2010-2011 Kadınlar Euroleague

Re: 2010-2011 Bayanlar Eurolig

Kura çekiminde torba olayı var mıydı ?

İlk maç Prague ile deplasmanda, ikinci maç Kaunas ile evimizde ...

İlk maç 27 Ekim

Maclarimiz:

Tarbes (24.10)
Spartak (D) (3.11)
Kaunas (10.11)
Halcon (D) (17.11)
USK Prague (D) (24.11)
Tarbes (D) (1.12)
Spartak (8.12)
Kaunas (D) (15.12)
Halcon (12.1)
USK Prague (19.1)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Ernoyan Çavdar":1z0v3d5m]Maclarimiz: Tarbes (24.10) Spartak (D) (3.11) Kaunas (10.11) Halcon (D) (17.11) USK Prague (D) (24.11) Tarbes (D) (1.12) Spartak (8.12) Kaunas (D) (15.12) Halcon (12.1) USK Prague (19.1)[/quote] [url="http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.pageID_c37ay3pmGZQzyELHkmFNs0.compID_jr6ZiXqeGhMBtfq1yxqV83.html' Alıntı:
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... xqV83.html[/url]

Ernoyan abi, burası hatalı mı ?[/quote:1z0v3d5m]

Hayir Huseyin'cim. Hatali degil. Kura cekiminden sonra, fikstur icin numaralandirma da yapildi.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _7843.html

Tamam.Ama ilk maçın tarihi hatalı sitede 27 yazıyor. :)

Bu arada 3 maç üst üste deplasman gelmiş.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Tamam.Ama ilk maçın tarihi hatalı sitede 27 yazıyor. :)

Bu arada 3 maç üst üste deplasman gelmiş.

Eh, o kadar kusurumuz da olsun. :)

Sonra oynayacagimiz 4 macin 3'u de icerde. ;) Fikstur konusunda ufak bir avantajimiz var.

şimdi kuraları görme fırsatım oldu...
Bizim grupta spartak ve halcon takımları güçlü gözüküyor...Sapartak her ne kadar Dee ve Fowles gibi oyuncuları kaybetsede belki bu yılın wnba mvp si olacak L.Jacksonu kadrosuna kattı..Halcon u iyi bilmiyorum...Gecebiliriz gibi geliyor...Tahminim 7/3 galibiyet maglubiyet dengesi olabilir...
Karşı yakanın takımı bizden daha zor bir gruba düştü tezine katılmıyorum...Çünkü ikinci torbdan katıldı Rivas takımını geçebilecek güçteler...Her ne kadar tutmasakta Türk takımı inşallah iki takım el ele f4 yaparlar...Tahminim onlarda ummc ile epey çekişmeli maç oynacaklar pota altında ezilmez birde alışma devresi erken biterse rivas maçı bu bakımdan önemli ama burada ummc yeneceklerdir diye tahmin ediyorum...Tahminim 9/1 en kötü 8/2 olur...
Saygılarımla...

Halcon'un uzunları çok iyi, kıta dışı olarak Atlanta'nın 4 ve 5 numarası onlarda, Erika de souza (yeni transfer) ve sancho lyttle, biri 197 öteki 193cm.

imkanı olan yarin Nbatvde Chicago- Atlanta maçının tekrarını seyretsin bir fikir verir. (15:00 ve 18de oluyor tekrar yayın) Fowles reboundlarda tek başına ikisiyle başedemedi ama onlardada seimone ile eşleşebilecek biri olmayacak. Halcon maçlarının kilidi 4 numarada domine edilip edilmemek ve seimone olur.

orta halli bir gruba düştüğümüz konusunda tüm otoriteler hemfikir.Bana göre yapılacak olan 2 transfer bizim kaderimizi belirleyecek candice nin yerini çok iyi bir oyuncu ve ve pota altına avrupalı bir uzun alınırsa f4 kesinlikle hayal olmaz..

Gokhay Bulur' Alıntı:
Halcon'un uzunları çok iyi, kıta dışı olarak Atlanta'nın 4 ve 5 numarası onlarda, Erika de souza (yeni transfer) ve sancho lyttle, biri 197 öteki 193cm.

imkanı olan yarin Nbatvde Chicago- Atlanta maçının tekrarını seyretsin bir fikir verir. (15:00 ve 18de oluyor tekrar yayın) Fowles reboundlarda tek başına ikisiyle başedemedi ama onlardada seimone ile eşleşebilecek biri olmayacak. Halcon maçlarının kilidi 4 numarada domine edilip edilmemek ve seimone olur.

Dün Erica De Souza, ilk periyotta 10 ribauntu geçmişti.

Sanco'ya dikkat edemedim.

Biz burada yorum yapıyoruz da acaba, örneğin Galatasaray TV'de Ceyhun Hoca'yla kurayı nasıl buldunuz tarzı bir röportaj yapıldı mı?

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Biz burada yorum yapıyoruz da acaba, örneğin Galatasaray TV'de Ceyhun Hoca'yla kurayı nasıl buldunuz tarzı bir röportaj yapıldı mı?

Geçen sene Z.K. ile yapılmıştı kura sonrası bir röportaj, bu sene yapılmamış olmalı ki resmi sitede vs. Ceyhun Hoca ile herhangi bir röportaj haberi konulmamış, GsTv olan arkadaşlar bilgilendirebilirsiniz ...

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Kurtuluş Yazıcı":rei45pc7]Biz burada yorum yapıyoruz da acaba, örneğin Galatasaray TV'de Ceyhun Hoca'yla kurayı nasıl buldunuz tarzı bir röportaj yapıldı mı?

Geçen sene Z.K. ile yapılmıştı kura sonrası bir röportaj, bu sene yapılmamış olmalı ki resmi sitede vs. Ceyhun Hoca ile herhangi bir röportaj haberi konulmamış, GsTv olan arkadaşlar bilgilendirebilirsiniz ...[/quote:rei45pc7]

Ben hiç rastlamadım Galatasaray TV'de, acaba kaçırdım mı diye sormuştum.