2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Oral Bey o entryyi yazarken sizden cevap geleceğine adım gibi emindim.. Adım gibi.. Yanlış anlaşılmasın bundan rahatsız değilim.. Ben bunu herkesin konuştuğunu ama doğru olup olmadığını bilmediğimizi zaten yazdım.. Bunu bir çok basketbol adamı konuşuyor..İsmet Badem tv programında söylemiş, dün de radyoda söyledi.. Buna itiraz eden varsa çıksın bana söylesin dedi, ben de böyle bir söylenti olduğunu yazdım.. Olay bundan ibaret.. Hemen savunma mekanizmalarınızı çalıştırmanıza gerek yok yani..

Emre bey,

Size karşı yazılmış bir şey değildi,öyle gibi oldu ama değil,kırdıysam kusura bakmayın o yüzden.
Son zamanlarda bende bir iki yerden aynı şeyleri duyuyorum ,ama inanın gerçekliği yok,dediğim gibi klübe çok yakınım ,hatta şube yöneticisi çok yakın bir arkadaşımın yakın tanıdığı,o yüzden böyle bir haber çıkınca dayanamıyorum,insanlarla paylaşma ihtiyacı duyuyorum gerçekleri.

Oral Orhon' Alıntı:
Beşiktaş seneye 1,5 milyon euroya takım kuracakmış safsatasını kimden duydunuz bilmiyorum,ama külliyen yanlış ve yalan bilgi,ben klubün çok içinde biri olarak bunu söylüyorsam bir bildiğim vardır değil mi.Artı gelecek seneki Euroleague in yeniden yapılanmasında ,seneye Euroleague de yer alma durumu var Beşiktaşın,şu an kesin bir şey yok ama,ULEb de oynanabilecek bir final,ligde final yada şampiyonluk sözkonusu olursa bu Euroleague olayının kesinleşmesi büyük olasılık(kontenjanı Türkiye için büyük ihtimal 3 e çıkaracaklar,2 si şu anda dolu bildiğiniz gibi)
Ayrıca Fener maçında Beşiktaş çok kötü değildi,oldukça iyi savunma yaptı ama adamlar 5-6 tane el üstünden çok zor 3lük atınca ve hücumda Dalmaunun yokluğunda iyi organize olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.Ayrıca kimsenin morali filan bozuk değil takımda,herkes inanılmaz motive olmuş durumda Galatasaray maçına,bilginize.

bjk tasin suanki butcesi 6 milyon dolar olarak aciklandi ne 1.5 tan bahsediyorsunuz

maç dışı ne kadar konu varsa konuşulmaya devam ediyor.

Sıradışı bir maç olacak, Gran Canaria maçı gibi patlama yapacağız bu maçta.Patlamanın mimarıda C.Owens olacak içime doğuyor içime . :p

bi arkadaşım bugün gittiler torino ya ve anlattıkları kadarıyla biletler karaborsaymış
ama etrafta feci ispanyol varmış özellikle valencia ve badalona lılar azınlıkta olacağız diyor ama belli olmaz gurbetçiler maç günü gelirler..ferhat abi ye helal olsun diyorum buradan karavanla stuttgarttan bu maça gidiyor ve bileti yok allah kolaylık versin ferhat abi..(üye ol artık şu foruma abi)

mac öncesi demeclere baktimdan. bizimkiler inancli ama biraz daha temkinli. BJK'liler kafalariyla finale cikmislar bile.

herkes bizim için maçın kilit adamı olarak hüseyin beşok'u görüyor. ama bence bizim açımızdan maçın kilit adamı owens. dikkat edin onun bu sene iyi oynadığı bütün maçları rahat kazandık. ayrıca shumpert'ı bence erdem ve cenk değişerek savunmalıdır.

hüseyinin yok olduğunu düşünürsek fatih fener maçındaki gibi kilit oyuncu olacaktır.erdem ve johnsen prestonu durdururlarsa tadından yenmez.

Malum ligdeki gibi değil yabancı kısıtlaması yok saha da onun için Owens ve Gaines çok daha fazla süre alacaklardır.Britton oynuyor mu diye çelişkiye düştüm ama bize daha Asvel maçından önce geldi Listeyide ondan sonra verdiğimizi yani 2.turdan önce bu da otomatikman oynayacağını gösteriyor.

BJKCT,yabancı kısıtlamasından en fazla etkilenenlerden bir tanesi ligde ama Avrupa da bu sıkıntıları omadığı için daha rahat ve farklı oynuyorlar.

İyi savunma bize galibiyeti getirecektir. ;)

Hüseyin Beşok forma giyecek mi? Bir de Tufan Ersöz sezonu kapatmış ; bu bilgi doğru mu?

avrupa'daki zenginler kulübü listesinde rakiplerimiz dinamo moskova:20 milyon$, unics kazan.14milyon$, joventud badalona:13milyon$, pge turow:6milyon$ ve bjk cola turka:6milyon$ bu istatistikler bile takımımızı bu sene ayakta alkışlamamız için yeterli.sene başında avrupa'dan doğru dürüst hiçbir oyuncunun tanımadığı Galatasarayımız'ın şimdi kendi bütçesiyle kafa tuttuğu takımları gördükçe insanın bu takıma saygı duymasına ve bağlılığının bir kat daha artmasını sağlıyor.ama 20 milyon $ bütçeye sahip olan dinamo moskova bilmiyor ki bu oyuncuların yürekleri paha biçilmez.bütün Galatasaray taraftarları gibi ben de Aslanlarımıza bizi orada en iyi şekilde temsil edeceğine inanmıyor biliyorum.Başarılar 12 Aslan Yürek

Alp bu bilgilere nereden ulaştın..Link varsa verebilir misin?Takımların maliyetlerini merak etmişimdir de hep..

Hiç aklıma gelmedi yabancı site sanmıştım..Sağol Arda..

Bence dogrulugunu inanması zor bir arastırma !!! Eger bizim bütcemiz 6 m$ altındaysa ki imkansız ben bu takım hakkında en ufak daha elestiri yapmam ama imkansız bizim bütcemiz 6m$ biraz üstü bu sene basında zaten tartıstık.

Hep tekrarlıyoduk bizim takımın bütçesi içlerinde en az onların daha fazla bütçerleri var daha iyi imkanlara sahipler diye.Aslanlar belki en az bütçe sahip ama bence aralarında bütçelere oranla en başarılısı.Bravo onlara inşallah kupayıda alıp gelecek ama daha önemlisi eminki bizi orda büyük Galatasaraya yakışır şekilde temsil edeceklerdir....

Beşiktaş açıkcası bizi küçümsüyor ama onlara ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum. Bu maçda Hüseyin-Dee-Owens 3 lüsünden çok güzel şeyler bekliyorum !