2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Fbülker zaten almayacak ki 1 yıl daha KSK da kiralık oynasın maddesiyle gitti.
ama Furkan'ın menajeri Oktay Mahmuti ile yakın arkadaşmış. Bu yüzden Furkan Galatasaray'a çok yakın arkadaşlar. Zaten Furkan bize gelmek istiyor Karşıya yönetimi bir Falso yapmazsa ki yapmamaları kendilerininde hayırlarına çünkü bu adam bir yıl sonra zaten bir şekilde uçup gidecek.

furkan jasa ve dışarıdan yabancı alınarak oyuncu alınarak transfer kapatılır bence yerli konusunda alternatif olmadığı için tufan fatih ve murat kaya kalır rotasyon için kadro oktay hocanın ellerinde ilk 4 de olur 3. olursak finali zorlarız derim

Hasan Köse' Alıntı:
furkan jasa ve dışarıdan yabancı alınarak oyuncu alınarak transfer kapatılır bence yerli konusunda alternatif olmadığı için tufan fatih ve murat kaya kalır rotasyon için kadro oktay hocanın ellerinde ilk 4 de olur 3. olursak finali zorlarız derim
Bende böyle olmasını umuyorum.

C Ermal-Pivot-Fatih
PF Rancik-Furkan
SF Jasa-Haluk-Caner
SG Shipp-Tufan-Melih
PG Tutku-Rochestie.

Tufan kalıp iyi bir kamp dönemi geçirirse çok katkı yapar hem hucumda hem savunmada.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Hasan Köse":11s2wswc]furkan jasa ve dışarıdan yabancı alınarak oyuncu alınarak transfer kapatılır bence yerli konusunda alternatif olmadığı için tufan fatih ve murat kaya kalır rotasyon için kadro oktay hocanın ellerinde ilk 4 de olur 3. olursak finali zorlarız derim

C Ermal-Pivot-Fatih
PF Rancik-Furkan
SF Jasa-Haluk-Caner
SG Shipp-Tufan-Melih
PG Tutku-Rochestie.

Tufan kalıp iyi bir kamp dönemi geçirirse çok katkı yapar hem hucumda hem savunmada.[/quote:11s2wswc]
Şu kadroda 13 oyuncu var,Fatih ve Tufan'ın kalmasına bence gerek yok,her mevkide iyi bir yabancı ve bir yerli oyuncu bulunuyor,Haluk da ekstra,

Yanlış hatırlamıyorsam Fatih'in yıllık istediği miktar 500.000 tl gibi bir şeydi,ki bu paraları alıp 3-4dk. oynamasına hiç gerek yok.

Kutay Abi, Furkan 2 değil en az 3 senesi var Nba için. 91 doğumlu sonuçta 2yıla kadar Nba'e gidip süre bulması çok çok zor.

Eren Aydın' Alıntı:
Kutay Abi, Furkan 2 değil en az 3 senesi var Nba için. 91 doğumlu sonuçta 2yıla kadar Nba'e gidip süre bulması çok çok zor.

Ben 2 sene sonra NBA'ye gider demedim ki .EFes'in akibeti belli değil bir değişiklik olmazsa bu seneden sonra Efes olmayabilir.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3obhkl1j]Kutay Abi, Furkan 2 değil en az 3 senesi var Nba için. 91 doğumlu sonuçta 2yıla kadar Nba'e gidip süre bulması çok çok zor.

Ben 2 sene sonra NBA'ye gider demedim ki .EFes'in akibeti belli değil bir değişiklik olmazsa bu seneden sonra Efes olmayabilir.[/quote:3obhkl1j]
Efes'de bize bonservis verir abi.

Özerhun,hiçbir şey yapamazsak Efes isminin yanındaki Pilsen'i kaldırır devam ederiz gibi birşey dedi bir programda,ben kapanma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.

Haftaya dananın kuyruğu kopacak heralde.
Hem bayan basketbolu pardon Kadın :) hem erkek basketbolu hemde artık futbolda birşeyler olacak.Güzel bir hafta bizi bekliyor.

Eren ya sen beni anlamıyorsun ya ben seni :)

Diyorum ki Efes'in Furkanı bonservis verip alması mantıklı değil bir yıl sonra kapanma olasılıkları var. Efes'in durumu netleşmeden 1.5 milyon USD verip oyuncu alacağını sanmıyorum diyorum

Sercan Yavaş' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":7bm3jriq]furkan jasa ve dışarıdan yabancı alınarak oyuncu alınarak transfer kapatılır bence yerli konusunda alternatif olmadığı için tufan fatih ve murat kaya kalır rotasyon için kadro oktay hocanın ellerinde ilk 4 de olur 3. olursak finali zorlarız derim

C Ermal-Pivot-Fatih
PF Rancik-Furkan
SF Jasa-Haluk-Caner
SG Shipp-Tufan-Melih
PG Tutku-Rochestie.

Tufan kalıp iyi bir kamp dönemi geçirirse çok katkı yapar hem hucumda hem savunmada.[/quote:7bm3jriq]

Gerçekten çok güzel bir kadro. Takım ahengi oturturulsa ki Oktay Hoca bunu en iyi yapan hocaların başında gelir. Yıldız kaprisi olmadan çok iyi bir takım yaratılır. Ve bu takım Şampiyonluk olmasada finali zorlar. Eyüp Bey'in bahsettiği transferler inşallah Jasa & Furkan olarak gerçekleşir.

Caja Laboralden Golubovic,Nejat Sayman FCN Bloga tarifini vermiş acaba bir bildiği mi varda isim kullanmış?

Ryan Toolson Benetton'a gitmiş (salsabasket) .

Aslında bu başlığın konusu değil ama şunun için buraya yazdım:
Benetton bizim aksimize bu sezon Eurocup'da yer alan bir takım.Eski günlerinde olmasalar bile Avrupa basketbolünün köklü klüpleirnden . Bu sezon için onlarda tekrar atılıp yapmaya çalışıyor bu seze draft edilen Bjelica'yı aldılar galiba.

Sonuç olarak biz Shipp'e burun kıvırırken bence şUtörlük dışında her alanda Shipp'in gerisinde olan Toolson'ı almışlar. Bu sezonki transfer stratejimiz gayet olumlu bana kalırsa.

Kutay Çamcı' Alıntı:

Benetton bizim aksimize bu sezon Eurocup'da yer alan bir takım.Eski günlerinde olmasalar bile Avrupa basketbolünün köklü klüpleirnden . Bu sezon için onlarda tekrar atılıp yapmaya çalışıyor bu seze draft edilen Bjelica'yı aldılar galiba.

Sonuç olarak biz Shipp'e burun kıvırırken bence şUtörlük dışında her alanda Shipp'in gerisinde olan Toolson'ı almışlar. Bu sezonki transger stratejimiz gayet olumlu bana kalırsa.
Aynen katılıyorum.Sırf geldiği takım Bornova diye Shipp konusunda şüpheler var.Eminimki şöyle bir Benetton'dan,Joventut'tan veya Alba'dan falan gelse kimse şüphe etmezdi yeteneğinden.

Kutay Çamcı' Alıntı:

Sonuç olarak biz Shipp'e burun kıvırırken bence şUtörlük dışında her alanda Shipp'in gerisinde olan Toolson'ı almışlar. Bu sezonki transfer stratejimiz gayet olumlu bana kalırsa.
Bu tür karsılastırmaları saglıklı bulmam, bu konular olaya neresinden baktığınıza göre değisir. Herkes kendini haklı cıkarır, ama genel fikrine katılıyorum bence shipp bizi basarıya tasıyacak potansiyele sahip az cok basketboldan anlayan herkes oyuncuyu izlediginde kalitesini anlayacaktır. Gerektiğinde sazı eline alan gerektiğinde sistemin tıkır tıkır islemesini sağlayacak egosu düsük bir oyuncu umarım sakatlıktan uzak güzel bir sezon gecirir.

Her iki oyuncu aynı ligde birbirine yakın ayarda takımlardan geldiler bu konunun nesnel kısmı.Oyuncuları kıyaslarkenki yorumun kendi öznel yorumum olduğunu zaten belirtmiştim (bence) diyerek.

Bana kalırsa ikiside daha iyi oyuncu.Fakat Shipp'in Winner özelliği var.Maç sonunda Shipp'in eline verebilirsin topu rahatlıkla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...