2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Arda, adminler müdahale ederse iyi olur. Burası millete klavye başından laf sallama, dayılanma ve düelloya davet etme yeri değil, bir basketbol forumu farkındaysan.
 
Eeeeee koskoca Ülkerspor'a yönetici olmak kolay değil.Dil bilmek lazım tabii.

Bir de reklam amacıyla forumlara üye olmak ve atılmak konusunda ihtisas yapmak lazım.yukarıda özellikleri anlatılan arkadaşların arasına katılmak için.

O yüzden Ardacığım,senden benden basketbolsever olmaz.Zaten bize sundukları o haberler olmasa ne yapardık.Bak ben bu yaşıma kadar sadece yarım yamalak bir İngilizce öğrenebildim.Hala proficiency'yi geçeceğim diye essay,listening falan kasıyorum.Yok yok,bizden bilinçli basketbolsever olmaz.
 
Evet birde son birşey unutmuşsun, sizin gibi kasıntılara haddini bildirmek lazım!!!
 
Mert Genç' Alıntı:
Evet Arda, adminler müdahale ederse iyi olur. Burası millete klavye başından laf sallama, dayılanma ve düelloya davet etme yeri değil, bir basketbol forumu farkındaysan.

Az önce bunu söylemiştin.Ayrıca ben kasılmıyorum,üstte kasıla kasıla kendini öven sendin.Söylediklerimde yanlış varsa şu sebeplerden dolayı yanlış değil de onu konuşalım.
 
Valla ilk bize laf atan sizlerdiniz bir konuşmanın başına bak istersen, neyse benim biraz kolpa haber yapmam lazım, bu akşamlık bu kadar...
 
neden herseyi kisilestiriyorsunuz anlamiyorum herkez yorumunu yapsin her konuda hemen it dalasina basliyorsunuz ben ne merti tanirim nede baskasini beni bu kisiler ilgilendirmez beni galatasaray ilgilendirir tamam anliyorum fener yenince hepimizin sinir seviyesi artiyor ama bunun yeri burasi degil bu arada nerde bi olay nerde birine sozle satasma laf sokma her yerde bu arda var bence sapkasini onune koyup dusunmeli tabi bu sadece bir tavsiye onu kirdiysam ozur dilemiyorum cunku o her konuda bu tavirlarini surduruiyor.
 
merti tanımadığını herkes biliyordur eminim seçkin.bakın uzatmayalım diyoruz farkındaysanız kesin artık.
mert 2 dil biliyorsun ülkerde yöneticisin.ali ülkerin zamanında köpeğide olmuşsun ozaman ama bak herşeyi öğrenememişsin o boyunla özelden bana kemik atıp düşeceğimi sanma haddini bil ve artık reklam yapma yeterli.
adminlerin özel mesajları gördüğünüde untma.

emre sende artık birşey yazma konuşan konuşsun kötü olmayalım.
 
Evet forumda yaşanan en büyük sorunlardan biri bu. Kimsenin başkasının düşüncesine saygı göstermemsi ve özellikle Arda'nın karşısındaki kişinin açığını bulmaya çalışması ve aşağılmaya çalışması. Ali Ülker'in köpeği kimdir onu anlayamadım. Bu arada sizin mahallede oturan biri var heralde Ali Ülker diye onunda köpeğini sen tanıyorsun galiba. Benim ülkerde iken tanıştığım Murat Ülker'in köpekleri genelde.
 
Bence de olayı abartmayın.Kaldıki ben Turkbasket de kolpa veya asılsız haber görmedim düzenli olarak takip ettiğim ve beğendiğim bir site.

Kerem TUNÇERİ,gelirsede büyük ihtimal yetiştiği kulüp'e gelirAdnan Polat,Başkan da sözünü tutmuş olur,ben duymadım böyle söz ama söylenenlere göre diim artık.

