2007 Beko All Star Oylaması Başladı

Verin güzel kardeşim...

Sizler yüzünden doğrudüzgün bir organizasyon izleyemeyelim ağız tadıyla...

Rasim Başak'la,Mithat Demirel'i seyredelim hep beraber..
 
arkadaşlar bunu hiç istemezdim ama fenerliler all star oylamasında kendi oyuncularına 5-6 oy kullanıyor aynı kişi..hepsi böyle yapıyorlar..buna karşıyım ama bizimde oyuncularımızın ve murat hocamızın all starda yer alması lütfen her ne olursa olsun 5-6 kere üye olalım yinede oy atalım..aydın örs Murat Özyer'den önde şu anda :oops:
 
Bütün oyuncularımız 2. 3. sıralara düşmüş herkesin gözü aydın basket kaznıyor biz kaybediyoruz!!!
Oyunu kendi takımının oyuncularına vermeyenleri selamlıyorum :claps :claps :claps :claps
 
Bu sistemin içinde herkesin kendi oyuncusuna oy vermesi son derece normal.Sorun -eğer bir sorun varsa- kendi oyuncusuna oy veren taraftarda değil,bu sistemi koyan federasyonda.Kim taraftarlardan böyle bir iyi niyet bekleyebilir ki...
Zannetmiyorum ki salt gelen oylara göre kadrolar oluşsun.Bu konuya el atarlar bir şekilde.
 
Tufan ve Murat aynı mevkide; Fatih ve Cemal aynı mevkide;Solomon ve Mrsiç farklı mevkilerde oylamaya giriyor.Tufan açık ara 3. ve ilk 2 şansı yok :claps .All-Star değil bu organizasyon OY-star...
All - Star boş bi organizasyon..Mersin'lilere acıyorum,bayılacaklar parayı ; kendileri de bayılacak sıkıntıdan.Ancak Cevher ve Muratcan 'ın yarışacağı slam dunk iyi olur sanmam gerisi boş olur,Cevher ve Murat da hep yarışıyor diye almazlarsa o da beklenir,ben izlemiyorum yerli All- Star'ı tavsiye de etmem.

Tufan , Fitch, Fatih , Mitchell , Murat hoca %100 girmeyi hakediyorlar all-stara ama sonradan gelse de graves de basın mensupları ve koçların oyları ile alınmalı bence.Hakettikleri için.Ne Mithat ne de Burak hakediyor ama ben yine de onlara oy verdim.Şu saydığım adamların çoğu giremeyecek malasef.
 
all-starda oturup fenerlilerin tümü kendi oyuncularını izlesinler.iyi seyirler diliyorum onlara.ayrıca mrsiç ve solomon ayrı kategorilerde.ömer onanı da 3 nmara koysalarmış bari tüm yerliler fenerli olurdu...
 
Böyle giderse tüm fenerliler birinci sıraya yerleşcek ama bi takımdan en fazla 5 oyuncu bu organizasyona katılabilcek, iki takımdada aynı takımdan en fazla 3 oyuncu olabilicek yani ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bütün oyuncularını gönderemiyecekler :ehue
 
selam arkadaslar bende dün oyumu kulandim ve gerideydik... antuda ezikler 10-15 üyelik alip oy kulaniyor...

nasil bi secim anliyamadim :roll:
 
arkadaşlar boş işler bunlar isterlerse 150000000000 üyelik alıp oy versinler sonuçta kalitesiz ve basit bir organizasyon oyuncularımız ve koçumuz gitseler ne olur gitmeseler ne olur.biz takımımıza all-star oylamasında değilde tribünde maçlara gelerek destek verelim ve efes-ülker maçlarını kazanalım
 
cok gelmek isterdim ama malesef ufacik bi sorun var...


2700 km uzunlugunda (pek ufacik da degilmis aslinda :roll: )


fitch, mitchell 2. olsa bile takima alinacak degilmi? yoksa kuralari yanlismi anladim?
 
