G
Guest
Misafir
Evet Arda, adminler müdahale ederse iyi olur. Burası millete klavye başından laf sallama, dayılanma ve düelloya davet etme yeri değil, bir basketbol forumu farkındaysan.
Mert Genç' Alıntı:Evet Arda, adminler müdahale ederse iyi olur. Burası millete klavye başından laf sallama, dayılanma ve düelloya davet etme yeri değil, bir basketbol forumu farkındaysan.
Mert Genç' Alıntı:Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.
Mert Genç' Alıntı:Valla Ardacım onu bunu bilmemde böyle klavye başından millete laf sallamak yerine bu işe emek verirsen ve adam gibi dil öğrenirsen seninde olur diyorum geçiyorum. Yaşım 18 olmasına rağmen 2 dil biliyorum. Artık gerisini sen düşün. Aynı zamanda benimle çalışan arkadaşlarımda.
Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.
Son bir not olarak, senin gibi taraftarlar oldukça Galatasaray'ın başarılı olması imkansız
Mert Genç' Alıntı:Ayrıca eger dilin varsa ispanyolca ingilizce ruscan kaynaklarinin bir kopyasini sanada yollayalim olmadi dilin yoksa tercuman tutarsin fena mi,hani masrafli olur ama inandirici olur en azindan.