2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Metin Ertürk' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":1ehtv86y]hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş :(
oynamasın daha iyi[/quote:1ehtv86y]
oynamasın daha iyimi ciddi değilsin di mi

Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":3hsanh17][quote="Alper Gülgen":3hsanh17]hüseyinin oynama şansı çok ama çok düşükmüş :(
oynamasın daha iyi[/quote:3hsanh17]
oynamasın daha iyimi ciddi değilsin di mi[/quote:3hsanh17]
çok ciddiyim..fatih daha yararlı olur..

Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":v34hnil6][quote="Alper Gülgen":v34hnil6]bence sen ya galatasaraylı değilsin ya da basketboldan anlamıosun
bence ikiside :)[/quote:v34hnil6]
:) :) :) :)[/quote:v34hnil6]
kimse benim galatasaylılığıma laf söyleyemez..eleştiri yapın fakat haddinizi aşmayın

Seckin Hasseli' Alıntı:
Ya bu forumdaki ben herkezin harbi galatasarayli olduguna inamiyorum adamlar ceyrek final oynuyor siz hala hocayi kotuluyorsunuz bu takim hersene sampiyon olan butcesi 30 milyon euro olan bi takim degil arkadaslar pana da son 16 ya kalamadi ama koclarina saygilari var biz hep fazlasini istersek olucagi bellidir lucescuyu begenmeyip fatih terimi getirenlerin sonunu suan halen cekiyoruz 50 kusur transfer cesitli hayal kirikliklari falan filan siz bu siteye oyuncularin hocanin hic girmedigini mi saniyorsunuz bu yazilari bence kasitli yaziyorsunuz bide su radyosporda kaan vardi oda oyleydi. herkez saokasini onune koyup dusunsun son 8 e bir bakin kalan takimlara ve oyunculara ve siz hala ayni fikirdeyseniz sizin basketbol bilginiz sadece imkansizlari basarmak uzerinedir !!!

Senin suan galatasaraylıgından asıl ben süpe duydum eger sen kişileri GALATASARAYDAN önünde tutuyosan yoruma bile gerek yok kimse gitsin kalsın demedik.Hataları görüpde sölemeye calısan surda 7 8 yürekli insanız evet lafımın arkasındayım GALATASARAYIN menfaati içinse herkes gidebilir kimse babamın oglu degil GALATASARAY söz konusu , eldeki imkanlar dogrultusunda daha iyisi varsa o gelmeli yapılmalı alınmalı vs vs vs

oynamasın daha iyi[/quote]
oynamasın daha iyimi ciddi değilsin di mi[/quote]
çok ciddiyim..fatih daha yararlı olur..[/quote]
fatih oyunun mücadele ve savunma yönünde başarılı bi oyuncu ama hücumdaki yetenekleri çok kısıtlı...
onun için hüseyinin hiç olmazsa 5-10 dakika girip tecrübesiyle bişeyler katması gerekli diye düşünüyorum.düşüncene de saygı duyuyorum.hüseyinin sakat olduğunu ve fazla katkı yapamayacağını düşünüyo olabilirsin.

;) ama neyse tufanın yokluğunda hite var ben açıkcası hite dan ekstra bi performans bekliyorumm

zorlu bir maratonun sonuna geldi takimimiz, 14 mac 9 galibiyet 4 maglubiyet 1 beraberlik! beklentilerimizin otesinde ama olmamiz gereken noktanin da gerisinde. galatasaray her zaman sampiyon , yenilmez armada olmali.
bu seviyedeki maclarda artik teknik-taktik.. vs hep ikinci planda kalir. oyuncularin o gunku performansinin disindaki tum parametreler cok kucuk bir ayrinti bence.
artik bunlara kafa patlatmayi bir kenara birakip sadece macin heyecanini yasayalim. maclardan sonra hocaya, oyunculara, mac taktigine, forumun diger yazarlarina olan tepkilerinizi uygun bir dille belirtirsiniz.
galatasaray spor kulubu olarak avrupada ceyrek final gormeyeli cok olmustu, '05de sutopundaki basariyi saymazsak.
bu sene basketbol bayanlarda yarifinal yasadik, kupayi alamadik. umarim erkekler bu basariyi gosterir. olmazsa da engelsiz takimimiz sirada bekliyor!
hadi aslanlar kupayi getirin bize!
YURUYEDUR GALATASARAY!

Bu maç öncesinde İstiklalde bir organize olsakta sesimiz çıksa... Çok önemli bir maça çıkıyoruz, böyle birşey yapabilir miyiz? Kafe Klan bize yetmez diyorum :)

Cem Baba' Alıntı:
Bu maç öncesinde İstiklalde bir organize olsakta sesimiz çıksa... Çok önemli bir maça çıkıyoruz, böyle birşey yapabilir miyiz? Kafe Klan bize yetmez diyorum :)
cem tamam anladım sen eğlence istiyorsun ne yapalım dansöz getirelim sulukuleden:)
meşale alalım şöyle 3-4 tane ama o da tehlikeli güngöre sor mest teki fener maçını, canımızı zor kurtarmıştık :)

umarım perşembe günü aslanlarımız yarı finali bize gösteriri. bence bu o kadar abartıldığı gibi değil biz bunları yendik gene yeneriz. tabii ki sakatlıklar bizim için büyük problem ama oyuncularmız bunları halledelrler. son maçlarda ben dee yi çok beğeniyom . umarım hocamız maça gaines ile başlamıyı düşünmüştüz. çünkü bence oyuncunun bu moıralini acayip bozan bi olay. hocamız bence fatihi bu maçta da kullanmalıdır. yoksa defans analmında işimiz zor olur içerlerde.

