2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray Hoca'nın Gurovic'i uyarmasından doğal birşey yoktur ki bunun gerekli olduğunu da düşünüyorum. Artık Gurovic'in kendine gelmesi gerekmektedir. Ancak bence de bunu açık bir şekilde yapmak gerçekleri söylemek değil farklı birşey olur. Bu da benim bir koçta, antrenörde veya teknik direktörde en sevmediğim özelliklerin başında gelir. Umarım Koray hoca Gurovic'i kaybetmeyi değil, onu kazanmaya yönelik hareketler yapar...
NOT: Ben galiba tarif edilen şu 5 numarayı biliyorum. Howard-Nowitzki karışımı birşey heralde... :)
 
merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum ve artık kayıt olmaya karar verdim eğer sizde kabullenirseniz bundan sonra bende yorumlarımı yazıcam herkese iyi akşamlar.
 
Bence Guroviç i küstürme gibi bir olanağıda pek yok açıkcası.Küsmemiş hali buysa, küsmüş hali daha da kötü olmaz diye düşünüyorum.

ayrıca hoşgeldin Ufuk
 
Sanırım Ira Clark da serbest... :)
Donnel Harvey de olabilir,Çinden ayrılmak üzre galiba...
Bonzi Wells bile boşta herhalde,Çinde tatili uzatınca kapı önüne koymuşlar... :)
 
marcus fizer sakatlık problemleri var zaten sakatlıklarla uğraşan bi takımız hiç gerek yk p.j brown bıraktı diye biliyorum zaten yaşı 40 filan loren woods çok düz bi oyuncu efesteyken görmüştük işimize yarıyacağını düşünmüyorum zaten güçlü bi oyuncu değil jamie arnold iyi oyuncu fakat boşta mı bilmiyorum hatta bizim maça gelmemişti alınırsa faydalı olur yine faydalı olacağını düşündüğüm aaron williams var
 
ufuk koçak' Alıntı:
marcus fizer sakatlık problemleri var zaten sakatlıklarla uğraşan bi takımız hiç gerek yk p.j brown bıraktı diye biliyorum zaten yaşı 40 filan loren woods çok düz bi oyuncu efesteyken görmüştük işimize yarıyacağını düşünmüyorum zaten güçlü bi oyuncu değil jamie arnold iyi oyuncu fakat boşta mı bilmiyorum hatta bizim maça gelmemişti alınırsa faydalı olur yine faydalı olacağını düşündüğüm aaron williams var
Jamie Arnold Bosta . P.j Brown'u sakasina yazdim birakmis'da olabilir.
Aaron Willams listeden sildim mart 2008'de kovmus clippers,Nerde oldugu mechul. Bosta ise yaklasik 1 sene oynamamis adami ne yapalim?
 
Haha Bonzi Wells 27 ocak'da gelecekmis aslinda, Klup aramis klube 2 gun daha sure verin demis :) . 29 ocak'da tekrar aramislar 1 gun daha verin demis :) .
30 ocak'da ise yine gelmemis :)
Simdi bosta :)
 
Sınıf atlatacak oyuncu muhtemelen NBA kariyerli biri olacaktır. Josh Powell olabilirdi ama Bynum'ın sakatlığından sonra Lakers bırakmaz onu bu aralar. Litvanyalı oyuncu ise 4 numarada oynar, sanırım 5 numara için biri düşünülecek..
 
Merhaba Arkadaşlar

Forumumuzu 1 seneyi aşkın süredir takip etmeme rağmen ilk defa msj yazıyorum ki bunda Tolbert'lı dönemden beri salonlardan ayağımı çekmiş olmamında payı var.G.Nickerson'ın önderliğinde alıdığımız Türkiye kupasından beri her sezon futboldan önce basketbolda başarı isteylerdenim.

Yıllar boyunca Lyod Daniels,Durham,Bonner,Larry Steward,Tolbert,Koul gibi nice iyi yabancı basketbolcu geldi geçti takımımıza. Sezonun geri kalanı için kim gelirse gelsin benim beklentim takıma hırs ve enerji katabilecek bir isimden yana. Adaleke ve Gaines bu tip oyunculara iyi birer örnekti yada alınabilseydi Estaban Batista. Renktaşlardan biri Bonzi isimini gündeme getirmiş. Her ne kadar sorunlu bir oyuncu ve Nba 3 oynamasına rağmen düşünülmesi gerektiğine inananlardanım. Ayrıca bir ara cska oynayan şu an nerde bilmiyorum ama Oscar Torres adında bir güney amerikalı 3-4 oynayan bir uzun vardı. İyi durumda ise hala o bahsettiğim hırsı verebilecek bir isim. Takımımızın geleceği açısından ise bu sene elendiğimiz buducnost'un Dasic ve Gordic ikilisinin takıma katılmasının yararlı olacağı inancındayım bunda other team in kadrosunun 87-88 jenerasyonu ve yapılacak salon ile iyi duruma gelecek olmalarınında etkisi var. Bu yüzden artık transferde istikrar sağlanmalı uzun süreli kontrat yapılmalıdır şubemiz.Çünkü takımımız Malikle Fitch ile One man fastbreaklerle bir yere gelemez.Carter da da T-Mac de de yetenek var Kobe deki hırs onlarda yok.Kim gelirse gelsin kulubümüzün kutsal formasının hakkını versin.

Son olarak Eyüp Bey'in canla başla takımımıza gereken kitleyi sağlamak için yaptıklarına ,Murat İnal , Cevdet Bey ve Kerem Seçer'in deplasman -içerde demeyip her maçta yerini aldığı ve bizleri bilgilendirdiği için Onur Bey'in Türkçe kuralarına verdiği önem için ve adını yazamadığım tüm abi ve kardeşlerimin gayretleri için teşekkür ederim.
 
Pops Mensah-Bonsu DKV Joventut Badalona dan sakatlıgı nedeniyle ayrılmıştı yanılmıyorsam sakatlıgı geçmiş olmalıki D-League takımlardan Austin Toros ile anlaşmış ve 2 maça çıkımş bu 2 maç sonundaki ortalamaları 24 sayı 10 ribaunt eger Pops Mensah-Bonsu transferini yaparsak mükemmel bir transfer olur .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst