2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

shumpert ne kadar alırki ? % 80işini anlamadım ? bir anlamadığım konuda menejerimize oyuncu en az 2yıllık sözleşme istiyor diyor ne güzel işte yap 3 yıllık olsun bitsin .

Uğur YILMAZ' Alıntı:
O bahsedilen yıllık ücretinin %80'i olayı sanırım, bonservis konusu...
ben öyle bir madde olduğunu düşünmüyorum 500bin dolara anlaşıldı diyorlardı ? neyse bekleyip görelim ama keşke 3 yıllık sözleşme yapıp baskette rekoru kırsak :)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Sponsorluk işi sıkıntılı değil yahu bir derbide çıkartırız o parayı sokakta. : )

:) O para sokakta her maçta çıkıyor zaten :)

Shumpert gelir ve Türk olursa işte o zaman güzel bir kadromuz olur.

Hüzeyin bence yerinde bir transfer olmaz. Mahmudi'nin sisteminde sırıtacağını düşünüyorum. Özellikle savunmada aksaması nedeniyle de bu transferi Mahmudi'nin de tercih etmeyeceğini söylemek mümkün. bu arada andric'e ilişkin blog'da yazdıklarımı burayada koymak istedim.

2.10 boyunda El tecrübesine sahip 25 yaşındaki pivot ile Galatasaray iki yıllık sözleşme imzalamış. Sözleşmenin iki yıllık olması Galatasaray'da yeni bir basketbol yapılanması olduğunu gösteriyor. Herşeyden çok buna sevindiğimi belirtmem gerek.

Andric 4-5 senedir bildiğim bir oyuncu. Vujcic ayarında bir oyucnu olmasını bekliyordum ama düşündüğüm sıçramayı yapamadı. Gerçi uzun oyuncular geç olgunlaşır, geç meyve verir varsayımından hareket edersek önemli bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.

Öncelikle bu transferi, oyuncunun pek de bilinmeyen bir özelliği ile değerlendirmek istiyorum. Andric'in blokcu olduğu, dışardan dönem dönem iyi şut atabildiği, kalıbına oranla hızlı ve çabuk olduğu, low post'tan oyunu olduğunu EL izleyicileri zaten bilirler. Bence bu oyuncunun en önemli özelliği (kanımca Mahmudi'nin de bu oyucnuyu transfer etme nedeni) neredeyse Prkacin ayarında pas verme yeteneğine sahip olması ve top sürebilmesidir.

Mahmudi, hem savunmada sert hem de hücumu üzerinden oynatabileceği bir uzun oyuncu arıyordu. Bu anlamda istediği özelliklere sahip bir oyuncuya kavuşmuş oldu. Zaman zaman aldığı ucuz fauller nedeniyle alabileceğinden çok daha az süre aldığının altını çizmemiz gerekir. kanımca EL'de en çok faul yapan oyunculardan birisidir. 4,3 faul ortalaması ile oynaması bunu gösteriyor. Tabi bu kadar çok ve ucuz (akılsız) faul yapan oyuncu ile Mahmudi arasındaki diyalogların pek hoş olmayacağını söylemek mümkün.

Son tahlilde bunun iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli bir plan olması bile çok önemli. Bu nitelikteki transferler ile ligimizin kalitesinin de artacağını düşünüyorum.

Eğer Shumpert Türk olursa , sezonun ikinci yarısında bir hamle fırsatımız daha olur.Olağanüstü olur.

Yönetimde mantıklı hamlelerini devam ettiriyor.Sevinmek gerek.

sezon başında takıma ve gelişmelere en olumsuz bakan kişilerden biriydim, fakat yapılan hamleler çok yerinde, yeni transfer Luksa Andric in hem genç olması hemde bu genç yaşına rağmen Euroleague tecrübesi bulunması çok iyi. bence oktay hoca pota altına aradığı adamı buldu... Preston Shumpert tranferide çok önemli bence çünkü oyuncu hem lig i hemde rakiplerimi çok iyi tanıyor artık, uyum sorunu da kolay aşılır. birde yerli statüsüne geçerse harika olur. galiba bir yerli oyuncu daha alınacakmış, bu sene avrupa da olmadığımızda düşünülürse, bence bu sene bu kadro ile zirveye zorlarız...

artık iş biz taraftara düşüyor, bizde elimizden geleni yapıp takımımızın yanında daha fazla olalım artık....

