2010-2011 Kadınlar Euroleague

şu taj mcwilliamsda nasıl bir kadın yahu, 40 yaşında ama hala pota altını domine edebilip double double lık performanslar koyabiliyor üst üste.
 
Geçmiş olsun Fener'e. Maç öncesi takıma güvenmediğini 'resmen' açıklayan FB'li yöneticilere de tebrikler. Biz istesek başaramazdık. Avrupa Kupası'nı bir oyuncuya endeksleyen, bir diğerini ise 'aile'sel nedenlerden dolayı elinde tutamayan Fenerbahçe, bu işlerin parayla değil ruhla ve altyapıyla çözülmesi gerektiğini anlamış mıdır acaba. Spartak'ta Taurasi oynamadı değil mi? Demek ki onun oynamadığı takımlar da galip gelebiliyormuş :)
 
Birseli Esmerali Angeli büyük oyuncu görenler düşünsün tabii ki bunun yanına Horokovayı unutmayalım Avrupanın en iyi oyuncusu korkmaya başladı spartak hemde öyle çok korktu ki isimlerden..)))
 
Bizim grubumuz çok kolaydı değil mi? Spartak ve Halcon Final-Four yaptılar, USK Prag'ın en büyük yıldızı Viteckova'nın parmağı kırılmasa onlar da en azından çeyrek final yapabilirler gibi gözüküyordu. Demek ki neymiş, çok konuşmak çok bilmekle farklı şeylermiş.
 
Hejkova ile Ros Casares daha bir takım gibi göründü bana göre kıl payı kaçırdıkları avrupa şampiyonluğuna da ulaşacaklardır bu sene Jordi Fernandez'in sezonu tamamlayamaması büyük sürpriz ve hayal kırıklığı.
 

Üst