2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray: 61 - Beşiktaş: 60

ben maçtan önce söylemiştim hite dan ekstra bi perforsmans bekliyorum diye oda benim yüzümü kara çıkartmadı ve beşiktaşı yendik arkadaşlar dikkat ettiyseniz CÜNEYT ERDEN 8 İNCİ 3 LÜĞÜNDE SAYIYI BULDU :) :) VE MAÇI ALDIK 8 8 8 8)

dee beyler titremis mac boyunca acayip tereddut ediyormus heycanlaniyormus murat hoca cumartesi gercek dee cikicak dedi.

Malum siteye acil mendil takviyesi :) Salya sümük moduna girdiler .Beter olun :)
Cüneyyytttt .! Başka söze ne hacet :)
Sırada kim var şimdi ?

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

Barış Çamur' Alıntı:
Fark atarlar - MIŞ..
Erotizme kaçarlar - MIŞ..
Kim oynarsa oynasın yenerler - MİŞ..
Şampiyon olacaklar - MIŞ..
Maçın favorileri onlar- MIŞ..
Maçı her türlü alırlar - MIŞ..
Kupa onların - MIŞ..
Tur onların - MIŞ..
Sezon başından beri istiyorlar - MIŞ..

Basketbol forumda, internet ortamında, orda burda yazmakla oynanmıyor.
Çıkacaksınız sahaya, savaşacaksınız, isteyeceksiniz ve KAZANACAKSINIZ..

...ŞU SON MADDE ÇOK HOŞUMA GİTTİ...SEZON BAŞINDAN BERİ İSTEDİKLERİNİ SANIRIM VERMİŞİZDİR ONLARA...ONLAR ÇOK SEVER BİZİM ONLARA HEP VERDİĞİMİZ ŞEYİ...ANLADI Beşiktaşlı´lar ONU:)...

Ahmet Dedehayır "Artık seneye eurolig hedef"Durmak yok aslanlar kupayı alın gelin türkiye'ye eurolige direk gidelim...

Ya biz bu sene hem futbolda hem basketbolda son dakika mi aliyoruz maci ne
cokda pis oluo ama canlarina yaka yaka hevestlendirioruz sonra birden BASkettt :p

Maci biz haketmistik ztn almasinida bildik..!
Oyuncularimizi teker teker tebrik ediorum
HELAL olsun size yureginizle oynadiniz

Bu taraftar sizinle GURUR duyuyoorr...!

WE WANT THIS CUP

öyle bir bağırmışım ki ev ayağa kalktı....ama cüneyt de attı yani harbiden :shock: :shock: :shock: 8)

Seckin Hasseli' Alıntı:
dee beyler titremis mac boyunca acayip tereddut ediyormus heycanlaniyormus murat hoca cumartesi gercek dee cikicak dedi
vaayy dee gibi NBA tecrübesi olan bi oyuncu :shock: :? şaşırdımm

Aslanlarımızın hepsine helal olsun. Maçı sonuna kadar hak ettik. Hite ve Cüneyt... Başka söze ne denir?

Hepinize helal olsun...

ALLAH varya ALLAH ! Büyük işte..

Elim ayağım titredi anlatılmaz yaşanır bi duygu bu. Çıldırmak üzereyim !

TEKER TEKER GEÇİYORUZ TURLARIIIIIII
AVRUUUPA'DAAA ALACAĞIZ KUPAYIIIII

''We Want This Cup !''