Aykut Ogut' Alıntı:
Bol Basket programında Hüseyin Beşok canlı yayına katıldı. Şu anda tufan-ışıl-haluk ve kendisinin tatil bölgesinde yeni sezon için hazırlık yaptıklarını söyledi.
Galatasaray'a transferi hakkında ise menajerinin şu an GS ve bir kaç yabancı takımla görüştüğünü söyledi. Ancak ülke dışına pek çıkmak istemediğini söyledi.
Kendisininde Galatasaray taraftarı olduğunu ve GALATASARAY da tekrar oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi.
ayrıca devşirme konusunda yorum yaparken sözlerinin arasında GS nin Shumpert'e Türk pasaportu alacağını ekledi.
H.Beşok transferide gerçekleşirse mükemmel olur.

arkadaşlar cemal nalga hala bizim oyuncumuz mu biliyorum şu anda alba berlinde ama bu sezon cezasının son senesi yani berlinde kiralık mı oynuyor çünkü bu sezon avrupada olmadığımızı düşünürsek istisna haftalar dışında haftada 1 maç oynıycaz ve şimdiki rotasyon sakatlık problemi olmadığı sürece başarılı olur ama seneye ermal-rancik-andric-cemalli rotasyon bayaa iyi olur

ayrıca hazır efesle masaya oturmuşken sinan içinde paket teklif yapsak shumpert-sinan = 1 milyon dolar falan çünkü eğer shumpert-yerli uzun ve bir iki numara alınırsa şampiyonluk için değilde normal sezonun şampiyonu olarak kapatabiliriz gibime geliyor buda playofflarda finale kadar tabii 4 veya 5 olmazlarsa efes veya fenerle eşleşmeyiz demek olur

Eren Pardo' Alıntı:
arkadaşlar cemal nalga hala bizim oyuncumuz mu biliyorum şu anda alba berlinde ama bu sezon cezasının son senesi yani berlinde kiralık mı oynuyor çünkü bu sezon avrupada olmadığımızı düşünürsek istisna haftalar dışında haftada 1 maç oynıycaz ve şimdiki rotasyon sakatlık problemi olmadığı sürece başarılı olur ama seneye ermal-rancik-andric-cemalli rotasyon bayaa iyi olur

Rytas ile anlaştığını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam...

İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre bonservis ücreti yerine Anadolu Holding ve Efes Pilsen reklamlarını stadlarda ve salonlarda kullanacak

Galatasaray, Preston Shumpert?i stadyum ve salonlara konulacak reklamlar karşılığında Efes Pilsen?den aldı.

Bonservis ücretinin yüksek olması karşısında iki kulüp, nakit para pazarlığı yerine Galatasaray?ın kullanacağı stadyum ve salonlarda ?Efes Pilsen? reklamı kullanılması konusunda anlaşmaya vardı.

Shumpert?i eski takımı Beşiktaş da istemiş ancak Efes Pilsen?le bonservis ücreti konusunda anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş, Shumpert için Efes Pilsen?in kendilerine ödediği rakamın çok altında bir öneride bulunmuştu.

Shumpert böylede 3 yıl içinde Türkiye?de üçüncü kez kulüp değiştirmiş oldu.

1979 doğumlu basketbolcu, 2009-10 sezonunda özellikle play-offlarda beklenenin altında kalmış ve 13.18 sayı, 4.3 ribaund, 2.0 assist ortalamaları tutturmuştu.
BasketFAul

Belki Emir gibi bizim Shumpert'te kısa sürede Türk vatandaşlığına geçirilir. Nedense Rakip takım futbolda ve basketbolda bu işleri çok fazla yapıyor.
baliç-boliç-aurellio-Vederson şu anda aklıma gelenler. Basketbolda son 5 yıldır Damir Mrsiç oynuyordu. Bu yılda Emir'i yaptılar. Adamla rher kategoride mutlaka devşirme oynatıyorlar.
bir tanede biz oynatalım arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...