2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Süper bir sonuç
Allah razı olsun o oyunculardan
fakat Britton'un bu takımda yeri yok bence maç boyunca bir efektif haareketini görmedim yetmedi gibi birde öyle bir zamanda hücum fual yaaptı ki beni günaha soktu akşam akşam.

Brovo Cüneyt Kaptan
Bravo büyük GS takımı

7 DE 0 ATTI SON SANİYEDE GÖNDERDİ KAPTAN İPTEN ALDI BİZİ....sÜPERSİNİZ ASLANLAR!!!!!

bJK LİLERE KAPAK OLSUN BU!!!!!!!!! hİTE SENDE SÜPERDİNNN...

Ergin Ataman sezona başlarken 3 kupayı da biz alacağız dedi.. Sürekli rakipleri aşağıladı, kimseyi ciddiye almadı.. Cüneytin şutu ona kapak olsun.. Allaha da binlerce defa şükürler olsun.. Konuşanlara, beğenmeyenlere, sevmeyenlere inat Galatasaray.. Yine ağlattınız bizi..

aslanlarım benim tebrikler şu anda sadece sevinileim maçın analizini sonra yaparız...

Arkadaşlar tebrik ederim,bizden çok daha fazla hak ederek kazandınız.Çok kötü oynadık,oyunun hiç bir dakikasında kazanmayı hakketmedik,maçı kazanma noktasına getirdik ama ilahi adalet izin vermedi.Badalona -Pamesa maçının galibiyle olan maçta bol şans ve başarılar inşallah bir sürprüz de onlara yaparsınız finale çıkarsınız.

Şu noktadan versek yıkım olurdu.Nefesim hala düzene girmedi.Duygularım acayip karmaşık.Kaptaaaannnnn...
edit:Oral bey sağolun.

Ne oldu Bebeler :) Cuneyt´ten aldınız mı cevabınızı ! Siz mesajı aldınız 8 Gerard :)

Galatasaray?ımız muhteşem bir oyunla Beşiktaş?ı devirdi vede ULEB CUP?ta son 4 takımdan birisi oldu..
Aslanlarımız Beşiktaş?ı 61-60 mağlup ederken, farkı uzun süre 10lu sayılarda tutmayı başarsada son periyotta yorgunluk ile maçı kaybetme noktasına geldi..
Son 23 saniyede atak yapan takımımız tecrübeli oyuncumuz Cüneyt Erden?in bulduğu üç sayılık basket ile maçı kazandı vede adını ULEB?te yarı finale yazdırdı..

Maç boyunca 21 sayı ile takımımızın en çok sayı atan oyuncusu Robert Hite olurken, maçta sadece 3 sayı atan Cüneyt Erden ise; bu attığı tek sayı ile takımımıza yarı final kapısını açtı..

Tebrikler Galatasaray..
Tebrikler Aslanlar..
Yaşattığınız bu gurur ve mutluluk tablosu için binlerce teşekkürler..

Rakiplerimiz forumumuzda yazıyorlardı.böyle favoriyiz,şöyle favoriyiz o olmazsa bu atar,rotasyonumuz geniş gibisinden. bende burda şöyle yazmıştım...
hüseyin ve tufanın oynadığı herzaman bjk'den dAha iyi takımız.....
(sadece hüseyin oynayabildi ama yine kazandık)

bu arada kazandık diye hakmeleri atlamayım bence kötü yönttiler özellikle ispanyol hakem çok alehimize düdük çaldı olmayan faulleri verdi bjk ye genede maçı alıdık büyük konuşanlara herkesi küçük gören bi coach a takıma ve yönetimine cevabını verdi Başkan Adnan Polatı orda görmek isterdik...Yürü be ASLANLAR!!!

" Galatasarayın olduğu yerde imkansız yoktur!!!" :)

oley oley işte bu kadar. bjk lıların ayagı yere degmiştir sanırım . mactan once fark atarız dıolardı.

Aradaki fark su beyler bizim oyuncularimizin hepsi genc ve istekli maci kazandigimizda fatih terimin deyimiyle sevinmeyi bile bilmiyolar ama yuregiyle oynuyorlar. Hepsinden Allah razi olsun.

...İŞTE POTANIN ASLANLARI...POTANIN KRALLARI...BİZİ YANILTMADIĞINIZ İÇİN DEE'SİNDEN BRİTTON'UNA HİTE'INDAN GAİNES'İNE ALTAY'INDAN HÜSEYİN'İNE OWENS'INA AKLIMA GELMEYEN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...BAŞINDAN SONUNA KADAR HEP İNANDIK VE BU İNANCI HİÇ KAYBETMEDİK...BİNLERCE KEZ SAĞOLUN ASLANLAR...KAPTAN,ATTIĞIN BU ÜÇ SAYI, YAPTIĞIN 7 ATIŞTAN ELDE EDİLEBİLECEK 21 SAYIDAN DAHA DEĞERLİ OLDU:D...ELLERİN DERT GÖRMESİN :p

x 8 forumunda ki tüm bebelere kapak olsun Cüneyttttttttttttttttttttttttttttttttt :) Cuk oturdu :)

o ne biçim 3 lüktü yaa yüreğim ağzıma geldi helAL OLSUN KAPTAN TEŞEKKÜRLER AMA BU BİZE YETMEZ

Fark atarlar - MIŞ..
Erotizme kaçarlar - MIŞ..
Kim oynarsa oynasın yenerler - MİŞ..
Şampiyon olacaklar - MIŞ..
Maçın favorileri onlar- MIŞ..
Maçı her türlü alırlar - MIŞ..
Kupa onların - MIŞ..
Tur onların - MIŞ..
Sezon başından beri istiyorlar - MIŞ..

Basketbol forumda, internet ortamında, orda burda yazmakla oynanmıyor.
Çıkacaksınız sahaya, savaşacaksınız, isteyeceksiniz ve KAZANACAKSINIZ..

of of of az kalsin tahtali koye gidiyordum.
cuneyt sagol varol, butun aslanlari kocumuz murat ozyeri emegi gecen herkeze tessekurler.
bu arada sitede rekor kiriyor 200 misafir ve dolu uye
kaan kuralada selamlar olsun bu galibiyet ona armagan olsun

not: ne yazacagimi bilmiyorum hasta hasta son topta cildirdim :p