2010-2011 Kadınlar Euroleague

Re: 2010-2011 Bayanlar Eurolig

amerikalı starları kadrosunda bulunmayan geçen yılın şampiyonu spartak moskova litvanya ekibi kaunas karşısında 3.periyotun sonlarında 15 sayı farkla geride.

Grup lideliği için öncelikle Spartak'ı yenebilmemiz lazım. Yoksa Spartak'ın başka bir takıma yenilmesi bizi 3.'lüğe de itebilir.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Spartak'ın yenilmesi grup liderliği açısından çok iyi oldu.
haftaya acısını bizden çıkarmasınlar sonra... :) :) 1 er mağlubiyette averaja bakılıyo yoksa kendi aralarında oynanan maça bilgisi oplan arkadaş varsa yazarsa sevinirim

Takımlar grup maçları sonunda galibiyet/yenilgi sayısı açısından sıralanacaklarından güçlü takımların yenilgi sayıları ne kadar fazla olursa biz o kadar daha yukarıda olacağız şeklinde olumlu düşünebiliriz sanırım. Çok iyi oynamasak da Halcon Avenida'nın bir sayı farkla kazandığı, Spartak Moskova'nın kaybettiği haftada en karlı biziz.

grup liderliği önemli değil spartak bu yüzden rahat rahat en önemli iki yıldızından yoksun çıkabilmiş (suebird ocakta gelecekmiş) 10-0, 7-3 değişmez pek onlar için yarıfinalde karşılacağıyla çeyrekte karşılaşır o olur ancak. spartak yıldızsız da olsa ben bu mağlubiyeti sevmedim açıkçası litvanya takımının zannettiğimizden iyi olması bizim galibiyet/mağlubiyet oranımız açısından bir tehdit.

daha önce yanlış bilgi vermişim Halcon'un 4 numarası SLyttle avrupalı kontenjanındaymış, bizim yapamadığızı Halcon yapmış açıkçası Sophia ile uyruğu aynı ve ispanya milli takımında oynatmışlar bu yaz. Erika souza harici 2.kıta dışı oyuncusu avustralyalı belinda snell miş

Ben de olumsuz karşıladım çünkü Litvanya takımını kek olarak görüyordum, eksik de olsalar Spartak'ı yeniyorlarsa o kadar da kötü değiller demek ki. Orada zorlanabiliriz bu yüzden.

VICI'nin bir sürpriz hakkı vardı Spartak'a karşı kullandı. Daha iyi oldu dikkatli oynar ve kolay geçeriz Litvanya ekibini. Bizi geçen sene yenmişlerdi zaten, başka şakaları varsa bir zahmet Halcon veya Prag'a yapsınlar :)

Spartak'ın ne gücü kaldı ki böyle iddialı yorumlar yapılıyor Spartak hakkında? Ben kura çekimindede demiştim. Spartak bu sene tabiiki gruplardan çıkar ama aynı etkiyi gösteremez. Şaşırtmadı beni skor.

Sühan Cem' Alıntı:
Spartak'ın ne gücü kaldı ki böyle iddialı yorumlar yapılıyor Spartak hakkında? Ben kura çekimindede demiştim. Spartak bu sene tabiiki gruplardan çıkar ama aynı etkiyi gösteremez. Şaşırtmadı beni skor.

Abi Osipova, Korstin ve özellikle Jekabsone çok önemli oyuncular yine de. gerçi geçen yıl Chatman bütün takımı Taurasi'ye yıkınca rol oyuncusna çevirmişti Jekabsone gibi bir oyuncuyu bile. Şimdi de ceremesini çekmek zorunda.

Emre, Taurasi ve Sylvia nın çevresinde yapılandırılan bir takımdı o takım. İkisi birden gidince o takım uzun süre bocalar. Umarım bocalamaları epey sürer bizim maçlarda özellikle:)