Maçla ilgili yorumlarımı yazmak istiyorum bende.
Gurovic'le başlamak gerekirse fazla kasmadığını belirtmek istiyorum. Şuta kalktığında onu tutabilecek adam zor bulunur. Bugün biraz zorlasa 30'u kesin geçerdi.
Milojevic şut konusunda biraz zayıftı ama 2 m'lik bir adamın nasıl 5 oynayabileceğinin bir kanıtı bu adam. Çok güçlü gerçekten. Sırtını verdi mi devriliyor. Kaçırdığı şutlar da boştu. Merak edilecek bir sorunu yok. Çok iyi olacak.
Zizic topu eline alsın potaya yakın yeter. Çok rahat sayı buluyor. Savunmada da gayretli. Dıştan da eh işte. Kaçırdığı şutlar da dıştandı. Çok yararlı olacak.
Graves'i çok beğendim. Az ve öz şut kullanıyor. İçeri iyi drive ediyor. 1 numara özelliği de var ama 1 oynamadı.
Teoman'ı da üstlere taşımak istedim. Bu genç arkadaşımız inşallah biraz daha çalışır da formayı kapar. Ben mücadelesini sevdim. Süre vermek gerek mutlaka rotasyon sıkıntısı yaşadığımız şu dönemde.
Hüseyin de özellikle başlarda çok sorumluluk aldı. Bu sene geçen senenin üstüne çıksın bizi finale götürür. Fizik olarak da fena değildi.
Polat'ı da oynadığı kısa dönemde beğendim. İçeriye top indirmekte zorlandı ama savunmada ve ribaundlarda iyiydi. Alacağı süreleri iyi kullanırsa faydalı olabilir. Dalga geçmek yersiz oyuncumuzla.
Alican çok az oynadı ve fazla da birşey yapmadı.
Erdem de ilk yarı az oynadı, ikinci yarı oynamadı sanırım. Fazla yorum yapamayacağım.
Gelelim Strickland'a. Bugün hoşuma gitmeyen tek şeydi ama yarın da bir izleyelim bakalım. Kendini toplarlamazsa guardımız değişir bence ama yarın izleyelim.
Telekom'a gelirsek tamam hazır değiller ama maç hem onların antreman salonlarında hem de affedersiniz hayvan gibi kadroları var. Özellikle Winston ve Wright çok iyiydi.
Hocamıza ve teknik heyetimize de teşekkür ederiz. Her zamanki gibi sıcakkanlı karşıladılar ve bizi de aldılar içeri. Bir teşekkür de yol ve oda arkadaşım Gökçe'ye. Bana hiç yardımı dokunmadı
Edit: Hüseyin Polat gayet iyiydi. İzlemeden giydirmesek.