savunmasında özellikle kapatabilecek birine ihtiyacımız var.
Hite da fena çıktı yahu.Umarım istikrarlıdır.
 
dee brown ve tufan ersöz ün sözleşmesi hemen bu gece uzatılmalı lütfen bu konuda sesimizi duyuralım ve bunları elimizden kaçırmıyalım tufan 1 maç daha böyle oynarsa gelecek szon onu görmemiz hayal olur.
 
Malzemeci abimize sordum da 5.yabancı kesin gelecek dedi..Ama daha fazla bilgisi yokmuş ama 5 numara mı diye sordum bişey diyemedi bence 5 numara :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst