2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kutay bence demen fln guzel. Zaten ben fikrine katılıyorum sadece bu tip karsılastırmalar oyuncular hakkında cok yapılır bende buna sinir olurum. Yok o orda sunu yaptı bu burda sunu yaptı falan filan yani kisisel alma lutfen ben sadece bu tip karsılastırmaları özellıkle oynadıgı takım ustunden olanları sağlıksız buluyorum hepsi bu.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Kutay bence demen fln guzel. Zaten ben fikrine katılıyorum sadece bu tip karsılastırmalar oyuncular hakkında cok yapılır bende buna sinir olurum. Yok o orda sunu yaptı bu burda sunu yaptı falan filan yani kisisel alma lutfen ben sadece bu tip karsılastırmaları özellıkle oynadıgı takım ustunden olanları sağlıksız buluyorum hepsi bu.

Peki Murat :) bence dememi onayladığınız için teşekkür ederim.
Zaten konunun özü oyuncular değilde transfer stratejimizdi

Neyse konu dağılmasın yabancı uzunla ilgili hiç bir bilgi yok sanırım :(

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Muratcan Köseoğlu":2jpiypi7]Kutay bence demen fln guzel. Zaten ben fikrine katılıyorum sadece bu tip karsılastırmalar oyuncular hakkında cok yapılır bende buna sinir olurum. Yok o orda sunu yaptı bu burda sunu yaptı falan filan yani kisisel alma lutfen ben sadece bu tip karsılastırmaları özellıkle oynadıgı takım ustunden olanları sağlıksız buluyorum hepsi bu.

Peki Murat :) bence dememi onayladığınız için teşekkür ederim.
Zaten konunun özü oyuncular değilde transfer stratejimizdi

Neyse konu dağılmasın yabancı uzunla ilgili hiç bir bilgi yok sanırım :([/quote:2jpiypi7]

Kutay abi söylenenlere göre önümüzdeki 3 gün hareketliymiş.Sabretmek lazım :)

galatasarayın bu sene kı eurocup grubunda bulunan azovmashtakı pıvot hasan rızvıc hakkında bılgısı olan varmı acaba..

Aytac Hersek' Alıntı:
galatasarayın bu sene kı eurocup grubunda bulunan azovmashtakı pıvot hasan rızvıc hakkında bılgısı olan varmı acaba..

İstatistiklerine bakmıştım Ukrayna ligi,Eurocup,ve bazı eski SSCB ülkelerinden güçlü takımlarının yer aldığı VTB'liginde gayet iyi istatistikleri.

Yeni bir takımla anlaşmadı sanıyorum kontratı devam ediyor mu bilmiyorum ama takımı bu sezon Eurocup önelemesine sonradan dahil edilmiş sanıyorum.Geçen sezon da nomal sezonu 6. bitirdikleri halde şampiyon oldular

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Aytac Hersek":2xp1f3i1]galatasarayın bu sene kı eurocup grubunda bulunan azovmashtakı pıvot hasan rızvıc hakkında bılgısı olan varmı acaba..

İstatistiklerine bakmıştım Ukrayna ligi,Eurocup,ve bazı eski SSCB ülkelerinden güçlü takımlarının yer aldığı VTB'liginde gayet iyi istatistikleri.

Yeni bir takımla anlaşmadı sanıyorum kontratı devam ediyor mu bilmiyorum ama takımı bu sezon Eurocup önelemesine sonradan dahil edilmiş sanıyorum.Geçen sezon da nomal sezonu 6. bitirdikleri halde şampiyon oldular[/quote:2xp1f3i1]
bende eurocup ve lıg ıstatıstıklerıne baktım gercekten cok ıyı.hem savunmada hemde hucumda cok etkılı,gencde bır oyuncu.baktımda kontratı ıle ılgılı bır bılgı goremedım ama gelebılecek bır oyuncu ıstersek eger kı gelırse cok cok faydalı olur.

Yalnız son sezon dışındaki istatistikleri pek iç açıcı değil en azından birkaç maç izlemeden yapılan yorumlar pek sağlıklı olmuyor aslında.
İki yıldır Azovash'da bitmiş olabilir kontrat.

ıstatıklere bakarsak wılkınson ve jasaıtısın galatasaraya gelmeden oncekı gecırdıgı 2 sezonun cok cok parlak olmadıgı goruruz..rızvıcı ızleme fırsatı baya begenmıstım,ıstatıstıklerıde gelısme gosteren bır oyuncu oldugunu gosterıor.

Bir alakamız mı var Rizvic ile Aytaç ?

Oyuncuyu pek izlemedim şimdi ismi geçince biraz araştırdım fena bir oyuncu değil gibi ama tabi izlemek lazım...Bu arada Aytaç'tan böyle öneriler görmek ayrı bir mutluluk daha önce Barcelona'dan önerdiği isimleri düşündümde şimdi,kesinlikle güzel bir gelişme... :)

yok,sadece 5 numaraya alınabılecek oyuncular ıcın yorum yapıoyorduk,rızvıcde bence en ıyılerınden bırı.

Geçen sene Reno da Heytvelt vardı.Bence çok iyi bir oyuncu...

Aslında o da düşünülebilir.

Bir takım ile anlaştı mı acaba?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Oyuncuyu pek izlemedim şimdi ismi geçince biraz araştırdım fena bir oyuncu değil gibi ama tabi izlemek lazım...Bu arada Aytaç'tan böyle öneriler görmek ayrı bir mutluluk daha önce Barcelona'dan önerdiği isimleri düşündümde şimdi,kesinlikle güzel bir gelişme... :)
o oyuncunun artık adını vermek ıstemıyorum ıcımde ukte kaldı,olaki bır gun gelırse aytac cok ıstemıstı dersınız:D

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Geçen sene Reno da Heytvelt vardı.Bence çok iyi bir oyuncu...

Aslında o da düşünülebilir.

Bir takım ile anlaştı mı acaba?

O daha çok 4 numara üstelik savunmayı pek seven bir oyuncu değil karakter olarak da pek mahmudinin çalışacağı yapıda biri değilim bildiğim kadarı ile.Sezonu Roma da tamamladı Avrupa pasaportu alacak deniyordu en son.

evet savunmada zaafları var bıraz ama hucum yonunden ıyı ,gecen senede tblde ıyı performans sergılemıs sayılır.ama kutayında dedıgı gıbı daha cok powerforvet gıbı oynuyor.

su panatınakoslu mu?

gece gece aklima geldigi icin yaziyorum.litvanyali marijonas petravicius cok begendigim isim.dusunulemez mi?bu postu telefondan attigim icin kontrat ve diger bilgilerine ulasamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...