2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harun ile Adnan Polat bir konussa yani mac basina Huseyin gibi 10-15 dakika sure alsa yeterli inaniyorum ki GS seviye atlar Harun ile ,belki komik ama oyle...

Hatta Harun Murat Ozyere'de coaching konusunda danismanlik yapar..Oyunculara ornek olur..Yani Huseyin ile birlikte sazi eline alir...Mac basina 2-3 3 sayilik basket atsa yeterde artar..
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
Şu anda Detroit Pistons da oynuyan ama 1 maç bile forma şansı bulamıyan Gerald Fitch le tekrar anlaşmamız bizim için en hayırlısı olacak. Birde koç olarak Oktay Mahmuti nin gelmesini çok isterim.Murat Özyerle sorunum yok ama Oktay Mahmuti = 2 Murat Özyer :(
Takım kadrosu olarak ise :

1.Numara
Dee Brown
Cüneyt Erdem

2.Numara
Gerald Fitch
Alper Saruhan
Murat Kaya

3.Numara
Tarıq Kinsay
Erdem Türetken
Tufan Ersöz

4.Numara
Charles Gaines
Ermal Kurtoğlu

5.Numara
Hüseyin Beşok
Lavrinovic


Gerald Fitch Detroit'te oynamıyor..Zaten hiç oynamadı.

İtalyan Cantu takımının formasını giyiyor..

Kadromuza tekrar katılmasını bende isterim tabii.
Küçük bir hata olmuş olabilir ama kadro gerçekten güzel :)
 
Bu arada GS'nin gelecek sezon için bomba oyuncu transferi belli oldu. Artık haberini sitemden alırsınız sezon bitince.
 
Transferde en iyisini yapmalıyız artık rakipler karşısında ezik duruma düşmeye tahammülüm kalmadı bizler en iyisine layıkız ve güzel günler görmeyi en çok biz hak ediyoruz
 
Ben hala Kerem Tunceri haberinin; gazete kupürünü veya internet linkini bekliyorum. Şu ana kadar siteniz bu konuda bir çalışma yapmış değil... Larry Ayuso'nun Zalgris'de 1 milyon 200 bin euro aldığı haberini de yaklaşık 6 aydır bekliyorum.
 
Ünsal bey bu haberin linki için Marca.com sitesinin arşivine göz atmamız gerekiyor ve bu kdar işin arasında açıkçası pek kolay olmuyor bu. Çünkü ispanyol bir site ve çok geniş bir arşiv bazı haberler hatta silenebilior, O yüzden bulduğum zaman size göndericem yada kendiniz ararsanız çok sevinirim orada.
 
ulkerde eskiden pota altinda joseph blair isimli bir pivot vardi, neden olmasin?? hem sponsorumuzun eski oyuncusu.
hatta jeffrey trepagnier'i de alalim da biraz da bloklarla cosalim, hehe!
 
trapagnier mi blokla coşturacak bizi???komiksin arkadaşım :p
Açıkçası bilirsiniz ben Adnan Polat'ın kafa yapısını az çok bilirim bu doğrultuda söylemek isterimki önümüzdeki sene Ülker'in yani sponsorların vereceği ücret dışında klüpten bir para aktarılacağını hiç düşünmüyorum basket şupesine.Öncelik futbol takımı transferlerine verilecek.Polat mesaisini ve klüp bütçesinin çoğunu orada değerlendirecektir.Bunu sölüyorum ki transfer istek,yorum ve hayallerimizi ona göre kuralım
 
seneye Cafe Crown en az söyle kafadan bir 6-7 milyon dolar dökmeli ortaya. okadar reklamini yaptik kahvelerine. her sene cita yükselecegine göre gelecek seneye gelecek yabancilarin kalitesini kestirmek pek zor olmasa gerek. hatirlatalim: bu yil bir cok oyuncuyu alamadik popülarite eksikliginden dolayi. Uleb de bukadar ses getirmis bir takim mutlaka cazip gelecektir oyunculara. bir baska da artimiz da Murat Hoca nin NBA baglantilari. Hite, Dee gibi oyunculari kolay kolay bulamiyor kimse. En yetenekli amerikalilari hep türk takimlari geliyor, sonra avrupanin büyük takimlari kapisiyor bunlari.
 
Arkadaslar yapmayın ne cafe crown ne dıyosunuz siz derhal sezon sonu bırakıp cok daha iyi bir sponsor bulucagımıza eminim bu göz boyama sponsorluktur artık; (ülker, tur-gay ,azize ücgenınden cıkalım )bunlar babalarının agırı sandılar TBL ı. Yeni bir sponsor olursa bizde helede ( bjk de demirörende baska bir sponsor bulursa ) bu kendini bilmezlerin oyunlarını bozarız !!!!
 
bjk nin 6 milyon dolar fulkerin 11 milyon dolar butcesi varmis bize ulkerin verdigi destek 3 milyon dolarin altinda bu bir rezalet bjk grupta 10 da 10 yapti diye ek butceler ayricaliklarida artti bence efes sponsorluga soyunursa kesinlikle bizim bu sponsoru kapmamiz gerekiyor

malik dixon a gelince bence dee super bi savunma yapmiyor dixon a gore sutu kesinlikle kotu tecrubeli degil ve dixon a gore cok fazla kazaniyor ben ne kadarda tarrel mcintyre oyununa hasta olsamda malik gercekten cok iyi bir oyuncu kurucu kucuk takim oyuncusu diyenlerede katilmiyorum ona bakilirsa omer asikta kucuk takim oyuncusuydu tek problemi topu getirmede yasiyor onuda cuneyt halleder bu sene dikkat ettiyseniz cok kotu serbest atis yuzdemiz var basta dee brown olmak uzere !!!
 
Mert Genç' Alıntı:
Ünsal bey bu haberin linki için Marca.com sitesinin arşivine göz atmamız gerekiyor ve bu kdar işin arasında açıkçası pek kolay olmuyor bu. Çünkü ispanyol bir site ve çok geniş bir arşiv bazı haberler hatta silenebilior, O yüzden bulduğum zaman size göndericem yada kendiniz ararsanız çok sevinirim orada.

Kendim aradım ; ve öyle bir haber göremedim. Siteniz haberlerinin doğruluğunu ispatlama konusunda hiç de hassas değil; ama haberi yaptığını söylediğiniz Emir Kalyoncu'dan uzun süredir; Larry Ayuso'nun 1.2 milyon euro aldığına dair haberi beklediğimi düşünürsek hiç de yadırgamadım. Herhangi bir önyargım olduğumdan söylüyor değilim; kim olduğunuzu da bilmiyorum, ama bende dürüst habercilik izlenimi yapıyor kanısı uyandırmadınız. Bu konuda hassas olun; basketbol camiası futbol gibi değildir; haber çıksın da nasıl olursa demez; birgün aradığınızda telefonlar açılmaz ise " ne oluyor " demeyin. Bilmediğiniz mevzu; bu tip haber siteleri ; orada burada reklam yapmaya mesai harcayarak büyümezler ;" Galatasarayın bomba transferi belli oldu ha" gibi 3. sınıf spor gazetesi jargonu ile de büyümezler- sizinle tartışmaya girecek değilim; sadece şunu söyleyeyim ; haber kaynağınız kimse sizinle dalga geçmiş; birşeyin belli olduğu yok - ; doğru ve dürüst habercilik yaparak büyürler. Yaşınız genç; tecrübeniz az anladığım kadarıyla; aklınızın bir köşesinde dursun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst