2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar; hala bekliyorum Kerem haberinin linkini. Umuyorum bu da; Ayuso'nun 1.2 milyon euro aldığı gazete haberinin linkine benzemez.
 
Metin Ertürk' Alıntı:
hosley 5 ay yok..iyi ki almamışız

Bir kere haber yalan,Ahmet KANDEMİR kendisi bizzat açıklama yapmış.Bugün daha yeni kontrolden geçmiş.Bu hafta belki ama önümüzdeki hafta kesin oynuyor.

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa ... &hid=37828

İkincisi neden orada sakatlanan bir oyuncu için iyiki almamışız gibi garip bir düşünceye daldınız,orada sakatlanan bir oyuncunun bizde de sakatlanacak diye bir mecburiyet yok.Hadi kavga çıkarmış,yasa dışı işlere karıştığı ortaya çıkarılmıştır o zaman bu görüşünüze katılırdım ama sonuçta orada sakatlanmış bir oyuncu.
 
Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":kko2a10v]hosley 5 ay yok..iyi ki almamışız

Sakatlanması Hosley'in suçu mu ?
Komik yorumlar atmayın isterseniz..[/quote:kko2a10v]
Çok haklısın Barış adam ne yapsınki kendi kendini mi sakatladı ? Allah aşkına saçmalamayalım.
 
Metin fikrini yazmış katılırsınız ya da katılmazsınız. Ama yorumuna "komik, saçma" vb sıfatlar yakıştırma hakkınız yoktur.
 
Bu sezon icin iyi ki almamasiz diyebiliriz ama seneye Hosley'i Owens'in yerine almaliyiz bence skorer olarak. Johnsen su anki mevcut takim yapimiza daha kolay uyum saglayacak gibi duruyor. oyun bilgisi, fundamentali vs. avrupa basketboluna cok yatkin. Hosley KSK istedigi gibi at kosturuyor. o bencil oyunu bizde oynayamazdi. oyun bilgisi olarak henüz avrupa standartlarina ulasmadi. ama islenmesi gereken bir elmas. umarim onu aliriz ve uzun vadeli bir sözlesme yapariz. Eger Aris gibi takim Massey'i bukadar tutarsa bizde Hosley gibi oyuncuyu o sekilde tatmin etmeliyiz ve iyi entegre etmeliyiz.
 
mustafakaya' Alıntı:
Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":35oyd44i]hosley 5 ay yok..iyi ki almamışız

Sakatlanması Hosley'in suçu mu ?
Komik yorumlar atmayın isterseniz..
Çok haklısın Barış adam ne yapsınki kendi kendini mi sakatladı ? Allah aşkına saçmalamayalım.[/quote:35oyd44i]
sizde türkçeyi iyi algılayın isterseniz..ayrıca seviye bozulmasın
 
arkadaşlar lavrınoviç biraz hayal bizim için,ayrıca bu sene kazandıgımız bütün büyük maçları aklınıza getirin bu maçların ortak paydasında, hep o adı gönderilmek istene adam owensın imzası var,ama ne yazık ki bakıyorumda owensı pek begenen yok,aslında owens hep eşleşme sorunu yaratıyor eger şutuda girerse o macları rahat kazanıyoruz...
hosley konusunda ise; Bir arkadasımızın dedigi gibi acaba ksk da ki gibi bu kadar özgür bırakırmı hocamız?? bence her türlü cok faydalı olur ama ordaki istatistikleri bizde beklemek hayalcilik gibime geliyor...
şimdi ligin kızıştıgı bu dönemde bu topici aslında dondurmakta yarar var,elimizde ki oyuncular hicte fena degiller eger bir hava yakalayabilirsek bu takım şampiyon olamaz diyen var mı??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst