2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1etg90or]
bu arada bu yazıyı okuyan sevgili dostlar murat hocanın bize kazandırdığı bir tane maçı yazabilirlermi çok merak ediyorum.

Bu çok büyük bir hakarettir..

Kesinlikle katılıyorum Kerem Abi sana..

M.Özyer değilde kendisi kazandırdı herhalde maçları ??[/quote:1etg90or]

Biz sadece elestiri yaptık sonucta murat hocanın bu takıma katkısı buyuktur.Bizim demek istedigimiz takımda eksik tasların oldugu vede bazı oyunculardan daha fazla zaman almaları yada almamaları mac kazandırmıs dersen ayıpların en büyügünü yapmıs oluruz geri dönmeyi bilen bi takımsak bunun en büyük payı murat hocada oyunculara özgüven vermesıdır

Şimdi şunu da belirtmek istiyorum..Burada sonuna kadar savunma pozisyonunda hissettim kendimi sanki hiç eleştiri yapmıyormuşuz gibi ama Murat Hoca'nın hataları tabiki vardır..Bazı oyunculara verdiği ve vermediği şanslar,oyuna bazen müdahale etmekte sorun çekmesi,5 numara açığımız varken Britton'ı alması ve takımı her maça aynı motivasyonda çıkaramaması hocanın hataları..Ama hocamız takımın başında ve bu sezonu beraberce tamamlayacağız..Bize düşen takıma büyük destek vermek..Hataları sezon sonunda hem biz değerlendiririz hem yönetim değerlendirir..Sonuç olarak herkes bunların bilincinde..Kimseye basketboldan anlamıyormuş havası vermeye çalışmayın..

mithat bey ben büyüklerime karşı her zaman saygılıyımdır ama bana durduk yerde iftira atanlar benden saygı beklemesinler benim kendi adıma değilde murat özyer adına yazdığım gibi asılsız bi iftirada bulundunuz ben murat hocayı hiçbiryerde savunmadım takımı savundum siz bununda hala farkında değilsiniz ama farketmez ben hala söylüyorum benim için önemli olan ne sizsiniz nede murat özyer benim için önemli olan GALATASARAY

ben hıcal uluç kadar yürekli olsam daha ne derim adam doğru bildikleri için kurşun yedi şimdi grand canaria ve asvelide oyuncular yendi tabi murat hocanın katkısı yokmu var elbette ama bizim dediğimiz maç kötü giderken hangi maçı çevirdi şimdi dostlar benim babam senin babanı döver kavgasını bırakın hepiniz biliyorsunuz ki ben doğruları yazıyorum eğer ben bütün bildiklerimi yazsam olay olur geçen sene bursada oyak maçında öncesi neler olmuş bir araştırın sonra bu platformda yazın ben gerçeği biliyorum şimdi galatasarayı bilen arkadaşlar bubu birde murat özyere sorun sonra bizi suçlayın suçlarkende yiğidi lödürün ama hakkını verin

sevgili mesut kardeşim takımın ne hatasını gördünde savunma ihtiycı hissettin söylersen bizde öğrenelim çok merak ettim .ama yazdıklarını tekrar okursan takımı değil murat özyeri savunuyorsun bizde murat hocanın kendini savunmasını istedik.buda bizim en doğal hakkımız

arkadaşlar allahın bildiğini kuldan saklamiyim nasıl olsa murat hoca okumaz bu sayfaları..
murat hocaya güvenim hiç yok maalesef ergin ataman ve tanjeviçin hele blattın yanında şampiyon bi koç olmasına rağmen eziliyor.oyuna müdahele çok kötü.oyuncu tercihleri çok kötü..ama murat hoca bize maç kazandırmadı ona rağmen oynuyoruz da diyemem yanlız murat hoca bize bi nimet şans değil bu biline..şimdi baklayı çıkardıktan sonra yaplacak bu sezon sonuna tek şey var hocaya ve takıma destek yani forumda ne kadar atıp tutsakta takıma play off larda destek şart yok hoca gitsin bu nasıl hoca allah belasını versin bunlara gerek yok biz galatasaraylıyız şu kalliyi bile çektiysek herkesi bağrımıza basarız ama seneye ne olur herkes şapkasını önüne koyacak ve bu coaching le gidebilirmiyiz düşünecek
herşeye rağmen takıma güvenelim ve onları destekleyelim küsmeyelim takıma perşembe 20 de yiyebiliriz içimizden veya dışarıdan hoşnutsuzda olabiliriz ama bunu onlara yıl sonuna kadar hissettirmeyelim
artık dönülmez yola girdik nehirin ortasındayız..

Hoca geriden gelip maç kazandırmış mı bakalım..Tabi siz yine oyuncular kazandırdı diyeceksiniz ama bu sezon kazandığımız maçlara bir bakalım;

Hemofarm maçı;
3.periyot sonunda 8 sayı gerideyiz maçı 7 farkla kazanıyoruz..

Asvel maçı;
Bir ara 13 sayı geriye düştüğümüz maçı berabere bitiriyoruz..

Asvel maçı;
16-0'lık seri yakalayıp maçı 1 farkla kazanıyoruz..

Beykoz maçı;
12 sayı geriden geldik 16 farkla kazandık..

Banvit maçı;
Son periyoda 7 sayı geride girdik maçı kazandık..

Mersin maçı;
Son periyotta 8 sayı geriden gelip kazandık..

Fenerbahçe maçı;
23 sayıdan geldik ama kazanamadık maçı verdik belki de..

Bunlar geriden gelip kazanılan maçlar..Hocanın katkısı yok mu bunlarda?

Arkadaşlar Hocayı tartışmayı bırakalım, çok önemli bir maça çıkacağız sadece bunu düşünelim!!!!

Eser abı kalli demıs biz özhan canaydına 6 sene dayanmısız :D sene sonuna kadar beklıcez;beklerkende elestrilerimizi burda sölemiceksek GALATASARAYIMIZ için ozman bu formunda bir anlamı kalmaz !!!!

Eyüp abiye katılıyorum

Şuanda bunları tartışmaya gerek yok elbeteki hepimizin farklı görüşleri düşünceleri vardır ama maça 2 gün kala hala bu tartışmaların devam etmesi bize hiçbirşey kazandırmayacak var gücümüzle maça konsantre olmamız gerekiyor

yanlış anlaşılmasın kalliyle murat özyeri karşılaştırmadım
kalli kanımca provoke etmeye meyilli inatçı maça bile gelmeye tenezzül etmeyen türkiye ye tatilde bile gelmemesini tembihlediğim bi adamdı
murat hoca ise liseli.kalpten galatasaray lı bi abimizdirkarşılaştırılamazlar bile.. yanlış anlaşılmaya mahal vermiyim dedim

Volkan Ozger' Alıntı:
Eser abı kalli demıs biz özhan canaydına 6 sene dayanmısız :D sene sonuna kadar beklıcez;beklerkende elestrilerimizi burda sölemiceksek GALATASARAYIMIZ için ozman bu formunda bir anlamı kalmaz !!!!

Eleştiri tabiki yapılır..Hoca şunu yaptı bunu yaptı veya yapmadı diyen kime karşı çıkılmış burada..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Hoca geriden gelip maç kazandırmış mı bakalım..Tabi siz yine oyuncular kazandırdı diyeceksiniz ama bu sezon kazandığımız maçlara bir bakalım;

Hemofarm maçı;
3.periyot sonunda 8 sayı gerideyiz maçı 7 farkla kazanıyoruz..

Asvel maçı;
Bir ara 13 sayı geriye düştüğümüz maçı berabere bitiriyoruz..

Asvel maçı;
16-0'lık seri yakalayıp maçı 1 farkla kazanıyoruz..

Beykoz maçı;
12 sayı geriden geldik 16 farkla kazandık..

Banvit maçı;
Son periyoda 7 sayı geride girdik maçı kazandık..

Mersin maçı;
Son periyotta 8 sayı geriden gelip kazandık..

Fenerbahçe maçı;
23 sayıdan geldik ama kazanamadık maçı verdik belki de..

Bunlar geriden gelip kazanılan maçlar..Hocanın katkısı yok mu bunlarda?
eğer sen bu saydığın takımları galatasaraya rakip görüyorsan diyebiliceğim bir şey yok keremcim sen haklısın bu düşünceyle takımı zirveye çıkaramayız

Mithat Duran' Alıntı:
şimdi bu yazdıklarımı iyi okuyun sevgili kardeşlerim ben bu basketbol sporunda çok hocayla çalıştım bir arkadaş yazmış diğer takımın sakatlarını o zaman iyi düşünün ligin ilk yarısında bu rakibleri yenerken hoca başarılı idi değilmi bu söylenen oyuncular bize karşı oynamadı birtek telekomun amerikalısı bizim maçın ilk periyodunda sakatlandı demek onlar oynasa yine mağlup olacaktık.şimdi mesutçum büyüklerinle yazışırken daha dikkatli olursan sevinirim.şimdi arkadaşlar sizin bu maçtan umudunuz varmı yokmu onu bielemem ama daha önce yazdığım gibi bu maçı feda ederek şampiyonluğu kurtarabiliriz basketbolu iyi bilenler bilir sene başında çok söyledik bu takıma uzun şart yine üç numara oynayabilecek uzun oyuncu şart .o zaman biz haksızdık .bu işi murat hocadan iyimi biliyorsunuz diye yazıyordunuz şimdi kim haklı kim haksız ortada kim biliyor kim bilmiyor oda meydanda sonra basketbola gönül vermiş genç kardeşim mesut murat hocaya helal olsun de başarılı bulsun .sevgili kardeşim bu sezon harcanan parayla bu takım bu ligde uzak çekerdi yeter doğru antırene edilip oyuncular küstürülmeseydi.bizim murat hocayla şahsi hiç bir davamız yok bizim davamız galatasaray bizim sevdamız galatasaray sen ne dersende biz doğruları söyleyip doğruları yazarız bu arada bu yazıyı okuyan sevgili dostlar murat hocanın bize kazandırdığı bir tane maçı yazabilirlermi çok merak ediyorum.
Galibiyetleri oyuncuların, mağlubiyetleri Murat Özyer´in hanesine yazalım. Sevdim ben bu mantığı!

Rakiplerimizin bir oyuncusu sakatken bizim de en az bir oyuncumuzun sakat olduğunu neden göz ardı ediyoruz. Sezon başında en çok güvendiğimiz isimlerden biri olan Tufan Ersöz´den sakatlığı nedeniyle bu sezon sıfır katkı aldığımızı unutmayalım.

Bu saatten sonra hoca değişikliğine gitsek ne olur ki? Sezon ortasında belki Galatasaray beni çağırır düşüncesiyle gelen teklifleri elinin tersiyle itmiş boşta bekleyen kaliteli bir hoca var da biz mi farkında değiliz. Ayrıca gelecek olan hocanın elinde sihirli bir değnek ile bir küre mi var. Küreyi şefkatli elleriyle okşayacak ve elindeki kadroyla neler yapabileceğini görecek sonra da takımı toplayıp sihirli değneğini tüm oyunculara değdirerek mucizeye adım adım ilerleyecek. Yalnız ufak bir sorun daha var. Sihirli değneğin bir ucundan da federasyonun ve hakem komitesinin tutması gerekiyor.

Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":2anuyqey]badalona yı abartmayalım telekom yendi burada fener tau yu yeniyorsa bizde yeneriz badalona yı hem gainesin eski takımı bence super olur onun için
badalona dğilde dynamo ikinci kupasını alıcak gibi geliyor bana

rubio rudy ikilisi muhtesem guard ikilisi rudy fernandez bu sene draftta ilk beste secilecegi kesin gibi nbadraft sitesinden takip edebilirsin

buna karsilik dynamo da takim kadrosu belki daha iyi olarak gorulsede sistem tam oturmamis oyuncular bu sene toplanmis badalona bu konuda biraz agir basiyor bana gore ikisi finali oynar badalona alir[/quote:2anuyqey]
Ankara´da Telekom karşısında izlediğim Badalona yenilmeyecek bir takım değil ancak o maçta Rubid Ricky faul problemine girip uzun süre kenarda bekleyince Telekom farkı kapatmayı başarmıştı. (Bana göre turu atlayıp Ricky´yi durdurmayı başarabilirsek finale çıkmak hayal değil) Ricky´nin yanı sıra geçtiğimiz yıl Telekom´da oynayan Jagla´da pota altında büyük bir tehdit oluşturuyor rakip takımlar için ama onun da ilacı Fatih olabilir.