Futbol Takımına da Emre gelecek.Öze Dönüş projesi başlamış olacak.
 
bence bizim en buyuk problemimiz dee gibi oyuncularla yanlis kontrat yapmamiz dee kesinlikle seneye nba de yer bulur bu durumda bizde yine bir oyuncuya avrupa basketini ogretmeye ve takima adepte olmasini bekleriz bence kerem bu yuzden muhtesem transfer olur nicholas hala icimde bir yara gibi keske alinsa kendisi icin yapilan yorumlarada tek soyleyecegim jardelde cok kaprisliydi ama adam isini yapiyordu efes mesela onu salmayip oynatsaydi bugun ceyrek finaldeydiler ben oynadigi oyuna ne verdigine bakarim solomonda cok huysuz kusurlu hareketleri var her an teknik faul alip takimi yakabilir ama islevi yuksek bu yonden bakmakta fayda var
 
Onur abi kusura bakma ama 15 yaşındaki çocuk kalkıp bana nasıl adam olunur dersi verirse sakin olamam.sadece şurayı kirletmemek için susmaya çalışıyorum.tanıyan tanıyor zaten.
 
Mert Genç' Alıntı:
Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.

:(

Rica etsem; bana haberin olduğu yabancı kaynağı link olarak ; veya da taranmış gazete kupürü üzerinden yollarsanız sevinirim. E-mail adresim : chivutr@yahoo.com
 
Mert Genç' Alıntı:
Valla Ardacım onu bunu bilmemde böyle klavye başından millete laf sallamak yerine bu işe emek verirsen ve adam gibi dil öğrenirsen seninde olur diyorum geçiyorum. Yaşım 18 olmasına rağmen 2 dil biliyorum. Artık gerisini sen düşün. Aynı zamanda benimle çalışan arkadaşlarımda.

Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.

Son bir not olarak, senin gibi taraftarlar oldukça Galatasaray'ın başarılı olması imkansız :(

2 dil biliyosun ancak kendi öz dilini bilmiyorsun...
Şöyle bir yazı ve imla şekli var mı Türkçe'mizde?

Mert Genç' Alıntı:
Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.

Sana denilecek çok şey var ama maalesef söyleyemiyorum.

Beni asıl üzen konu bu adam olup olmadık şeyler yazıp haddine düşmeyecek şekilde davranırken site yöneticilerinin onu izlemesidir.
Lütfen artık birşeyler yapın.
Daha neyi bekliyorsunuz sayın yöneticiler?
İlla ki ana-bacı sövmesi mi gerekior forumda?
Arda Abi ve ESK gibi forumun gerçek GALATASARAYLI kullanıcılar bu adama laf yetiştirmek zorunda değildir..
Gitsin Ülker'ine ona inanacak ve onunla tartışabilecek birilerini bulsun !!

Dipnot:Hüseyin Beşok Beşiktaş'ta(ydı bazılarına göre..)
 
sayın mert genç dyorsun ki sitenin en büyük problemi üyelerin birbirlerinin düsüncelerine saygısı yok . arda abi,turkbasket.com sitesi hakkındaki görüsünü belirtmis ama bu görüs yüzünden forumda olay cıkarmaya calısıosun.konu turkbasket.com un haberleriyken sen 2 dil bilmenden bahsedip kendini övüyorsun ve yine dedigin gibi burası basketbol forumu övünme yeri degil
 
Sen Arda, dikkat ediyorum da hep insanları aşağılıyorsun ve o insanlara karşı cephe alıyorsun devamlı ve her defasında da sataşmalarda bulunuyorsun. Tugay Aktepe seninde kişisel sorunlarının yeri burası değil, lütfen bu sorunlarını başka yerde hallet.

Ayrıca eğer bu adamlar turkbasket'de çalışıyorlarsa babalarının hayrına alınmamışlardır, birşey bildilkeri varki, bu işe emek vermişlerki, bu işi yapıyorlar. Ayrıca ben turkbasket'in güvenirliğine inanıyorum, senin söylediğin iki lafa değil.
 
Benim anlamadigim burasi transferlerin konusuldugu yer,ne alip verememezlik var bunu anlayamiyorum kisiler arasinda,varsa derdi olan ali-mehmet-serkan kimse perde arkasina..

Kerem Tunceri haberi yeni bir haber degil zaten,real madrid te sanirim kontrati bitiyordu bu sene,ve oradan Adios dediklerinde gelecegi yer ya Efes ya GS olacaktir..fbulkere,colaturca veya telekoma gidecegini sanmiyorum zaten orda gitse bile solomon,el-amin golgesinde kalir..
 
Konu nerden nerelere gelmiş... Sene başında ne haberler gördük. Murat Kaya'lar, Hüseyin Beşok'lar.Arda Abi sen boşver. Senin zaten nasıl biri olduğunu herkes biliyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst