2010-2011 Kadınlar Euroleague

Re: 2010-2011 Bayanlar Eurolig

Fenerbahçe UMMC ile aynı gruba düştü.
A grubuna düşeriz inşallah.

Arkadaşlar Spratak en önemli 3 yıldızını kaybetti. Öyle eskisi gibi güçlü bir takım değil. Bu grupta lider bile olabiliriz. D grubuna düşseydik Ros Casares ve Brno vardı bence lider olmamız zordu. Bu yüzdne bence C en iyisi idi (tabii A da iyiydi)

A grubu hariç gruplar dengeli oldu gibi gözüküyor,ben takımdan çeyrek final bekliyorum,inşallah final-four yapar da beni şaşırtıp mutlu ederler.

A grubu 3üncü torba hariç torbaların en az puanı olan takımların oluşturduğu grup.
3 üncü torbadaki takımda torbanın sondan bi önceki takımı.Allahım böyle grup olur mu?

Bence iyi bir kura oldu. Fenerbahçe'ye göre daha şanslı bir kura çektik, 4. torbadan girmemize rağmen. Umarım bu grupta alabileceğimiz en fazla galibiyeti alıp hem çeyrek finale iyi bir durumda girer, hem de seneye kuraya 2.torbadan katılırız.

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar Spratak en önemli 3 yıldızını kaybetti. Öyle eskisi gibi güçlü bir takım değil. Bu grupta lider bile olabiliriz. D grubuna düşseydik Ros Casares ve Brno vardı bence lider olmamız zordu. Bu yüzdne bence C en iyisi idi (tabii A da iyiydi)

Lauren Jackson geldi ama.