Oyuncuların yaptıkları skorlardan ziyade yüzdelerinide bilsek daha ciddi fikir sahibi oabiliriz aslında.
evet dostum yazının bir kaç ayrıntısı dışında sana tamamen katılıyorum.yerlilerin skor katkısı beni de çok üzüyorEyüp YILDIZ' Alıntı:Yabancı oyuncularımız belliki bize çok büyük katkı verecekler, buna Marshall'da dahil.
Graves'in Gurovic'in önüne geçme ihtimali bile var, Ziziç, Milojevic, Marshall hepsi skorer oyuncular, hücum sorunu yaşamayacağımızda aşikar.
Yerli oyunculardan takıma katkı sadece Hüseyin'den gelmemeli, bu mesele çok canımı sıkıyor, Erdem, Polat ve Murat kaya muhakkak daha fazla katkı yapmalılar.
Savunmamız sanırım sıkıntılı olacak bu sene, savunmada Gaines ve Owens'ı çok arayacağız, pota altımız yumuşak karnımız olacak gibi, dış oyunculara yapılacak baskıda ise Graves, Marshall ve Gurovic yeterli olacaktır, ama pota altında atletik oyunculara karşı ağır kalacağız, bunuda çözecek olana çok iyi yardımlaşmak olacaktır.
Sanırım bizi güzel bir sezon bekliyor.
bencede bunu yapalım hep beraber bir taslak hazırlansın hepimiz mail bombardımanına tutalım kulübümustafakaya' Alıntı:Resmi siteyi mail yağmuruna tutsak belki diğer kamplardaki maçları yayınlarlar.
tam tersi en çok süre alacak iki yabancıdan biri antonio graves diğeri milan gurovic olacakUmut Erdem' Alıntı:Ama sadece penetre konusunda iyi dedi..Şutuyla alakalı bişey demedi...Bir de beni düşündüren konu graves topla oynamayı cok seviyor dedi...Forumdaki arkadaşların dedigine göre stricklanda cok seviyor...İkiside benchde oturmak zorunda kalacak...İşte bu oyuncuların karakteristik özellikleri burda takımı cok etkiler...
kerem dostum ne dersin sence faydalı olurmu kulübü mail bombardımanına tutmak en azından türk telekom ve casa maçları ve slovenya kampındaki maçları banttan da olsa izleme şansına sahip olabilirizKerem SEÇER' Alıntı:Bremen'in başkanlığını Burak Canboy, antrenörlüğünü de Nedim Hızlıateş yapıyormuş.
kerem dostum ne dersin sence faydalı olurmu kulübü mail bombardımanına tutmak en azından türk telekom ve casa maçları ve slovenya kampındaki maçları banttan da olsa izleme şansına sahip olabilirizKerem SEÇER' Alıntı:Bremen'in başkanlığını Burak Canboy, antrenörlüğünü de Nedim Hızlıateş yapıyormuş.
Umut Erdem' Alıntı:Ama sadece penetre konusunda iyi dedi..Şutuyla alakalı bişey demedi...Bir de beni düşündüren konu graves topla oynamayı cok seviyor dedi...Forumdaki arkadaşların dedigine göre stricklanda cok seviyor...İkiside benchde oturmak zorunda kalacak...İşte bu oyuncuların karakteristik özellikleri burda takımı cok etkiler...