2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat, Tarence Kinsey nasıl Türk oluyorsa bizde başkalarını Türk yapabiliriz diye düşünüyorum, yani portföyü geniş tutalım bence :)
Lafı agzımdan aldın Eyup. Yani Drobnjak'la kendimizi sınırlı tutmayalım. Alalım alabildigimiz en iyi yabancıyı pozisyonu onemli degil, Turk yapalım gitsin. Drobnjak'ı da alalım, o zaten coktan hak ettigi vatandaslıgı... :) :)

işin cılkını baskaları cıkardı, madem oyle işte boyle...
 
Timur selam!

Levent Topsakal'ın yardımcı koç olması hakkında ne düşünüyorsun???
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Marsh olabilir,üç sene oynadı Türkiye'de çünkü;ancak onun için de bonservis ödememiz gerekmeyecek mi?Sonuçta Türk değil de yerli oyuncu statüsüne geçiyor,anladığım kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin.

Kinsey içinse başvuruyu yaparlar,Tanjevic de milli takıma alırsa otomatikman yerli statüsüne geçer zaten.Değil Kinsey,Jordan olsa bile etik değil bu.Belki kötü niyetle yapmıyordur Tanjevic;ancak milli takımdaki yetkisiyle kendine bir yabancı kontenjanı daha açmış olur.
Milli takım antrenoru kendi takımındaki yabancıyı bu yolla vatandaslıga geciriyorsa, niyeti geçtim her turlu haksız rekabet, konumunu kendi lehine kullanmaktır. Seçiçi niye aynı zamanda bir takımın çalıştırıcısı o zaman...

Not: L.Topsakal'ı severim. Cok iyi, eglenceli biridir. Cok da hevesli bu konuda, umarım basarılı olur. Oyunculugunu sorsam bir şeyler derdim de teknik ekipte ne yapar, bekleyip gorecegiz. Yanlış anlamayın ama, Nur Germen'den iyidir. :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat, Tarence Kinsey nasıl Türk oluyorsa bizde başkalarını Türk yapabiliriz diye düşünüyorum, yani portföyü geniş tutalım bence :)
Ama o geçen sene tbbl oynadı Eyüp sence geçen seneden kimi türk yapabiliriz ben sana onu soruyorum hite owens veya gaines veya dee bizdekilerdi şimdi sen bunlara başka örnek verirmisin pardon johannesi unuttum yani kaliteli yabancı diyorum Türk statüsünde kimi oynatıcaz bir örnek verirmisin
 
1 oyuncuyu mu türk yapçaz 2 tane yapalım marcus brown ve drobnjak :p :p
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":267setcz]Mithat, Tarence Kinsey nasıl Türk oluyorsa bizde başkalarını Türk yapabiliriz diye düşünüyorum, yani portföyü geniş tutalım bence :)
Ama o geçen sene tbbl oynadı Eyüp sence geçen seneden kimi türk yapabiliriz ben sana onu soruyorum hite owens veya gaines veya dee bizdekilerdi şimdi sen bunlara başka örnek verirmisin pardon johannesi unuttum yani kaliteli yabancı diyorum Türk statüsünde kimi oynatıcaz bir örnek verirmisin[/quote:267setcz]Mithat isim bilmiyorum ama demekki birileriyle görüşülüyor.
Sen bilirsin kiminle görüşüldüğünü :)
 
eyüp abi bu sene şampiyonluğa oynayacaz izlenimizi verdi mi murat hoca yoksa yabancıyı türk yapacaz 4-5 tane yabancı da alaacaz deneyecez mi yoksa yabancıyı türk yapabiliriz 5 tane de şampionluğa oynacak adam mı alacaz dedii
 
Malik ve Fitch Türk olsa birde afilli 4 yabancı alsak bence şampiyon oluruz.
 
napçaz o adamı yaw bu bize hareket çeken adam değil miydi maçtan sonra
 
Yalnız benim bildigim fener buna taş koyar, bir şekilde engeller. Dudley bile Turk olamaz. Federasyon başkanı malum... Milli takım antrenoru zaten Tanjeviç. Yani bu işi saglama almalıyız. Birleşme gibi olursa bir şekilde engellerler bunu.

Bu işler lobi işi, dişini ne kadar gosterebilirsen, gerisi prosedure bir şekilde uydurulur. Ne yazık ki boyle, hukuk ulkesi degiliz, ahbap-çavuş ilişkileriyle donuyor işler. Dogru degil, Galatasaray'a yakışmaz ama atletizmden yuzmeye, futboldan basketbola kadar butun mevzuatları zorlayan vatandaslık işlerinin cılkını çıkaran Others. Haksız rekebetten oturu magdur sayılırız, haklı cıkarır mı bizi? Bence cıkarır.
 
mustafa_güler' Alıntı:
İlk transfer haberi benden bugünkü fanatik gazetesinde yer alan haberde mersinden polat kocaoglu nu almısız. HAYIRLI OLSUN!!!


Burası Karşıyaka'nın sitesi mi :? Benim bildiğim kadarıyla Karşıyaka'ya gitmişti :? Alırsak ne yarar sağlar bilinmez verin eline sallasın üçlüğü :?
 
Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":ibmui6mu]Malik ve Fitch Türk olsa birde afilli 4 yabancı alsak bence şampiyon oluruz.


Yani :p Fitch bencildi mencildi ama attımı sokuyordu valla :)[/quote:ibmui6mu]
malik dixon la fitchi türk yapalım 4 tanede yabancı alalım şöle kalitelisinden şampiyonuz
 
polat kaya iyidir ya fanatik yanlış yazmıştır daha önce de kevin martin ile kenyon martin'i karıştırmışlardı...
polat genç ve yetenekli bir adamdır tufan-murat-polat üçlüsü ile Türk rotasyonunu tamamladık gibi...
burdan bas bas bağırıyordum polat kaya diye iyi sanırım almışlar taBİ DENİLENLER DOĞRUYSA
 
Umarım sallama bir haberdir!

Ne buya formanın değerini ortadan kaldırdılar.Bu formayı giymek öle herkese nasip olmaz heleki böyle sıradan oyunculara hiç nasip olmaz(dı)!!!

Alt Yapıdan oyuncu oyatsınlar daha iyi böyle cibiliyetsiz adamlara para ve süre vereceğine kendi çocuklarına ver değeri!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst