2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Ozger' Alıntı:
Arkadaslar yapmayın ne cafe crown ne dıyosunuz siz derhal sezon sonu bırakıp cok daha iyi bir sponsor bulucagımıza eminim bu göz boyama sponsorluktur artık; (ülker, tur-gay ,azize ücgenınden cıkalım )bunlar babalarının agırı sandılar TBL ı. Yeni bir sponsor olursa bizde helede ( bjk de demirörende baska bir sponsor bulursa ) bu kendini bilmezlerin oyunlarını bozarız !!!!
Bu ciddiyette kaç sponsor var Türkiye'de biliyorumusun arkadaşım?Spora para yatıracak 2-3 firma var biride Ülker diğerleri Zorlu Grubu ve Efes'tir.Onlar dışında 6-7 milyon dolar yatıracak adam yok.Bu yüzden Polat yenisini bulamaz ise Ülker'i öyle kafadan silemez mümkün değil
 
Korkma Ünsal bey. Bu dediğin sahtecilik olaylarına turkbaskette asla müsama etmezler ve direktman kapı dışarı ederler adamı. Zatenbugündne itibaren artık haberlerde link vermeye başladık incelersin bakarsın istediğine artık.

NOT: Bugüne bugün artık kaynaklari ile veriliyor haberler,şayet ki linkin sahte oldugunu düşünebilirsin ama biz ne yapar eder o haberi yayinlayanin telini bile buluruz ,yeterki gonlunuz kafaniz rahat olsun.
 
Sayın Mert Genç eyer transfer ile ilgili bilginiz varsa lütfen bizle paylaşın. Bu forumdaki herkez sizin renktaşınız. Lütfen deyişimin nedeni benden yaşca büyük olmanız. Eyer o ismi açıklarsanız herkez mutlu olacaktır yada onun hakında görüş bildirecektir.
 
Mert Genç' Alıntı:
Korkma Ünsal bey. Bu dediğin sahtecilik olaylarına turkbaskette asla müsama etmezler ve direktman kapı dışarı ederler adamı. Zatenbugündne itibaren artık haberlerde link vermeye başladık incelersin bakarsın istediğine artık.

NOT: Bugüne bugün artık kaynaklari ile veriliyor haberler,şayet ki linkin sahte oldugunu düşünebilirsin ama biz ne yapar eder o haberi yayinlayanin telini bile buluruz ,yeterki gonlunuz kafaniz rahat olsun.

Susayım diyorum da olmuyor. Herşey bir yana da, haberlerinizin, yazdıklarınızın ikide bir reklamını yapmaya çalıştığınız sitenin zerre kadar itibar görmediği, tam tersine her mesajda sizinle ilgili herşeye karşı negatif duygu ve düşüncelerin arttığı bir yerde yazma inadı neden ?

Sadece reklamın iyisi kötüsü olmaz ucuzluğu mu? Aklı başında olan hiç bir insan itibarının bu kadar yerlerde olduğu bir yere uğramaz...
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":2qjxtdf3]Arkadaslar yapmayın ne cafe crown ne dıyosunuz siz derhal sezon sonu bırakıp cok daha iyi bir sponsor bulucagımıza eminim bu göz boyama sponsorluktur artık; (ülker, tur-gay ,azize ücgenınden cıkalım )bunlar babalarının agırı sandılar TBL ı. Yeni bir sponsor olursa bizde helede ( bjk de demirörende baska bir sponsor bulursa ) bu kendini bilmezlerin oyunlarını bozarız !!!!
Bu ciddiyette kaç sponsor var Türkiye'de biliyorumusun arkadaşım?Spora para yatıracak 2-3 firma var biride Ülker diğerleri Zorlu Grubu ve Efes'tir.Onlar dışında 6-7 milyon dolar yatıracak adam yok.Bu yüzden Polat yenisini bulamaz ise Ülker'i öyle kafadan silemez mümkün değil[/quote:2qjxtdf3]

