2010-2011 Kadınlar Euroleague

Erdal Özaslan, soyadına ihanet etme! Tuttuğun takım için değil, onu burada aslan gibi söylememenden bahsediyorum. 40 kere söyledik, 41.'ye söylüyorum forumumuz Fenerbahçelilere açıktır ama Galatasaraylı taklidi yapmaya çalışan, ortalık karıştıranlara değil! Güle güle. Bir daha üye olduğunuz forumlara verdiğiniz mail adresine dikkat edin.

bukelamunun sonu ama bundan bir kaç tane daha var gibi :)

fb, taurasi ve penny için federasyona + 2 oyuncu için başvuruda bulunmuş TBF cumartesi toplantı yapıp karara bağlayacakmış ancak büyük olasılıkla bu başvuruyu kabul edeceklerdir.
Benim kafama takılan şu eğer TBF bu kararı verince ve bu iki oyuncu geri döner ve oynarsa yönetmelik delinmiş oluyor bir takıma nedeni ne olursa olsun bir ayrılacalık tanınmış oluyor. Daha sonra birileri dava açıp bunu iptal ettirebilir mi ? acaba çünkü ortada alenen bir ayrılacalık oluşuyor hatta bu oyuncularla kupa alsalar bile mahkeme kararı ile elinden bile alınabilir bunların.

haklısınız bunun doğru yazılışını siz mevcut konumunuzdan dolayı daha iyi biliyorsunuz. 1 yıl ceza almışsınız hala yazabildiğinize göre bir aksaklık olmuş.

Aykut bey ben size yada genele karşı bir küfür yada ters bişi söylemedim neden ceza almış olayım..
Yanılıyor olmalısınız. Ayrıca ben size bukalemun demedim siz bana bukalemunsunuz demişsiniz.
Normal şartlarda sizin ceza alıyor olmanız gerekir ama almayın tabiki böyle bir şey istemem.
Neyse forumu kirletmemyeyim daha fazla ,ceza aldığımı sizin gibi başka arkadaşlarda söyledi ama hala yazabiliyorum olmam da şaşırtıcı.
Mersinli oyuncu Cocker gibi suçsuzluğum ortaya çıkana ve itibarım geri verilene kadar yazmıyorum.Saygılarımla.

fb, taurasi ve penny için federasyona + 2 oyuncu için başvuruda bulunmuş TBF cumartesi toplantı yapıp karara bağlayacakmış ancak büyük olasılıkla bu başvuruyu kabul edeceklerdir.

Hadi Taurasi'yi anlıyorum da Penny ne alaka? Bu oyuncu kendi isteğiyle gitmedi mi? Diana'nın suçsuz olduğuna inanmıyormuş da bundan etkilenmiş falan filan, o zaman onun suçsuzluğuna inanan takımdaki diğer oyuncularda gitseydi. Ayrıca aynı şeylerin kendi başına gelir korkusundan gittiği söyleniyor ama sırf bu sebebten dolayı da onun testleri Köln'e gönderilmedi mi? Nasıl bir mağduriyet söz konusu anlamadım.

Hadi Taurasi'yi anlıyorum da Penny ne alaka? Bu oyuncu kendi isteğiyle gitmedi mi? Diana'nın suçsuz olduğuna inanmıyormuş da bundan etkilenmiş falan filan, o zaman onun suçsuzluğuna inanan takımdaki diğer oyuncularda gitseydi. Ayrıca aynı şeylerin kendi başına gelir korkusundan gittiği söyleniyor ama sırf bu sebebten dolayı da onun testleri Köln'e gönderilmedi mi? Nasıl bir mağduriyet söz konusu anlamadım.
evet emel hanım bende onu demek istiyorum aslında PENNY'e herhangi bir yaptırım olmadı kendisi gitti. şimdi tekrar dönüp oynamsına izin verilirse bu bir AYRLACALIK olacaktır ve hukuken çok zan altında kalır TBF umarım bunun farkındalar.

penny in lig olarak TBF sözleşmesi iptal edilmişti zaten edilmese şu anki oyuncular oynayamazdı.
zaten başkanlarıda yaptığı açıklamada "bu iki oyuncu döndüklerinde oynar mı oynayamaz mı TBF çıksın açıklasın yeter artık" demişti.
basket dergisie göre bu iki oyuncu için başvuru yapılmş cumartesi karar alınacakmış.
bunlar artık zaten avrupada oynayamayacaklar tüm çaba lig için. bunun için ayrıcalık bekliyorlar.
kendileride biliyorki bu kadro ile karşımızda duramayacaklar.

Aziz Yıldırım ve Ş.Mosturoğlu'nun türkiye ligi şampiyonluğu bile gidebilir demesi Birsel,Nevriye,Esmeral'in moralini çok bozmuş
about 23 hours ago via Mobile Web

Veli Yiğit twıtter.

Bende bozulurum tamam nevriyeye kimse laf söyleyemez ama avrupa için birsel ve esmeral yetersiz türkiye içinse fazla yani tam ortada duruyorlar.Ama Gs olarak penny gelsinki tüm arkadaşlık ortamlarını bozsun ben fb yöneticisi olsam asla geri getirmem yola bu kadro ile devam ederim.Gs olaraksa getirsin benim için mahsuru olmaz artım dengeleri iyice bozulur.

böyle bi başkan(aziz yıldırım) olur mu? kendi takımına güvenmiyor angel bile baskan bize güvenmiyor mu diyo haklı kız :) bu arada spartak da 4 numarada oynayan Jelena Milovanovic adlı sırp oyuncuyu begendim baharla dönüsümlü oynarlar inş gelecek yıl alınır.genc bir oyuncu aynı zamanda.