2008-2009 Hazırlık dönemi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
bu sene banvit turnuvasına katılmıyoruz heralde keşke katılsaydık takımımızı canlı izleme imkanı bulurduk.

takımımızı ilk izleme imkanı bulacağımız maç hakkında kimsenin bir fikri var mı?


italya da ki turnuva çok büyük bir turnuvaymış.hiç zannetmiyorum ama italya da ki turnuvanın canlı yayınlanma ihtimali var mı?
 
Kerem Bey takımın hazırlık programı hakkında bir bilgi aldın mı?
ne zaman yurttan ayrılacaklar nerede kaç maç yapacaklar
takımımızı ilk kez ne zaman izleyebileceğiz
 
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve sakat Tufan ve Milli Takım kadrosunda bulunan Cemal Nalga ve Murat Kaya'dan yoksun olarak çalışmalarına devam eden Erkek Basketbol Takımımız yarın (Çarşamba) hazırlık maçları yapmak üzere Almanya'ya gidiyor. Almanya'nın Bremen kentinde hazırlıklarını sürdürecek olan takımımız burada 28 Ağustos'ta İspanya Birinci Lig ekiplerinden Menorca, 29 Ağustos'ta Almanya İkincli Lig ekiplerinden Bremen ve 30 Ağustos'ta Murat Didin'in takımı Opel Skyliners ile karşılacak.

31 Ağustos Pazar günü yurda dönecek takımımız 3 Eylül Çarşamba akşamı Ankara'ya gidecek. Ankara'da 4 Eyül'de Türk Telekom ile 5 Eylül'de ise Casa TED Kolejliler ile karşılaşacak takımımız bu maçlar sonunda İstanbul'a dönecek. 13 Eyül tarihinde ise Antalya'da Antalya BŞB ile bir hazırlık maçı yapacak olan takımımız 14 Eylül'de de ligin yeni takımlarından Erdemirspor ile karşılaşıp tekrar İstanbul'a dönecek.

İkinci etap kamp çalışmaları için Slovenya'yı seçen Erkek Basketbol takımımız 19 Eylül'de bu ülkeye hareket edecek. Slovenya'da dağ kampı ağırlıklı bir çalışma sürdürecek takımımız burada da çok önemli hazırlık maçları oynayacak. Takımımız 20 Eylül tarihinde geçen yılın Slovenya finalisti ve aynı zamanda Adriyatik Ligi'nde mücadele eden Helios ile bir hazırlık maçı yapacak. Bir gün sonra ise Avrupa'da bu sezon flaş transferlere imza atan Rus takımı Khimki ile karşılaşacak takımımız, 23 Eyül'de ise Slovenya Birinci Ligi ve Adriyatik Ligi takımlarından Pivovarna Lasko ile karşılaşacak.

Hazırlıklarına 2 gün daha burada devam edecek basketbolcularımız, 25 Eylül Cuma günü ise Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı İtalya'nın güçlü takımlarından Benetton Treviso'nun sezon açılışına katılacak. Mahmuti'nin daveti üzerine gerçekleşecek bu organizasyonun televizyondan naklen yayınlanma ihtimali de bulunuyor.

Benetton'un sezon açılışı sonrası yurda dönecek olan Galatasaray, 28 Eylül'de ise son hazırlık maçını Kerem Tunçeri'nin takımı ve yine bu sezon flaş transferlerle adından sık sık söz ettiren Rus takımı Triumph ile İstanbul'da yapacak. Bu maç büyük ihtimalle seyirciye açık olacak.

Sezona çok güçlü takımlarla hazırlık maçları oynayacak takımımız 3-8 Ekim tarihleri arasında Türkiye Kupası maçlarına, 14 Ekim'de ise Eurocup eleme ilk maçına çıkacak. Haftasonu ise ligdeki ilk hafta mücadelesinde Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek.

http://www.gsbasket.org/
 
Bilgi için teşekkürler. Bayağı sert takımlarla oynayacağız bu çok iyi. Rakiplerin güçlü ve Slovenya'nın kamp yeri olarak seçilmeside bu yılki değişimin en önemli göstergeleri.
 
Güçlü rakiplerle oynamak, Benetton´un sezon açılış maçı için bizi tercih etmesi güzel, Galatasaray´ın 4-5 Ekim´de Ankara´da iki hazırlık maçı yapacak olması daha güzel : )

Bilgi için teşekkürler Kerem. Peki Ankara´daki maçlar seyirciye açık olacak mı?
 
