2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray: 61 - Beşiktaş: 60

bizim aslında bu konuyu tartışmamız lazım hadi bugün neyse salon boştu ne gsli ne bjkli vardı ama ya c.tesi eziliriz yani taraftar olarak buna bi el atmak lazım ama nasıl olcağını bende bilmiyom inş fazla ispanyol taraftarda gelmezz!

Bırakalım şimdi eleştirmeyi..
Bugün bu zaferin tadını çıkartalım..
Bırakalım bugün bir kereliğine eleştirmeyi..
Aslanlarımızın zaferini doyasıya kutlayalım..
Yarın gerek Cumartesi günkü maç, gerek teknik analizleri yaparız..
Ama şimdi değil, Yarın ..
Bugün sevinelim, zaferimizi kutlayalım..

Mehmet Beşli' Alıntı:
Avrupa olunca Galatasaray neden bu kadar iyi yav :D Tebrikler Aslanlar mükemmelsiniz birde oyuncularımız maç biter bitmez neden koşarak soyunma odasına kaçtılar acaba?

valla onu bende merak ettim

Munise Evci' Alıntı:
[quote="Mehmet Beşli":1u0ykpzi]Avrupa olunca Galatasaray neden bu kadar iyi yav :D Tebrikler Aslanlar mükemmelsiniz birde oyuncularımız maç biter bitmez neden koşarak soyunma odasına kaçtılar acaba?

valla onu bende merak ettim[/quote:1u0ykpzi]

Türkiye den alışkanlık olsa gerek :) deplasmanlarda, galiba cüneyt vardı en uçta o içeriye koşmaya başlayınca herkes de onun arkasından gitti ilginçti.

Final Four'dayız bu süper bişey , süper bir duygu . Yani kelimelerle anlatmak zor gerçekten . Maç boyunca kötü olan Cüneyt bitirdi maçı bu da çok güzel . Ama iki olumsuz nokta vardı . Bunlardan ilki ikinci yarı hücumda çok kötüydük . Diğer nokta ise taraftarımızın olmamasıydı . Niye Galatasaray taraftarı yoktu . Yani eğer C.tesi günü taraftarmız olmassa çok zorlanırız . Bu konuya derhal el atılması gerekiyor.

bu arada kimse bahsetmemis ama formamiz mukemeldi uleb cup final eight icin ozel hazirlanmis galiba 8)

Munise Evci' Alıntı:
[quote="Mehmet Beşli":2zkyp8r6]Avrupa olunca Galatasaray neden bu kadar iyi yav :D Tebrikler Aslanlar mükemmelsiniz birde oyuncularımız maç biter bitmez neden koşarak soyunma odasına kaçtılar acaba?

valla onu bende merak ettim[/quote:2zkyp8r6]

adamlar sevincten ne yapicaklarini anlamadilar cuneyt direk iceri girince hepsi onu yaklamaya kostu en coqta yildirim demirorenin qot oldugu ani gormek isterdim !!! bu arada gstv de veli beni deli etmeye devam ediyor bu sene uleb cupta sampiyon olamazsak sirf bu adam yuzundendi ben canli yayina baglansam ve takimimizda oynasam veliyi teneda sikistiririm !!!

Bu maçı kazanmamızdaki ana neden çok iyi savunma yapmımızdı. Eyer savunmada böyle yardımlaşır ve daha iyi şut atarsak bu kupa bizim.

...Yaa bu Joventut-Valencia maçı ne zaman başlayacak...Uleb'in sitesinde hala başlamamış gözüküyor...

Mehmet Beşli' Alıntı:
Avrupa olunca Galatasaray neden bu kadar iyi yav :D Tebrikler Aslanlar mükemmelsiniz birde oyuncularımız maç biter bitmez neden koşarak soyunma odasına kaçtılar acaba?
maç deplasmanda sandılar heralde :) :) :) bu arada murat hocanın maç sonu açıklaması şöyleydi:
bu takım iki sene önce play out oynuyodu şimdi ise avrupa kupasında son dörtde başka söze ne hacet!!!
tebrikler aslan yürekliler ve ayrıca teşekkürler bize bu mutluluğu yaşattığın için...
bu maç kendini herkesten büyük gören ergin atamana,maçın ispanyol hakemine ve medyaya ders olsun...
ve spikerler murat murathanoğlundan bunu beklemezdim maçı çok taraflı anlattı yada bana öyle geldi bilmiyorum.ne kadar yazsak konuşşak boş cumartesiyi bekliyoruz çok heyecanlıyız.HAYDİ ÇOCUKLAR bir daha
bitmesin bu rüya...ve formalar yeni kreasyon inanılmaz umarım ligdede giyeriz.bi de bunun parçalısını istiyoruz.

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Oral Orhon' Alıntı:
Arkadaşlar tebrik ederim,bizden çok daha fazla hak ederek kazandınız.Çok kötü oynadık,oyunun hiç bir dakikasında kazanmayı hakketmedik,maçı kazanma noktasına getirdik ama ilahi adalet izin vermedi.Badalona -Pamesa maçının galibiyle olan maçta bol şans ve başarılar inşallah bir sürprüz de onlara yaparsınız finale çıkarsınız.

Bir süpriz derken..? Hazmetmen biraz zor olcak ama EZE EZE yendik...!!!