Çok güzel bir 5 gün geçirdim.Bir daha böyle güzel bi hafta yakalıyabilirmiyim bilmiyorum..
Öncelikle çok talihsiz bir olay yaşamışım dün ama şimdi düzeltme imkanı buluyorum.Dün yazdığım maç yazısında takımın savunma yükünü Rukiye ile paylaşan Pınarla ilgili hiç bir şey yazmamışım.Ben şimdi foruma girene kadar yazdığımı iddaa ediyordum ama öyle değilmiş Pınardan bir kamyon dolusu özür diliyorum...
Gelelim final gününü.Sabah otelde miniklerle beraberdik.Konuşulan tek şey kupaydı herşeyden çok istiyorduk onu ama olmadı canları sağolsun.
Maça girmek istiyorum hemen.Meral,İdil ve Ece ile süper bir başlangıç yaptık ve 13-2 öne fırladık o arada.Herkes şok oldu.Beşiktaş,Antalya,Şehremini kızlarının da desteğini aldık o sırada güzel bir ortam oluştu orada
Botaş period sonunda yakaladı bizi ve oyun dengeye geldi.
2.perioda önde başlayan yine biz olduk.Savunmada etkili olduk hücumda paylaşarak sayıya gittik.Nurcan sazı eline aldı burada.Ancak 2 faul alması bu dönemde savunmada biraz aksattı onu.
3.Periodda Botaş oyuna daha sağlam girdi.Seyirci desteğinide arkasına sağlam aldı.Uzunlarıyla etkili olmaya çalıştılar.Ayrıca forvetleri dipten penetre ederek çok sayı buldu.Burada durdurmamızda imkansız hale gelmişti.Çünkü içeride genç takım düzeyinde bir uzun,dışarıda genç takım düzeyinde bir forvet oynadı.
İçerdeki oyuncumuz yardıma gidemedi forvet savunmasına çünkü uzunları içerde sağlam işler yaptı.Forveti savunan Rukiye ve Pınarda artık turnuva yorgunluğunu yaşamaya başladı burada.
Son period 11 e çıkan farkı 4'e indirdik ama olmadı.Seyirci desteğini arkasına alan botaş maçı kazandı.Sadece maçı ama...
Şimdi minikleri forma numaralarına göre tek tek değerlendireceğim kendimce bir turnuva kiritiği yapmaya çalışacam.
Ece
ün tek ayakla inanılmaz işler yaptığı bir tv kaydı olsaydı attığı son şutu jenerik olurdu.Hem savunmada yaptığı kısa savunması hemde hucumda ki yaratıcılığı takıma seviye atlattı.
İdil:Turnuva genelinde 2-3 maçta faul problemine girdi.Hucumda içeri penetre özelliği ve sıkıştığımız anlarda yarattığı şutu çok ama çok işimize yaradı.Tek tek rütbe takmak istemiyorum ama İdil takımda 4-5 oyuncuyla beraber fark yaratıyor.Şanslı olduğu bir konuda inanılmaz doğru ve yapıcı insanlarla çalışması.
Gamze:Turnuva boyunca Adana'da en fazla ilgi toplayan kızımızdı Gamze.Nedenide Işıl olsa gerek.Gerek fiziksel gerekse saha içi mücadele şekli bir tane Işıl geliyor dedirtti Adana'lı basketbolseverlere.Oda ilk 4 gün çok süper işler yaptı.Şehremini maçında 1,5 dakikada yaptığı 7 sayılık oyun bize final yolunu açan etmenlerden bir taneseydi.
Meral:Kaptan sürekli takımı topladı.Ablalık yaptı.Saha içinde öyle kritik yerlerde devreye girdi ki.Hem rakibin direncini kırdı hem takımını ayağa kaldırdı.Kupa töreninde de Galatasaraylı gibi durdu en önde.Kupa yakıştı ona.
Rukiye:Bayan muhalefet
.İyi bir şutör olacak.Ve bir tezi de yıkacak.Hani hep derler ya şutörler savunma yapmaz diye.Bu kız sonuna kadar yapıyor.Ve şut atarken hiç korkmadan eli titremeden atıyor.Çalışacak ve karşılığını alacak Rukiye.
Gizem:Talihsiz bir turnuva geçirdi gizem.Bir kaç defa sakatlandı.Bugünde oyun içinde bir şansızlık yaşadı ve onu çok aradık.Dilara turnuvanın 2.gününden beri oynamayınca Dilara'nın yaptığı iş takım içinde herkese eşit olarak paylaşmıştı.Gizemde o arada kendine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi.2. Olmamızdan en çok o etkilendi o da benim gibi bizim 1 olmayı herkesten fazla hak ettiğimizn farkındaydı çünkü.
Pınar:Hala yaptığım hatadan dolayı çok özür diliyorum Pınar'dan.Ona kendimi affettirecem.O bu ekipte Işılı en çok seven oyuncuydu.Onu örnek alması ne kadar doğru bir yolda olduğunun göstergesi zaten.Takımda çimento görevi görüyordu.Bu ekipte içeri penetre özelliği en iyi olan isimdi Pınar.Ofansif özelliklerini geliştirebilirse(ki bunu yapacak o)ilerde 1.ligde izleriz Pınar'ı.
Nurcan:En çok alkışı alan isimlerden biriydi.Son iki gün oynadığımız rakiplerin uzunlarının başına bela oldu.Kendisinden 15 cm uzun kişilerle savaştı ve kazanan hep o oldu.Çünkü o hep istedi.Sene başında erkek a takımda oynayan zizicin bir sözü vardı Ribaundu arzu alır..Nurcan hep arzuladı hep aldı.Dün ki istatistik kağıdında 16 sayı 16 ribaund yazdırdı.Ve tüm ekiplerin saygısını kazandı.
Dilara
ilara 2.gün Beşiktaş maçında sakatlandı ve turnuvayı orada kapattı.Dilara özellik olarak Pınar'a benziyor.Aynı işleri yapıyorlardı onun olmaması bizim rotasyonumuzu kötü bir noktaya getirdi ve onu çok aradık.Onunda morali baya bozuktu ama hep takımın yanında oldu takımdaşlık duygusunun gereklerini gerçekleştirdi aferin sana Dilara.
Büşra:Ona kısaca sizde BÜŞ diyebilirsiniz
. Ribaundcu ve mücadeleci özelliğiyle ortaya çıktı Büşra turnuvada.Görev adamı olduğunu gösterdi.Hocası ne zaman çağırsa hemen gerekeni yaptı kenarda otursada sürekli maçın içinde olduğunu gösterdi benide en çok bu özelliği etkiledi.Ofansını geliştirdiği takdirde o da olacak..
Melis:Ya 3 ya da 4. gün oynadığımız maçta sakatlanan arkadaşının yerine girdi ve kendini orda gösterdi Melis.O maçı almamızda onun extra katkısı vardı ve bizim yolumuzu açan maçlardan biriydi.Her maç biri extrasını verdi takıma ama Melis en gereken yerde yaptı bunu.Sonraki günlerinde ilk 5e yerleşti.Maç eksiğinden olsa gerek faul problemi yaşadı.Ama o da çalışma ve konsantrasyonla olacak.Mücadele gücü olarak 10 üzerinden 11 sana Melis.
Sena:Takımda en çok şakalaştığım aslandı o.Benle dalga geçiyosunuz diyordu ama ben en çok onu yakın bulduğum için ona takılıyordumçSena turnuvadan 15 gün önce takımdan ayrılan başka bir arkadaşının yerine takıma katıldı ve saha dışında takım arkadaşlarıyla gayet iyi anlaştı yeni olmasına rağmen.En çok onun çalışması gerekiyor çünkü en geç o buraya katıldı.O da çalışmak için gayet istekli zaten.