Re: LA Lakers vs. Orlando Magic
Bu iki takımın normal sezondaki karşılaşmalarında durum nasıldı?
Bu iki takımın normal sezondaki karşılaşmalarında durum nasıldı?
2-1 Orlando önde diye biliyorum ama :?Doğan SAĞLAM' Alıntı:Bu iki takımın normal sezondaki karşılaşmalarında durum nasıldı?
Aynen öyle... Normal sezonda Orlando Lakers'ı süpürdü...Levent ÖKTENER' Alıntı:hayır 2-0 Orlando..
Hay Allah iyiliğini versin e mi Ayşegül ? Ben de bu kız ne istiyor ki o renklerden diye düşünmüştüm. Lakers'ın 2 rengide bence ayrı ayrı çok güzel. Tabi bu benim kendi fikrim.[/quote:7523a866]Saadet Unal' Alıntı:[quote="Ayşegül Aygün":7523a866]
Benim için lacivert varsa yanınada sarı geliyorsa yeter sarı-kırmızı renklere aşıkken sarı-lacivertede nefret duyarken lakers seveceğim en son takım olur nba de.Tamam Galatasaraylılığı bir tarafa bırakayım Türklülükle Türkiyeyle alakası çok olur.Lakers şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur bir zararı olmaz herhangi bir yararıda olmaz.Orlandonun şampiyonluğuyla bunda en büyük katkı sağlayanlardan biri olan Hidayet Türkoğluna gözler çevrilecek bu yetenekli oyuncumuz ilgi odağı olacak onun sayesende nba den bir çok takımda yetenekli oyuncu avı için TBL'inde oynayan oyuncularımızı daha kapsamlı takip edecekdir.Ben olaya böyle bakıyorum.Sadece Lakers in böyle bir durumda desteklendiğini anlamış değilim dedim.İsteyen istediği takımı destekleyebilir tabiii
Siyasetle uğraşalı basketboldan uzak kalmış demek.canberk işcan' Alıntı:Obama'nın favorisi kim?
ABD'de gözler NBA final serisine çevrilmiş durumda. Basketbola olan tutkusuyla bilinen ABD Başkanı Barack Obama da finali bekleyen basketbolseverler arasında...
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Obama, bir gazetecinin NBA final serisi konusundaki tahminini sorması üzerine "6 maçta Lakers'ın şampiyon olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.
Obama sene başında da, North Carolina Tar Heels'ın NCAA şampiyonu olacağını tahmin etmiş ve tahmini doğru çıkmıştı.
Volkan Kızıltaş' Alıntı:Siyasetle uğraşalı basketboldan uzak kalmış demek.
Levent ÖKTENER' Alıntı:başlasa da artık izlesek geçmedi 4 gün.. ..
Selçuk Kahveci' Alıntı:kalbim orlando diyor hido olduğu için ama lakers seriyi alacaktır.