2009 - 2010 Transfer Sezonu

Valla benim maçı izlediğim kanaldaki kullanıcılardan biri (ki kendisini Eyüp Yıldız olarak tanıtmış) bunu iddia edip durdu. Doğruluk payı olduğunu sanmıyorum ama insan yine de merak etmeden duramıyor.
 
Ermal Kurtoğlu Beşiktaş'a gidiyormuş son anda aksilik olmazsa. Bjk alabiliyorsa biz nasıl alamıyoruz ilginç. Pota altını sağlama alır bu transferle Beşiktaş.
 
Yok o açıdan demedim yani,geçen yıllardaki düzensizlikten bahsettim...Bütçe varsa parası ödenirse neden ayrılsın...Yanlış anladın sanırım...
 
Yok ondan değilde, bazı oyuncular biraz maddiyata öncelik veriyorlar. Geçtiğimiz sezon büyük maddi birikimi olan; Efes Pilsen, Türk Telekom ve Fenerbahçe Ülker dışında hemen hemen tüm takımlar maddi sıkıntılar yaşadılar. Hepsinde ödemeler gecikti, bazı oyuncular biraz anlayışlı olmak yerine gitmeyi tercih etti. Yani örnek vermek gerekirse; Mario Austin hemen ayrılıp Çin sınırlarına girerken Mire Chatman halen takımda duruyor. Austin'in parası kesilip Chatman'a verilmedi yani, biraz anlayışlı olmalı oyuncu, hemen "para verilmiyor hadi eyvallah" demek etik değil bana göre. Tabiki bu da benim düşüncem, illaki böyle olmalı diyemem :)
 
Optimum TED Kolej Cem Dinç'i transfer etti bu oyuncu 2005-06 yıllarında milli takımda görev almıştı Ali Ton tarafından mili takıma önerilmişti Amerika'da oynuyor Eren Beyaz'ın yerine bu oyuncuyu alabilirdik.
 
O değilde Ermal'de alınırsa sanırım üst grubu zorlayacak aday takım Beşiktaş olacak...Hamle yapmamız şart...Özellikle 5 numara konusunda...
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
O değilde Ermal'de alınırsa sanırım üst grubu zorlayacak aday takım Beşiktaş olacak...Hamle yapmamız şart...Özellikle 5 numara konusunda...
İşte bunu anlayamıyorum senin ermale çok ihtiyacın var beşiktaştan daha fazla ihtiyacın var elinde pivotun yok böyle bir durumdaysan şartları zorlayıp alacaksın ermali bunun lamı cimi yok.Diğer türlüsü ciddiyetsizliktir sallamamaktır.
 
ermali almamız lazım cemal nalgaya her zaman güvenilmez(hücumda) en azından ermal hem sayı atıyor.hemde defans yapıyor.umarım yönetim ermal transferini düsünüyordur.
 

Üst