Yazmak istemiyorum ama zorla sabır taşını çatlatıyorsunuz insanların.Perşembe günü tarihimizin belki de en önemli maçına çıkıyoruz forumda konuşulan tartışılan konulara bak. Destek verilmesi gereken en önemli zaman da hala boş konuşmalar.
Yetmiyor bir de insanların birbirine yaklaşımına bak. Kaç defa söylememiz gerekiyor kimse kimsenin Galatasaraylılığını ölçemez. Böyle bir ölçü yok.
Herkes aklını başına alsın.

Basketbol camiasında ciddi şekilde, beşiktaşın seneye 1.5 milyon dolar bütçeye bir takım kuracağı söyleniyor.. cola turkadan bilmem kaç yıllık parayı peşin çekip futbola sıvadıklarını biliyoruz.. seneye basketbola yatırım yok diye herkes konuşuyor.. hatta ismet badem efendi de aynı şeyi söyledi.. bu iddaama itirazı olan beşiktaş yöneticisi çıksın da karşıma göreyim dedi.. o kadar emin..

son maçlarda oyuncuların moralsiz görünmesi belki de bundandır.. eğer 1.5 milyon dolara oynayacaklarsa, hatta 3 milyon dolara bile oynayacaklarsa , seneye bu kadrolarından adam kalmaz.. neyse biz bizi ilgilendiren tarafına bakalım.. bu iddaalar isterse külliyen yalan olsun beşiktaşın içinin karışık olduğu kesin.. kaya gitmeye kalktı son anda durdurdular, bir ara oyuncular idmana çıkmadı falan, şimdi de bu atıldı ortaya.. bu, beşiktaşı dağıtabileceği gibi kenetlenmeye de yol açabilir.. gerçi beşiktaş, fenerbahçe gibi çok önemli, play off kaderini direkt etkileyecek bir maçta bile hiç iyi değildi..

bence bizim asıl yapmamız gereken vazgeçmemek, kenetlenmek ve istemek.. asvel maçlarındaki dirençli, inatçı takım olabilirsek başaracağız sanıyorum.. schumperti kimle tutacağımız, hüseyinin kaç dakika oynayacağı sonra konuşulacak teknik meseleler..

murat özyeri çok seviyorum ama ergin atamana karşı hala çok tecrübesiz kalıyor.. karşısında 2 kere euroleague final fouru oynamış, bir kere saporta kupası kazanmış bir coach olacak.. inşallah tecrübe açığını basketbol bilgisi ile kapatır.. sahadaki eşleşmelerden değil de bu eşleşmeden çekiniyorum..

bir de şu beşiktaşın schumperti 4 numara gibi kullandığı dizilişte inşallah cenk veya erdem ile savunmaya çalışırız.. şahenkteki maçta , bu rotasyona girdiklerinde dağıldık gittik. miss match in kralını yaşıyoruz o durumda..

kızsam da , bazen üzülsem de takımımla gurur duyuyorum.. bu maçı kaybetseler bile sonuna kadar savaşacaklarından hiç şüphem yok..ayrıca ben de artık hite dan patlama bekliyorum.. şu takım, avrupa kupası maçlarında ne zaman sıkıntıya düşse, imdada O yetişti.. Yine yağdıracak bu maç. Biliyor ve bekliyorum..

Beşiktaş seneye 1,5 milyon euroya takım kuracakmış safsatasını kimden duydunuz bilmiyorum,ama külliyen yanlış ve yalan bilgi,ben klubün çok içinde biri olarak bunu söylüyorsam bir bildiğim vardır değil mi.Artı gelecek seneki Euroleague in yeniden yapılanmasında ,seneye Euroleague de yer alma durumu var Beşiktaşın,şu an kesin bir şey yok ama,ULEb de oynanabilecek bir final,ligde final yada şampiyonluk sözkonusu olursa bu Euroleague olayının kesinleşmesi büyük olasılık(kontenjanı Türkiye için büyük ihtimal 3 e çıkaracaklar,2 si şu anda dolu bildiğiniz gibi)
Ayrıca Fener maçında Beşiktaş çok kötü değildi,oldukça iyi savunma yaptı ama adamlar 5-6 tane el üstünden çok zor 3lük atınca ve hücumda Dalmaunun yokluğunda iyi organize olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.Ayrıca kimsenin morali filan bozuk değil takımda,herkes inanılmaz motive olmuş durumda Galatasaray maçına,bilginize.