2008-2009 Hazırlık dönemi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kerem,dostum almanya da katıldığımız turnuva bremen tarihinde ilk defa yapılan önemli bir turnuvaymış


Benim merak ettiğim konu acaba bu turnuvayı yayınlayan ulusal veya yerel alman kanalı var mı?

inşallah turnuvayı biz kazanır sezona kupayla başlarız
 
Valla iyi başlamak önemli tabi. Daha takım adam akıllı birlikte 2-3 gündür çalışıyor zaten. Ama galibiyet de önemli hani. Özellikle 3 uzatmada maç almak önemli şu konumda. Yavaş yavaş tempo yükselecek elbette. Şu maçları keşke izliyebilsek ya.
 
Kupadaki en kaliteli takımın biz oldugu kesin ama en cok üzüldügüm stircklanda hala eleştri getirilmesi....Adam elinden geleni yapmış...En cok sayı potansiyeli olacagını düşündügüm gravesin 47 dakikada 30 sayı atması cok sevindirici..
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Valla iyi başlamak önemli tabi. Daha takım adam akıllı birlikte 2-3 gündür çalışıyor zaten. Ama galibiyet de önemli hani. Özellikle 3 uzatmada maç almak önemli şu konumda. Yavaş yavaş tempo yükselecek elbette. Şu maçları keşke izliyebilsek ya.
valla Gökçe haklısın keşke izleyebilsek bu takım beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki,bir ihtimal diyorum bremen de ki turnuvayı bir alman kanalı yayınlıyordur inşallah
 
Strickland ve Graves çok büyük transfer olmuşlar..Kimse çok büyük bomba gözüyle bakmasa da ilk hazırlık maçında Graves'ten 30 sayı ve mükemmel savunma , Strickland'dan ise 10 sayı ve 8 asist çok iyi bir performanstı..İnşallah lige de yansır ve böyle oynarlar..Gerçekten çok iyi takım olduk devamı gelmesi dileğiyle..Son olarak Gurovic-Milojevic-Ziziz 3lüsü çok iyi başladı..Bu sene bu kadar kaliteli yabancılar izlemek büyük keyif olacak..İlk defa kombine alacağım..SAYGILAR..
 
Allah son final macımızıda böle üc uzatmalı yapsın vede kazanan olalım.

Gönül böle seylere hasret vede sevdalı nasipse bu sene biz bu kupayı alırız yeterki inanalım inanırsak bu takımda taraftar birlikte bu hasretı bitirir
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Gs Tv yayınlamaz, adamların zaten toplam 2 kamerası var. :)

Kim demis ?? 2 kamera diye bizim kanalın teknik destek kısmı aydındogan da :) ondakı kamera sayısı bizim salona gelen seyırcimizden coktur yeterki talep vede imkanlar olussun istenirse olur.Canlı yayın masraflı vede zor olsada banttan olabılır .
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Marshall 8 asist yapmış.


ben size söylemistim 8) bu adam oyunu cok iyi okuyor ve dogru zamanda dogru pas veriyor. ayrica cok iyi bir delici. penetre edip en dogru adama pasi cikartiyor. Dee nin yapamadigi bir sey mesela. ayrica antremanlarda izledigim kadariyla gecen seneye göre bir hayli güclenmis. umarim benim ümitlerimi bosa cikarmayacak.
 
Arkadaşlar rakip hakkında bilgisi olan var mı 3 uzatma olmuş zorlu bir rakip anlaşılan
 
28.08.2008 (geschlossene Veranstaltung)
16h Deutsche Bank Skyliners - Basquet Mallorca
18h BREMEN ROOSTERS
- Galatasaray Café Crown

29.08.2008
16h Einlass
17h Galatasaray Café Crown - Basquet Mallorca
19h BREMEN ROOSTERS - Deutsche Bank Skyliners


30.08.2008
15h Einlass
16h Galatasaray Café Crown - Deutsche Bank Skyliners
18h BREMEN ROOSTERS - Basquet Mallorca




Arkadaşlar maçlarımız bunlar takımlar hakkında bilgisi olan lütfen cevap yazsın teşekkürler
 
Avrupa basketbolunda 8 asist demek ve bunun yanında sayı üretmek demek kötü oynamaktan ziyade çok iyi bir oyuncu olmanın işaretidir.
Graves ve Marshall ilk geldiklerinde ikisininde çok iyi trasferler olduğunu söylemiştim yüzümü kara çıkarmıcaklar inanıyorum ki.
Guroviç.... yorumsuz ;)
Milojeviç ve Ziziç iyi başlamış çok daha iyi olacaklardır emin olun
 
Bravo aslanlara.Daha toplanalı 1 hafta ya oldu ya olmadı yinede iyi performans gösterdiler.Tebrik etmek lazım.Umarım graves bu performansını tk ye ulebe ve ligede yansıtır.Bravo çocuklar
 

Üst