Arkadaşlar biz elimizden geldiği kadar oy atmaya çalışalım çünkü ezikler hep kendi oyuncularına oy atıyormuş

Onların ayrıca tek hedefi Fitch'i All Star'a yollamamak.Ama bence Fitch'siz All Star olmaz.Ezikler bizim önümüze kesmeye çalışıyor.Biraz oylamaya yoğun ilgi gösterelim!...
 
Şu dakika itibarıyla oy kullandım ve gördümki fenerliler bu işin suyunun suyunun suyunu çıkarmış vaziyette. Ben tarafsız olayım, kim hakediyorsa iyiyse ona oy vereyim diye ne Burak'a ne Mithat'a oy verdim, ama o ne Semih, Hakan Demirel,Basden gibi adamlar bayağı bir farkla önde. Yazık maç keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara bu fırsatı vermemek lazım, umarımorganizasyon komitesi birşeyler düşünmüştür. Yoksa saçma sapan bir organizasyon olacak.
 
Turan Solak' Alıntı:
Şu dakika itibarıyla oy kullandım ve gördümki fenerliler bu işin suyunun suyunun suyunu çıkarmış vaziyette. Ben tarafsız olayım, kim hakediyorsa iyiyse ona oy vereyim diye ne Burak'a ne Mithat'a oy verdim, ama o ne Semih, Hakan Demirel,Basden gibi adamlar bayağı bir farkla önde. Yazık maç keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara bu fırsatı vermemek lazım, umarımorganizasyon komitesi birşeyler düşünmüştür. Yoksa saçma sapan bir organizasyon olacak.


Hadi Basden tamam da , Semih maç keyfinin içine etmez yalnız..keza Hakan'da etmez..fenerliler vermiyor semih'e sadece o da var tabi..ligin ilk 5 sırasin daki takimin 4 numaralarına bi göz at istersen Türk oyuncu olarak..böyle baktığın zaman Semih'in en iyi oyuncu yada Kerem Gönlüm'den sonra 2. oyuncu olduğunu görceksin zaten..her ne kadar sevmesem de Semih'i böyle bi organizasyon da gerekli bi oyuncu..
 
Beko All-Star 25 Mart 2007 Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Dev bir basketbol partisi halinde geçecek olan organizasyonda kuşkusuz en önemli bölüm Beko Basketbol Ligi'nde forma giyen en iyi oyuncuların "Türk" ve "Yabancı" karmalar halinde mücadele edeceği karşılaşma olacak. Türk basketbolunun en önemli yıldızları sadece skor için değil, salonu dolduran sporseverlere basketbolun büyüleyici yönlerini sunmak için bir araya gelecek. Bu büyük organizasyonda Ceza ve DJ Funky C sahne alıyor.

Beko Basketbol Ligi'nin en iyi şutörleri 3 sayılık yarışmasında hünerlerini birbirlerine karşı sergileyecekler. All-Star karşılaşmalarının en ilgi çeken bölümlerinden biri olan "smaç yarışması" da izleyenleri büyüleyecek.

Beko All-Star 2007'yi benzersiz kılacak bir çok şov daha 25 Mart Pazar günü sizlerle olacak. büyük gösteride yer alacak show grupları:

Orlando Magic Cheerleaders
NBA'de geçtiğimiz yılın en iyi "Amigo kız" grubu seçilen Orlando Magic kızları nefesleri kesecek.

Crazy Dunkers
Avrupa'daki ilk profesyonel akrobatik smaç grubu. Fransız grup 1993'ten bu yana NBA'de, Olimpiyatlar'da ve Dünya Şampiyonaları da dahil olmak üzere 600'den fazla gösteriye çıktı.

Eyal Horn Show
Basketbol topuyla yaptığı inanılmaz hareketlerle tüm Avrupa'da adından söz ettiren İsrailli gösteri yıldızı Abdi İpekçi'ye neşe dolu anlar yaşatacak.

Tarih: 25 Mart Pazar
Mekan: Abdi İpekçi Arena
Saat: 13:30
 

Üst