2009 - 2010 Transfer Sezonu

Hüseyin'i göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz soralım yönetim ve teknik ekibe bu konuda mantıklı açıklama yapabilecek biri varmı acaba yok malesef ..
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Hüseyin'i göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz soralım yönetim ve teknik ekibe bu konuda mantıklı açıklama yapabilecek biri varmı acaba yok malesef ..
aa öyle deme bayram gençleştirme operasyonu yapıldı ondan gitti hüso yerine alınan eren ve alicanda her maçta 30dk süre alıyor gerçekten gençlere çok önem veriyoruz .
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":392cifjx]Hüseyin'i göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz soralım yönetim ve teknik ekibe bu konuda mantıklı açıklama yapabilecek biri varmı acaba yok malesef ..
aa öyle deme bayram gençleştirme operasyonu yapıldı ondan gitti hüso yerine alınan eren ve alicanda her maçta 30dk süre alıyor gerçekten gençlere çok önem veriyoruz .[/quote:392cifjx]
Alican'a yazık oluyor inşallah İsmet gibi kaybolup gitmez.
 
Tugay EREN' Alıntı:
cemal nalgayla yürümüyceği çok daha önce belliydi.umarım bizi şaşırtırlar ve bir pivot alırlar.

Yürümeyeceği belliydi derken ? Yani Cemalin 5 maç ceza yiyeceğini 1 ay önceden mi gördünüz siz ? En iyisi sizi kulübün baş kahini yapalım.En az 10 sene şampiyon oluruz sayenizde.Her sene kim süper oynayacak kim batıracak bildirirsiniz hocaya.O da sizi dinleyip istediğiniz oyuncuları alır ve şampiyon oluruz.
 
acil ribauntları topluyacak bir oyuncu lazım,yoksa efesin yerli ve yabancıları çok kaliteli fbülkerin uzunları bile semih,oğuz,ömer nekadarda beyenmesekte bizim uzun rotasyonumuza göre çok iyiler.göz göre göre beklemenin illa Fbülkerden ve Efesten 30 sayı fark yedikten sonramı uzun alacağız herzamanki gibi.
 
Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":yqp14vdu]cemal nalgayla yürümüyceği çok daha önce belliydi.umarım bizi şaşırtırlar ve bir pivot alırlar.
[/quote:yqp14vdu]

Yürümeyeceği belliydi derken ? Yani Cemalin 5 maç ceza yiyeceğini 1 ay önceden mi gördünüz siz ? En iyisi sizi kulübün baş kahini yapalım.En az 10 sene şampiyon oluruz sayenizde.Her sene kim süper oynayacak kim batıracak bildirirsiniz hocaya.O da sizi dinleyip istediğiniz oyuncuları alır ve şampiyon oluruz.[/
oyunun yetmiyeceği anlamında söyledim.yeterli bir pivot değil.yargısız infaz yapma :oops:
 
O zaman biraz daha açık konuşalımki yargısız infazlara meyil vermeyelim değil mi ;) Konuya dönersek te bence Cemal hiçte yetersiz bir pivot değil.Senelerdir gelişim gösterememesinin tek nedeni yeterli süreyi alamaması ve yaptığı ilk hatada bu forumda aşırı eleştiri yemesidir bence.Bu forumda bazı kişiler 20 yaşında gelecek vaadeden bir pivottan Hüseyin Beşok gibi oynamasını bekledikleri sürece de Cemale hep yetersiz denecek bu forumda.
 
ilk geldiği zaman gerald fitchli kadroda iyi iş yapmıstı.ertesi senelerde inanılmaz düşüş yasadı.fitchli kadroda oynadığı sürelerde hep faydalı oldu.ama niye beklenen patlama gelmiyor.hüseyin besok gibi bir pivotun yanında çok sey öğrenmesi gerek.ayrıca bir pivot almamız lazım.daha yerlere gelmek için.
 
Burayı okuyorlar zaten, birkez daha söyleyeriz, 5 numarasız olmayacak!
 
Kalıplı İçeriden oynayacak bir 5 numara istiyoruz 3'lük atmasın hatta serbest atışları bile kötü olsun yani biz tam bir pivot istiyoruz 2.10 boyun'dan az olmayacak,savunması iyi,blok tehdidi olan,ve sürekli pota altından oynayan gerçek safkan bir pivot.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Burayı okuyorlar zaten, birkez daha söyleyeriz, 5 numarasız olmayacak!
Olmayacak tabi dostum.Bunu çok önceden öngördük aslında staffta görüyordur ama bişeyler bekliyolar demekki.Cemalin patlama yapması vs gibi.

Cibona maçını izledikten sonra iki ciddi eksik saptamıştım.Biri pota altında sağlam bir 5 numara eksiği diğeri ise dışardan doğal skorer yani 2 numara eksiği.5 numara konusunda çoğunluk hemfikir sanırım.Doğal skorer 2 numara eksiği de benim görüşüm ama artık o konuda yapabilecek çok fazla bişey yok zira takımın iskeleti oluştu.Daha sağlam bir iskelet oluşturmak için en başta alınmalıydı bence.

Sanırım bir uzun alacaklardır sezon başlamadan çünkü çok ribaund veriyoruz.Ayrıca içerden sırtı dönük oynayan oyuncu eksiğimizde var.Rancikin post up oyunu var ama yeterli olurmu bakmak lazım.
Eğer bir 5 numara alacaksak iki seçenek çıkacak karşımıza
1.si hoplayan zıplayan atletik hücum yönü kısıtlı bir uzun mu
2.si post up oyunu olan orta mesafe şutu olan bir oyuncumu.
Bunun tercihini staff verecektir.Belli bir kalitenin üzerinde bulunabilirse eğer hem sayı yönü olan hemde ribaundlarda etkili atletik uzun tercih sebebi olmalıdır.Ama oyunun yalnızca savunma kısmını oynayan bir oyuncu alınması taraftarı değilim.

Benim tercihim ne olurdu atletik ama aldığı 2 toptan birini steps yaparak kullanan bir oyuncu yerine post up oyunu olan bir uzunu tercih ederim.

Bu kriterlere uyan oyuncu olarak aklıma hemen Prkacin geliyor.emin olmamakla birlikte boşta olabilir.Boştaysa kaçırmamalıyız.çünkü prkacin fark yaratacak bir oyuncu hoplayan zıplayan oyuncuyu her zaman buluruz
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Kalıplı İçeriden oynayacak bir 5 numara istiyoruz 3'lük atmasın hatta serbest atışları bile kötü olsun yani biz tam bir pivot istiyoruz 2.10 boyun'dan az olmayacak,savunması iyi,blok tehdidi olan,ve sürekli pota altından oynayan gerçek safkan bir pivot.


aman serbest atışı kötü olmasın yapma zaten maçların çoğunu serbest atışlardan dolayı yeniliyoruz.
 
Yani demek istediğim pivot özellikleri olsunda serbest atışları kötü olsa'da olur sonuçta 5 numara diye alıpta adam maç boyu 3'lük sallarsa kötü olur Shaq'ta kötü serbest atış atıyor ama 1 numara Dünya'da.
 
Şu bütçeyi Ahmet Kandemir'e verseydik inanın şampiyonluğa oynardık.
Yücel Platin de şapkadan tavşan çıkarmayı hep becerebilen bir adam
Cibona maçına 2 period dayanabildim o sinirle eve zor gittim.
Anlaşılan bu stad bitipte mali olarak rahatlamadan bize huzur yok
umarım ozaman Represa gibi bir hoca getirilip sağlam bir altyapı ve üst takım kurulur...
şartlar ne olursa olsun desteğe devam
 

Üst