2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Levent ÖKTENER' Alıntı:
hayır 2-0 Orlando..
Aynen öyle... Normal sezonda Orlando Lakers'ı süpürdü...
Ayrıca final serisinde oynama ihtimali beliren Jameer Nelson da o iki maçta 27.5 sayı ortalamasıyla oynamıştı...

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":7523a866]
Benim için lacivert varsa yanınada sarı geliyorsa yeter sarı-kırmızı renklere aşıkken sarı-lacivertede nefret duyarken lakers seveceğim en son takım olur nba de.Tamam Galatasaraylılığı bir tarafa bırakayım Türklülükle Türkiyeyle alakası çok olur.Lakers şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur bir zararı olmaz herhangi bir yararıda olmaz.Orlandonun şampiyonluğuyla bunda en büyük katkı sağlayanlardan biri olan Hidayet Türkoğluna gözler çevrilecek bu yetenekli oyuncumuz ilgi odağı olacak onun sayesende nba den bir çok takımda yetenekli oyuncu avı için TBL'inde oynayan oyuncularımızı daha kapsamlı takip edecekdir.Ben olaya böyle bakıyorum.Sadece Lakers in böyle bir durumda desteklendiğini anlamış değilim dedim.İsteyen istediği takımı destekleyebilir tabiii ;)
Hay Allah iyiliğini versin e mi Ayşegül ? :) Ben de bu kız ne istiyor ki o renklerden diye düşünmüştüm. :) Lakers'ın 2 rengide bence ayrı ayrı çok güzel. Tabi bu benim kendi fikrim.[/quote:7523a866]
Renk Kombinasyonu ıyyyy :)
Nasılsa Orlando Şampiyon ;)
31100827.jpg

Sporun her dalına her zaman farklı bakış açılarıyla bakmakta fayda var. İşte 2009 NBA finalinde karşılaşacak Orlando Magic ile LA Lakers'ın yıldızlarıyla ünlü isimler arasında tebessüm ettirecek benzerlikler
1: Hidayet Türkoğlu ve South Park'dan Timmy
14451285.jpg

2: Marcin Gortat ve Dr. Evil
86171928.jpg

3: Rashard Lewis ve Terrence Howard
18342832.jpg

4: Anthony Johnson ve Nate Dogg
74839101.jpg

5: Courtney Lee ve Kayne West
20800255.jpg

6: Mickeal Pietrus ve Dennis Haysbert
45197658.jpg

7: Stan Van Gundy ve Ron Jeremy
85492870.jpg

8: Sasha Vujacic ve Sasha Baron Cohen
23267153.jpg

9: Jordan Farmar ve Yeni Kaptan Spock
10ke.jpg

10: Derek Fisher ve Finesse Mitchell
11keio.jpg

11: Andrew Bynum ve Tracy Morgan
12k.jpg

12: Pau Gasol ve Tom Green
13k.jpg

13: Keegan Michael Key ve Lamar Odom
14k.jpg

14: Phil Jackson ve The Colonel

Obama'nın favorisi kim?
ABD'de gözler NBA final serisine çevrilmiş durumda. Basketbola olan tutkusuyla bilinen ABD Başkanı Barack Obama da finali bekleyen basketbolseverler arasında...
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Obama, bir gazetecinin NBA final serisi konusundaki tahminini sorması üzerine "6 maçta Lakers'ın şampiyon olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Obama sene başında da, North Carolina Tar Heels'ın NCAA şampiyonu olacağını tahmin etmiş ve tahmini doğru çıkmıştı.

bu terrence howard denen arkadaş aynı mansur ark :) rashardla alaksı yok:) farmarla , p.jackson ı süper uydurmuşlar ama.. helal..

canberk işcan' Alıntı:
Obama'nın favorisi kim?
ABD'de gözler NBA final serisine çevrilmiş durumda. Basketbola olan tutkusuyla bilinen ABD Başkanı Barack Obama da finali bekleyen basketbolseverler arasında...
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Obama, bir gazetecinin NBA final serisi konusundaki tahminini sorması üzerine "6 maçta Lakers'ın şampiyon olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Obama sene başında da, North Carolina Tar Heels'ın NCAA şampiyonu olacağını tahmin etmiş ve tahmini doğru çıkmıştı.
Siyasetle uğraşalı basketboldan uzak kalmış demek.

başlasa da artık izlesek geçmedi 4 gün.. Houston serisi gibi uzun tutsakta Laker izlesek biraz daha..

Van Gundy - Ron Jeremy harika olmuş.

Neyse Lakers'a karşı ne yapaccak bakalım Van Gundy? :p

He earned a bachelor's degree in education and theatre and a master's degree in special education from Queens College in New York.

Vay be Ron Jeremy'nin tiyatro masterı da varmış ve öğretmen.

Final serisini de alır umarım Orlando. Önceden beri Lakers'a ısınamamışımdır.

Kalbim Orlanda; fakat aklım Lakers diyor.