2007 Beko All Star Oylaması Başladı

Levent ÖKTENER' Alıntı:
Hadi Basden tamam da , Semih maç keyfinin içine etmez yalnız..keza Hakan'da etmez..fenerliler vermiyor semih'e sadece o da var tabi..ligin ilk 5 sırasin daki takimin 4 numaralarına bi göz at istersen Türk oyuncu olarak..böyle baktığın zaman Semih'in en iyi oyuncu yada Kerem Gönlüm'den sonra 2. oyuncu olduğunu görceksin zaten..her ne kadar sevmesem de Semih'i böyle bi organizasyon da gerekli bi oyuncu..

Orada yazdığım isimler örnekti sadece. Ama Tutku varken Hakan'ın birinci olması bana göre ilginç. Hakan oynar belki ama o listede 1. olmamsı lazım normalde(Bana göre tabi). Semih gerekli bir oyuncu olabilir bu organizasyon için ama kendisi 4 değil 5 numara olarak oylanıyor ve Ermal seçilemez Semih seçilirse yine hayli ilginç bir durum ortaya çıkar bence. Keza bugün Basden dene adam Slaughter'dan veya Jan Jagla'dan daha iyi bir oyuncu mu? Hele ki bir Fitch mevzusu var ki değinmeye değmez. Güya seçtirmemek için ellerinden geleni yapacaklarmış.


Bak sende bende objektif düşünerek Semih olabilir, Hakan olabilir diyoruz. Misal ben Mithat'a veya Graves'e oy vermedim. Ama onlar FB Ülker yazısını görür görmez basıyorlar oyu. Neyse zaten bir takımdan en fazla 5 oyuncu alıyorlarmış, organizasyon komitesi de başından farkındaymış böyle olacağının zaten.
 
haklısın da ben seçmen olsam tamamen kendi fikirlerim doğrultusun da Semih'i Ermal'a tercih ederim görsel şov açısından..yabancı oyuncularda verdiğin isimler konusunda haklısın tabi..
 
Hakan sezon başından beri kaç maçta naıl bir performans göstermiş ki?İlla halk oyu uygulaması yapılacaksa ilk beş oylamayla seçilsin bari de saçma sapan kadrolar olmasın.
 
Ftich sadece All-Star olmıycak;aynı zamanda MVP de olcak..Buraya yaziyorum..
 
pozisyonlara göre ilk ikiler şöyle

yerli

1-hakan demirel-tutku(listede cüneyt,barış ermiş,tutku gibi üst düzey guardlar varken hakan birinci sırada)
2-ibrahim-barış güney(en şaşılacak nokta burası)
3-haluk-cevher
4-mirsad türkcan-kerem gönlüm
5-fatih-semih

yabancı
1-solomon-mitchell
2-mrsic-fitch
3-basden-jagla
4-haislip-clark
5-dudley-prkacin

*fenerbahçeden tam 8 oyuncu 1 ve 2.sıralarda kendine yer bulmuş

bizden ise sadece 3 oyuncu

murat özyer'de koç sıralamasında aydın örs'ün arkasında ikinci sırada
 

Üst