Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)
hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş
hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş
oynamasın daha iyiAlper Gülgen' Alıntı:hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş
oynamasın daha iyi[/quote:1ehtv86y]Metin Ertürk' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":1ehtv86y]hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş
oynamasın daha iyi[/quote:3hsanh17]Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Metin Ertürk":3hsanh17][quote="Alper Gülgen":3hsanh17]hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş
bence ikisideAlper Gülgen' Alıntı:bence sen ya galatasaraylı değilsin ya da basketboldan anlamıosun
bence ikiside [/quote:ewi6dglq]Ahmet Akay' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":ewi6dglq]bence sen ya galatasaraylı değilsin ya da basketboldan anlamıosun
bence ikiside [/quote:v34hnil6]Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Ahmet Akay":v34hnil6][quote="Alper Gülgen":v34hnil6]bence sen ya galatasaraylı değilsin ya da basketboldan anlamıosun
Seckin Hasseli' Alıntı:Ya bu forumdaki ben herkezin harbi galatasarayli olduguna inamiyorum adamlar ceyrek final oynuyor siz hala hocayi kotuluyorsunuz bu takim hersene sampiyon olan butcesi 30 milyon euro olan bi takim degil arkadaslar pana da son 16 ya kalamadi ama koclarina saygilari var biz hep fazlasini istersek olucagi bellidir lucescuyu begenmeyip fatih terimi getirenlerin sonunu suan halen cekiyoruz 50 kusur transfer cesitli hayal kirikliklari falan filan siz bu siteye oyuncularin hocanin hic girmedigini mi saniyorsunuz bu yazilari bence kasitli yaziyorsunuz bide su radyosporda kaan vardi oda oyleydi. herkez saokasini onune koyup dusunsun son 8 e bir bakin kalan takimlara ve oyunculara ve siz hala ayni fikirdeyseniz sizin basketbol bilginiz sadece imkansizlari basarmak uzerinedir !!!
cem tamam anladım sen eğlence istiyorsun ne yapalım dansöz getirelim sulukuledenCem Baba' Alıntı:Bu maç öncesinde İstiklalde bir organize olsakta sesimiz çıksa... Çok önemli bir maça çıkıyoruz, böyle birşey yapabilir miyiz? Kafe Klan bize yetmez diyorum