Bu seneki basketbol ligini gören herkes sponsor olur avrupada kazanılan basarılar ortada ligin kalitesi ortada baskebola seyirci sayısı nerdeye 100%200 arttı elbet bulunur gönlünü ferah tut ;)
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
bjk nin 6 milyon dolar fulkerin 11 milyon dolar butcesi varmis bize ulkerin verdigi destek 3 milyon dolarin altinda bu bir rezalet bjk grupta 10 da 10 yapti diye ek butceler ayricaliklarida artti bence efes sponsorluga soyunursa kesinlikle bizim bu sponsoru kapmamiz gerekiyor
sponsorluk konusunda haksızlığa ugradığımız açıktır,fakat efesin bize sponsor olacagını sanmıyorum olsa bile hayalinde bir gün bjk başkanlığı yatan Tuncay Özilhan'ın,aslan payını gerçek aslanlara değilde kurda kuşa vereceği malum...ikinci bir sponsor olabilir ama takımın adı cafe crown olan bir galatasaraya yeni bir sponsor bulsak bu ismi kabul etmez yani yukarı tükürsek bıyık aşağısı sakal..
konu hep aynı noktaya geliyor ne yazık ki pupo içip liseliyiz avrupanın fatihiyiz diye caka satan zengin iş adamlarımız iş paraya geldimi ,galatasarayı liselerinin bahcelerinde top oynayan çocuklar olarak görüveriyorlar sanırım...
 
Beko Basketbol Ligi'nde sezonun ilk yarısını lider bitiren ancak ikinci yarıda ard arda aldığı yenilgilerle zirveden giderek uzaklaşan Galatasaray Cafe Crown, pivot pozisyonu için oyuncu arayışlarına başladı.



Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown'un, sezon başından bu yana pivot pozisyonunda yaşadığı sıkıntıyı gidermek amacıyla play-off'lar öncesi transfer çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Coach Murat Özyer'in pota altına takviye istemesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nden Umut Yenice, Pınar Karşıyaka'dan Asım Pars ve Indiana Üniversitesi'nden Cem Dinç'i yakın takibe aldığı, yakın bir zaman içerisinde bu üç oyuncudan birini kadrosuna katacağı gelen haberler arasında.
tblforum
 
benim galatasaraya istediğim oyuncu çok müthiş bir çok öz. var QUNTIN HOSLEY sprinter+skorer+toparlayıcı+nerde ne yapacağını bilen ve taraftarı ateşleyen bi oyuncu
 
Takım oyunu oynayan , belli bir sistemi olan bir takıma sistemsiz , eline ne gelirse potaya atan bir oyuncunun nasıl uyum sağlayacağını da düşünmek lazım .
 
Hosley'i kastediyorsanız o elini her gelen topu atması bence yanılıyorsunuz.Çünkü,Pınar da onu yapan daha doğrusu oyun karakterleri gereği her oyuncu İlk 5 başlayan belirli sayıda top kullanıyor.Hosley,Winner özellikleri gösterdiği için bazı bölümlerde daha fazla ön plana çıkıyor ama kesinlikle eline gelen her topu potaya sallayan bir oyuncu değil.Bizde de iş yapar ;)
 
Hosley ilk transfer hedefimiz olmalı onun dışında çok iyi bir guard ve pivot gelmeli takıma 3 yada 4 transfer yeter.hite ve gaines kalmalı owens ve brown gönderilmeli
 
Bence Hite , Gaines ve Brown kalmalı ! Britton kesin gönderilmeli ! Murat Kaya ve Cemal Nalga ya elveda denmeli . Polat Kaya ve Polat Kocaoğlu ikilisiyle anlaşılmalı. Hosley ve Sean Marsall ile anlaşılmalı. Seneye büyük bir ihtimalle yabancı sayısını artırırlar o yüzden son yabancı olarakda 5 numaraya Lavrinovic alınsın bu oyuncular alınırsa seneye ulebcup bizim ondan sonrada Eurolig :)
 
Marcus Haislip
Quinton Hosley
Carl English
Drew Nicholas
Charles Gaines
Robert Hite
Cüneyt Erden
Tufan Ersöz
Hüseyin Beşok
Fatih Solak
Cenk Akyol
Kerem Tunçeri

____

Dream Team mi oldu ne :) Yoksa gerçekleştirebilir bir kadro mu..
 
Seneye tabikide daha iyi bir kadro kurulacak çünkü bu takım neler yapabileceğini herkeze gösterdi ! Büyük bir ihtimalle sponsor desteği daha büyük olacak ! Klüp basketbola daha çok önem verecek inşallah seneye ulebcup ı alırız vede bir ilke daha imza atarız !
 
Bir gömlek daha üstün takım kurmak için herzamanki gibi kadroyu toptan değiştirmesinler.bakınız siena örneğine 4 senedir aynı takım iskeleti korunuyormuş.bizde iskeleti koruyarak avrupa basketboluna alışık iyi 1,3 ve 5 numara takviyesi ile seneye bu kupayı alabiliriz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst