2009 - 2010 Transfer Sezonu

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
bazı şeyleri çok ama çok abarttınız biraz bekleyin ya biz bu ülkeye sporu getirmiş basketi getirmiş klubüz azcık sabır ya zor değil
Neyi abarttık abi birde neye sabır gösterecez. 20 yıldan beri sabretmiyormuyuz zaten? En son ne zaman Galatasaray basketbol takımının her maça favori olarak çıktığını gördün abi? Neyin sabrı?
 
Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":1wtfsiv5]bazı şeyleri çok ama çok abarttınız biraz bekleyin ya biz bu ülkeye sporu getirmiş basketi getirmiş klubüz azcık sabır ya zor değil
Neyi abarttık abi birde neye sabır gösterecez. 20 yıldan beri sabretmiyormuyuz zaten? En son ne zaman Galatasaray basketbol takımının her maça favori olarak çıktığını gördün abi? Neyin sabrı?[/quote:1wtfsiv5]
Büyük takımlarla oynamadığı her maç favoriydi Eren ..
 
2-3 sene sonrasını dusunerek gelişme potansiyeli tasıyan yerlileri almaya calısır mıyız acaba? Cuneyt yaslanıyor, Soner Senturk dusunulebilir. Yine Evren ve Telekom'da süre alamayan Mutlu, yukselişe gecebilecek isimler bence.

Acıkcası belirgin ozellikleri ust duzey basketbolda kaybolan kucuk takımların buyuk oyuncusu sınıfındaki yerliler, bize ne verir supheli. Alt-orta duzey skorer 2 numaralar, seviye yukseldiginde işlevsizleşiyor. Serkan Erdoğan'dan bu yana EL duzeyinde bir skorer kısa cıkaramadık. A.Saruhan, Ö.Unver, B.Özcan, M.Kaya vb. sutorlugu seviye yukseldiginde iş yapmıyor. Hangi oyuncu olursa olsun, on plana cıkan ozelligini ust duzey basketbolda da gosterebiliyorsa, o adam işimize yarayabilir. Yoksa komple oyuncu olmasını zaten beklemiyoruz. S.Güler iyi bir savunmacı, hem ligde hem de Avrupa'da bu ozelligini ortaya koyabiliyor. Ufuk Sarıca ve İ.Kutluay 20'li yaslarının basında Avrupa çapında skorer olabileceklerini gostermişlerdi. Bu anlamda Evren ve Soner'in penetre kabiliyeti mi, yoksa M.Kaya veya B.Özcan'ın sutor-skorer kimliklerimi ust duzey basketbol eşiğini asabilir?

Oyuncunun baskın ozelligi ne ise (sutor, savunmacı, oyun zekası, penetre, ribaund...) o alanda Avrupa duzeyinde iş yapıp yapamayacagına bakmak gerekiyor. Bazı isimler mantıklı olmakla birlikte yaşları ve test edilmişlikleri var. Sonuç ortada...

Ermal vb. sınıf oyuncu alamayacagız buyuk ihtimal. Cevher'i de Beşiktaş bırakmaz. Eşiği zorlayabilecek yerli uzun yok gibi. Bu durumda en az 2 yabancı uzun alınır. Sıradan bir abdli pg alınacaksa, Cuneyt-Hakan Köseoğlu-Soner 3'lusunu tercih ederdim.
 
Burak Barut' Alıntı:
Barış Özcan'ı bu taraftar kabul eder mi :)
Taraftarın isteğine göre transfer yapılsaydı herhalde seneye Euroleague'de Final Four oynayacak bir kadro kurardık urak
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2xgrgz6t]Barış Özcan'ı bu taraftar kabul eder mi :)
Taraftarın isteğine göre transfer yapılsaydı herhalde seneye Euroleague'de Final Four oynayacak bir kadro kurardık urak[/quote:2xgrgz6t]


Barış Özcan ile Galatasaray taraftarı arasında ciddi bir sorun var Emincim ;)
Kendisi geçen sene maç sonunda Cücü yle ciddi bir kavga etmişti.Ayrıca da tribünler tarafından da sevmediğimiz bir isimdir kendisi.
 
Asıl ben Hüseyin Beşok'u merak ediyorum bir gelişme varmı ki ? Eğer ben Hüseyin'i bizim formayla canlı canlı görmezsem öbür dünyada iki elim yöneticilerin yakasında olacak. :)
 
aldığı 750 bin dolarlık ücrette indirime giderse ki bence gidecektir sözleşmesinin uzatılmaması gibi bir ihtimal yoktur.Tabi basketten anlayan varsa şubede.
 
parasızlık nedeniyle bu sene avrupa kupasına katılamıyoruz yani ulepe bizim yerimize beşiktaş katılıyor maddi sorunlardan yüzünden yeni sezonda ahmet cömertde maçlar oynanacak hem kızlar hem erkek ve engersiz aslanlar malesef galatsaray kulübü sponsor cafecrow 3 yıllık parasını peşin aldı ve harcadı nereye gitti bilinmiyor bunun yüzünden sponsor ülkerden ayrılamıyor tazminatı çok büyük malesef hüseyin beşok ve cüneyt erden takımda tutmayacaklar bir şartla aldıkları maaşı yarısına alırlarsa fedakarlık yaparlarsa kalacaklar yönetim bu sene sadece futbol kurtalma peşinde yoksa şampiyon olamazsa galatasaray futbolda atnan polat ekibi yeni sezonda başkanlıgı kazanamaz korkusu var hedef futbol herşey futbolda geçiyor
 
Can Akogul' Alıntı:
[quote="mesut ışıktürk":38yeqv2n]parasızlık nedeniyle bu sene avrupa kupasına katılamıyoruz yani ulepe bizim yerimize beşiktaş katılıyor

Bu haber kesin midir Mesut bey? Nerden duydunuz?[/quote:38yeqv2n]

Yahu Beşiktaş'ın çok parası var sanki.
Normal sezonda idmanlara çıkmayan, sürekli sorun yaratan bir takıma sahiptiler.

Tamam, bizde de oldu bu olay fakat onların şubesine göre bizim şubenin maddi açıdan ve sportif başarı açısından önde olduğunu düşünüyorum.
 
ya bekir yarangüme,barış özcan isimlerine ben karşıyım bu forumda.ikiside iyi bir oyuncu olabilir ama bu forma altında bu isimleri görmek istemiyorum.
eğer bir türk forvet alıncaksa cenk akyol'u geri getirsinler.kendi hem koyu bir galatasaraylı hem de bu forma altında eski günlerine dönebilir.
 
mesut bey zaten cafe crown sponsorluğumuz bu yıl bitmei mi sponsorluğumuz zaten bitti kurtulma şeyi ne onu anlamadım ?? hem yeni sponsor bulmak o kadar mı zor şu memlekette galatasaraya sponsor bulmak anlamış değilim bu kadar mı boşverilir bir şube yazık ne denirki en çok bayan takımına acırım
 
Emre Satır' Alıntı:
ya bekir yarangüme,barış özcan isimlerine ben karşıyım bu forumda.ikiside iyi bir oyuncu olabilir ama bu forma altında bu isimleri görmek istemiyorum.
eğer bir türk forvet alıncaksa cenk akyol'u geri getirsinler.kendi hem koyu bir galatasaraylı hem de bu forma altında eski günlerine dönebilir.

Barış'a herkes karşıdır da Bekir ne yaptı?
 
Bekir hiçbir şey yapmadı.
Ama bizim salonda ara sıra küfür yediği oluyordu. Hatta adamın kulak yapısıyla bile dalga geçtiler.
 

Üst