Çok yoğun bir kamp dönemi geçireceğiz. Almanya'dan Antalya'ya, Ankara'dan Slovenya'ya, İzmir'den İtalya'ya... Bu durum sezona ne denli iddialı hazırlandığımızın göstergesidir. Oynayacağımız Rus takımları çok büyük bütçelerle kuruldu. Onlara ve bilhassa Türk Telekom'a karşı göstereceğimiz performans ligde ve Eurocup'ta neler yapabileceğimize dair doneler verecektir.

Sakatlıksız, aksaksız geçmesi temennisiyle...
 
çok ciddi rakiplerle kendimizi hazırlayacağız.Umarım sakatlık çıkmaz.Ve hazırlıkların sonunda sorunsuz bir şekilde tk ye kalır ligdede başarılı bir şekilde oynarız.

Ama ısrar ediyorum bu takıma acil bir türk forvet alınmalı
 
Sanırım benim hayatımda gördügüm en ciddi hazırlık kampı olucak.Murat hoca bu sene bambaska bir cizgi ciziyo sonuda güzel gelirse ne mutlu bize
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Güçlü rakiplerle oynamak, Benetton´un sezon açılış maçı için bizi tercih etmesi güzel, Galatasaray´ın 4-5 Ekim´de Ankara´da iki hazırlık maçı yapacak olması daha güzel : )

Bilgi için teşekkürler Kerem. Peki Ankara´daki maçlar seyirciye açık olacak mı?
Aynen çok heyecanlandım.Kerem abi,Eyüp abi bilgi verirmisiniz maçlar seyirciye açıkmı özellikle Ankara'dakiler... :)
 
Yanlış anlaşılmak istemem tabiki milli takım çok önemli ama keşke cemalle muratta takımda olasaydı, zaten kısıtlı türk oyuncumuz var bide onların oyuncuların birbirine alışma sürecinde takımdan uzak olması gerçekten can sıkıcı bi durum.
 
Oldukça ciddi ve iyi ekiplerle oynayacağız. Bu hazırlanmak açısından bizi olumlu etkileyecektir. Umarım takım bu süre içerisinde birşeyleri oturtur ve uyumu sağlar...
 
Kerem abi peki sonuçları hakkında bizi bilgilendirecekmisiniz?Eğer oursa sevinirim.Bence çok iyi ve yorucu bir kamp dönemi geçirecek oyuncularımız.Bu onlar için bence çok hayırlı olacaktır.Özellikle Khimki,Truimph,Telekom,Benetton gibi takımlarla yapacağımız maçların önemi çok fazla,bu maçlarda alacağımız sonuçlar ve oynayacağımız oyunlar takımımız hakkında bize bilgi verecektir.
Kerem abi şimdiden sağol.
 
Yoel Barış Özçelik' Alıntı:
Yapacağımız hazırlık maçları yayınlanacak mı?yada hangi maçlar yayınlanacak bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilirse sevinirim.
bencede barış kardeşimin sorduğu soru çok önemli
biz güzel takımımızı ne zaman tvden canlı olarak izleyebileceğiz
çok önemli maçlar yapacaz.keşke bremen e gs tv den bir ekip gitseydi hiç değilse maçlarımızın tekrarını izlerdik
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Yoel Barış Özçelik":1ijk0xsd]Yapacağımız hazırlık maçları yayınlanacak mı?yada hangi maçlar yayınlanacak bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilirse sevinirim.
bencede barış kardeşimin sorduğu soru çok önemli
biz güzel takımımızı ne zaman tvden canlı olarak izleyebileceğiz
çok önemli maçlar yapacaz.keşke bremen e gs tv den bir ekip gitseydi hiç değilse maçlarımızın tekrarını izlerdik[/quote:1ijk0xsd]
Canlı versinler.Bunu yapabilecek ekip vardır.Maçları yayınlamaları iyi olur.
 
tekrarının yayınlanmasına bile razıyım yeter ki takımımızı izleyebilelim.
basketbolda bu kadar önemli bir sezonda bu kadar önemli ekiplerle yapacağımız hazırlık maçlarının en azından tekrarı yayınlanmazsa çok üzücü ve düşündürücü olur

ama şahsi kanaatim yayınlanmayacağı yönünde inşallah beni yanıltırlar
 

Üst