öncelikle rezalet bir macti. Bugünki oyunu Badalona ya karsi oynarsak yari finale ciktigimiza pisman oluruz. bunu ciddi ciddi söylüyorum. ne sut yüzdesiz vardi, ne penetre, ne organize hücum. Bir tek Hite ve savunma vardi bugün. Allahtan BJK bizden de kötüydü. Onlarin oyunu icin "kötü" kelimesini yeniden tanimlamak gerekiyor heralde. "Ver topu Shumpert babaya" baska hic bir hücum üretkenligi yoktu. ama yinede bukadar berbat bir oyuna ragmen kazanmak cük güzel. TV karsisinda kafayi yedim, sinir krizleri gecirdim, öldüm öldüm dirildim. kaptan'nin mucizevi üclügü olmasa baya bir zaman kendime gelemezdim heralde. Tesekürler kaptan. sen böyle anlar icin varsin. seneye daha büyük hedeflere kosmamiz gerektigine göre yavas yavas bazi seyler netlesiyor. mesela Dee Brown bu takimin ancak yedek PG'si olur. sorumluluk alamayan, penetre edemeyen bir oyuncu zaten. ama serbest atislari bukadar kötü atmasinin bir izahi olamaz. sen bir Point Guardsin. Top devamli senin elinde. 5 atista en fazla bir atis kacar. ama 2 atis arka arkaya kacirmaya hakkin yok. cok kötü oynadik, hala sinirim gecmedi. ama yine tebrikler aslanlara.