Bence bu sezonun en iyi taraftarı ankara taraftarıdır.
Telekom'un seyircisiyle, Karşıyak'nın taraftarını bir tutmak yanlış olur. Karşıyaka'da genci, yaşlısı hiç durmadan bağırıyor, maç bitimine kadar.mustafa_güler' Alıntı:Bence karşıyaka istediği zaman salonu dolduruyor. 3 büyüklere oynarken veya efes yada telekom gelince ama telekomun belli seyirci kitlesi oluşmuş durumda bence
ant.bşb. seyircisi maçı yaşıyo adeta.ben banvit seyircisine çok benzetiyorum.coşkun her maç coşuyo coşturuyo.Burak Barut' Alıntı:Ben diğerlerine verdim.Yani Antalya Büyük Şehir Belediye'ye.
Bir maçını izleyin demek istediğimi anlarsanız.
Çok doğru her maç doldurdular antalyanın bu seneki başarısında önemli rol oynadılarBurak Barut' Alıntı:Ben diğerlerine verdim.Yani Antalya Büyük Şehir Belediye'ye.
Bir maçını izleyin demek istediğimi anlarsanız.
1 milyon alsa ne olcak bedava gelse ne olcak. Önemli olan gelip takımını desteklemesi.Berkay Bindal' Alıntı:Sevmesemde, nefret etsemde Karşıyaka seyircisi. Telekom seyircisi ise Ankaragücü taraftarı ve bedava bilete geliyolar...
1 milyon alsa ne olcak bedava gelse ne olcak. Önemli olan gelip takımını desteklemesi.[/quote:1w6ukk93]mustafa_güler' Alıntı:[quote="Berkay Bindal":1w6ukk93]Sevmesemde, nefret etsemde Karşıyaka seyircisi. Telekom seyircisi ise Ankaragücü taraftarı ve bedava bilete geliyolar...