öncelikle rezalet bir macti. Bugünki oyunu Badalona ya karsi oynarsak yari finale ciktigimiza pisman oluruz. bunu ciddi ciddi söylüyorum. ne sut yüzdesiz vardi, ne penetre, ne organize hücum. Bir tek Hite ve savunma vardi bugün. Allahtan BJK bizden de kötüydü. Onlarin oyunu icin "kötü" kelimesini yeniden tanimlamak gerekiyor heralde. "Ver topu Shumpert babaya" baska hic bir hücum üretkenligi yoktu. ama yinede bukadar berbat bir oyuna ragmen kazanmak cük güzel. TV karsisinda kafayi yedim, sinir krizleri gecirdim, öldüm öldüm dirildim. kaptan'nin mucizevi üclügü olmasa baya bir zaman kendime gelemezdim heralde. Tesekürler kaptan. sen böyle anlar icin varsin. seneye daha büyük hedeflere kosmamiz gerektigine göre yavas yavas bazi seyler netlesiyor. mesela Dee Brown bu takimin ancak yedek PG'si olur. sorumluluk alamayan, penetre edemeyen bir oyuncu zaten. ama serbest atislari bukadar kötü atmasinin bir izahi olamaz. sen bir Point Guardsin. Top devamli senin elinde. 5 atista en fazla bir atis kacar. ama 2 atis arka arkaya kacirmaya hakkin yok. cok kötü oynadik, hala sinirim gecmedi. ama yine tebrikler aslanlara.

Bütün millet bişiler yazıo herkez çok ama çok sevinçli. Baskettede avrupayı inletiyoruz :)

Fatih abi unutulmasın ki; bu takım uzun yıllar sonra Avrupa'da bu düzeyde bir kupada, böylesine bir maça çıkıyor.. Maçta ne kadar tribün baskısı olmasada çok ciddi bir baskı mevcut oyuncuların üstünde zaten..

_______

Tanrım ne olur bitmesin bu rüya, sonunda gelsin Aslanlarımız elinde kupayla.. !

su maclari ercan taner anlatsa vallah aglardim acayiup heyecanlandim ulan bu kadar duygulanacagim aklima bile gelmezdi butun parmaklarim agriyor tirnaklari kemirdim diye ama bira agriyi hepsi feda olsun !!!

Fatih Hısım' Alıntı:
öncelikle rezalet bir macti. Bugünki oyunu Badalona ya karsi oynarsak yari finale ciktigimiza pisman oluruz. bunu ciddi ciddi söylüyorum. ne sut yüzdesiz vardi, ne penetre, ne organize hücum. Bir tek Hite ve savunma vardi bugün. Allahtan BJK bizden de kötüydü. Onlarin oyunu icin "kötü" kelimesini yeniden tanimlamak gerekiyor heralde. "Ver topu Shumpert babaya" baska hic bir hücum üretkenligi yoktu. ama yinede bukadar berbat bir oyuna ragmen kazanmak cük güzel. TV karsisinda kafayi yedim, sinir krizleri gecirdim, öldüm öldüm dirildim. kaptan'nin mucizevi üclügü olmasa baya bir zaman kendime gelemezdim heralde. Tesekürler kaptan. sen böyle anlar icin varsin. seneye daha büyük hedeflere kosmamiz gerektigine göre yavas yavas bazi seyler netlesiyor. mesela Dee Brown bu takimin ancak yedek PG'si olur. sorumluluk alamayan, penetre edemeyen bir oyuncu zaten. ama serbest atislari bukadar kötü atmasinin bir izahi olamaz. sen bir Point Guardsin. Top devamli senin elinde. 5 atista en fazla bir atis kacar. ama 2 atis arka arkaya kacirmaya hakkin yok. cok kötü oynadik, hala sinirim gecmedi. ama yine tebrikler aslanlara.

ya lutfen bu mutlu gunumuzde elestirileri sonraya biraksak
tabikide her mac mukemmel oynicak diiliz ya olur boyle vakalar

ALMASINI Bildik ona bakalimmm..

bu arada maçları internetten nasıl izleyebiliriz... bide bu maçta ne biçim skorboard vardı avrupanıını ortasında bile sayılar hep yanlış yalzıldı durdu...

Avrupa olunca Galatasaray neden bu kadar iyi yav :D Tebrikler Aslanlar mükemmelsiniz birde oyuncularımız maç biter bitmez neden koşarak soyunma odasına kaçtılar acaba?

Şuan muhalefet etmenin pek bi anlamı yok evet çok iyi oynamadık maçı bian kazandık dedik sonra gelip yakaladılar çok top kaybettik ama kazanmayı bildik tabiki cumartesi böyle oynayamayız yoksa işimiz çok zor ama 10 sene sonra avrupaya çıkıp final four a kalmak mutişş bi olay ............