2010-2011 Kadınlar Euroleague

GSBasket'te bugüne kadar emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az. Rakip takımların taraftarları burada olabilmek için, Galatasaraylı'ymış gibi davranıyor, kendi takımlarına laf sokuyor. Demek ki burada olabilmek gerçekten bir ayrıcalık. Sanırım bu 42 olacak; tuttuğunuz takım ne olursa olsun, onu burada söyleyip bizlerle olmaya devam edebilirsiniz. Ne yazık ki sandığınızdan daha zeki olduğumuz için bu tarz ufak numaraları yemiyoruz, kusura bakmayın lütfen.

Aynı uyarıyı 43.'ye yapmamak için bir ricada bulunuyorum; aramızda Galatasaraylı olmayan kim varsa atacağı ilk mesajla beraber hangi takımı tuttuğunu belirtsin ve rahat rahat devam etsin bu forumdaki yaşantısına. Ama böyle bizim canımıza tak ettikçe ceza almak isterlerse o da ayrı. Yorulmuyoruz ceza verirken, 2 saniyelik iş :) Ama gerek yok böyle şeylere, bizleri aptal yerine koymaya çalışırken kendisi aynı duruma düşmesin insanlar.
 
Bugün 16:00'da UMMC-Spartak, 18:15'te Ros Casares-Halcon maçları ile Final-Four başlıyor. Ekaterinburg'da düzenleneceği için UMMC daha şanslı tabii ki Final Four'da. Keyif veren basketbolları ile çok kişinin gönlünü kazanan Halcon'un kazanmasını istiyorum ben de şahsen.

Final pazar günü olacak. Maçlar Eurosport2'den canlı olarak yayınlanacak.
 

Üst