İyice uçtum. Hele bir Beşiktaş´ı geçelim Badalona´ya da gelir sıra : )

kayıt olduğumdan beri takip ediyorum bu forumu ilk defa bişey yazdım bütün enerjimi aldılar rakiplerden birinin forumuna yazsam bu kadar yorulmazdım ben sevmem böyle iddaalı konuşmaları ama bjk yide geçicez ligde finalde oynayacaz herşeye rağmen ama bunları kaybetmeden bunları kaybetmişiz gibi konuşmayı bırakalım "ben önceden söyliyimki herşey düzelsin" edebiyatınıda bırakalım bizim amacımız GS yi desteklemek perşembe günü 21.30 gibi yarı final sevinci yaşamak üzere

Canaria maçından hiç umutlu değildim hatta burda yazmıştım ama takım beni haksız çıkarmıştı.yine öle olacak ve bjk cola turka'yı yeneceğiz....
Ben takıma inanıyorum ve bence önce biz inanmalıyız ki onlar daha çok inansın..... :atki

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":3iup9aye]Eser abı kalli demıs biz özhan canaydına 6 sene dayanmısız :D sene sonuna kadar beklıcez;beklerkende elestrilerimizi burda sölemiceksek GALATASARAYIMIZ için ozman bu formunda bir anlamı kalmaz !!!!

Eleştiri tabiki yapılır..Hoca şunu yaptı bunu yaptı veya yapmadı diyen kime karşı çıkılmış burada..[/quote:3iup9aye]

Karsı cıkılıyo demedim ama hep sırası degil denılıyo her yenıldıgımız mac sonrası hataları sölemeye kalksak polyanıcılık oynayan arkadaslar görüyorum adımızıda ip cekenler kafa alanlar diye cıkartıyolar.

Galatasaray menfaati için murat özyerinde gitmesi gerekıcekse simdi suan gidicektir GALATASARY içindir herkesin kafa patlatması emek vermesi zaman ayırmsı .Ben murat hoca gitsin demiyorum kötü de demiyorum ama eksikleri görüpde sezon bası ona göre hareket etmemisdir en cok kızdıgım yanlısı kaldıkı en uzun transfer dönemini geciren takım oldugumuz halde cok bekledık nerede eksik var diye sonuc herkesin gördügü fakat murat hocanında gördügü yada görmemezlikden geldigi poziyonlardaki sıkıntımız altını cizerek sadece örnek verdim( gitmesi gerekıyosa gıdıcek diyorum gitsin demıyorum yada basarısız demiyorum) galatasaraylı diye iyi insan diye GALATASARAYIN basarasını engelemeyez kimse !!!

Ya bu forumdaki ben herkezin harbi galatasarayli olduguna inamiyorum adamlar ceyrek final oynuyor siz hala hocayi kotuluyorsunuz bu takim hersene sampiyon olan butcesi 30 milyon euro olan bi takim degil arkadaslar pana da son 16 ya kalamadi ama koclarina saygilari var biz hep fazlasini istersek olucagi bellidir lucescuyu begenmeyip fatih terimi getirenlerin sonunu suan halen cekiyoruz 50 kusur transfer cesitli hayal kirikliklari falan filan siz bu siteye oyuncularin hocanin hic girmedigini mi saniyorsunuz bu yazilari bence kasitli yaziyorsunuz bide su radyosporda kaan vardi oda oyleydi. herkez saokasini onune koyup dusunsun son 8 e bir bakin kalan takimlara ve oyunculara ve siz hala ayni fikirdeyseniz sizin basketbol bilginiz sadece imkansizlari basarmak uzerinedir !!!

volkan arkadaşım gerçekten çok akıllı ve durumu açıklayıcı cümleler kurmuşsun sana katılıyorum SÖZ KONUSU GALATASARAYSA GERİSİ TEFERRUATTIR