2009 - 2010 Transfer Sezonu

Göker Muhluoglu' Alıntı:
[quote="Emre ELMALIDEREOĞLU":1nf1372i]Bu habere inanmak istiyorum ama bu saatten sonra ne kadar kaliteli isim bulabiliriz ki? :roll:
Güzel kardeşim Cholet 2 gün önce Mickael Gelabale gibi bir adamı alabiliyorsa demek piyasa da hala iyi oyuncular var elbet. Takımından memnun olmayanlar, ayrılmak isteyenler de cabası maksat bu fırsatları kaçırmamak elini çabuk tutmaktır..[/quote:1nf1372i]

İnşallah çok güzel gelişmeleri görür, yaşarız abi. Bu takım , bu taraftar bunu hakediyor.
 
Samet Semiz' Alıntı:
Arkadaşlar biz transfer düşünüyoruzda eldeki yabancılar kaçmasa?
bugünkü jasaitisin rancikin her topa atlamasından da anlaşılacağı gibi bu adamlar adam gibi adamlar neyse inşallah iyi bir pivot gelir diğer 2oyuncudan benim bir beklentim yok zaten kimi alacaksınız Türk bir isim zaten alamıyorsunuz 3tane yabancı zaten alamayacağımıza göre
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Volkan Çoban":1s2lqede]1 ve 5 numara kesin alınacak sanırım.maç sonu açıklamalarından anladığım budur.
bildiğim kadarıyla yerli transfer dönemi kapandı e zaten yabancıda alsak alsak bir tane alabileceğiz neyse hayırlısı ..[/quote:1s2lqede]

wilkinson yada washington ıle yollar ayrılabılır.fakat bugün ki maçta oynadıkları için erocup ta başka takımda oynayamıyorlar sanırım.bu olay sıkıntı çıkarır.
 
Volkan Çoban' Alıntı:
wilkinson yada washington ıle yollar ayrılabılır.fakat bugün ki maçta oynadıkları için erocup ta başka takımda oynayamıyorlar sanırım.bu olay sıkıntı çıkarır.
Wilkinsonın kötü performans gösterdiğine bakma değerli bir oyuncudur.Bence faydalıda oynuyor zaten.Ben olsam Washington ile yolları ayırırım ve takımı organize edecek iyi bir guard alırım.

2 tane iyi transferle ki-bence yapılacaktır-Bu takım geleceğe daha bir umutla bakabilir.Ben yönetimin yerinde olsam bu saatten sonra para filan düşünmem iki tane çok iyi transfer yaparım taraftarın gönlünü alırım.Basketbol artık üvey evlat değil mesajını veririm.
 
5 numara cemal varken de yoktu zaten.. bir değil, iki tane pivot lazım bu takıma adam gibi.biri türk, biri yabancı belki..bu pota altı ile 24 maçın 20 sini değil 10 unu bile kazanamayız..
 

Üst