2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Andric'in istatistiklerine baktım eurolig hariç harika 3lük yüzdesi var.Geçen yıl hırvat liginde %42 adriyatikte %40 ile atmış.Ama Eurolig'de %23'te kalmış. :)

Sertaç Telekom'dan kesin olarak ayrılıyor. Teklifler varmış oyuncuya, yurtdışından da hatta. Tatilde şu anda, dönüşte kararını vermiş olur sanırım.

Bu arada koç, Basket Dergisi'nden Can İşbakan'a ' Uzun rotasyonuna takviye düşünmüyoruz.' demiş az önce. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Galatasaray Cafe Crown?un coachu Oktay Mahmuti, Cibona Zagreb?ten transfer edilen Luksa Andric hakkında görüş belirtirken yeni bir pivot daha düşünmediğini söyledi. Telefonla ulaştığımız Mahmuti, Andric?in mobil bir oyuncu olduğunu ifade ederek, ?Diğer aldığımız yabancılar gibi genç olmasını istedik yeni transferimizin. Geleceği düşünerek hamleler yapıyoruz. Onda bu ışığı gördük ve anlaşma imzaladık. Umarım kendisi de mücadelesini gösterir ve bizi yanıltmaz. Mobil bir oyuncu Andric, onu hem 4 hem de 5?te kullanabiliriz. Euroleague?de önemli süreler aldı. Yurtdışındaki ilk yılı olacak ama adaptasyon sürecini çabuk atlatırsa faydalı olur. Uzun rotasyonuna şuan bir oyuncu daha almayı düşünmüyorum. Haluk ve Caner?i 4 pozisyonunada zaman zaman kullanabilirim? dedi.

http://www.basketdergisi.com/ozel-mahmu ... orumu.html

arkadaşlar 4 numarda da sorun yaşayabilriz ? haksız mıyım

Rochestie acaba ne kadar vermli olabilecek onuda merak ediyorum.

Bir pivot daha almazsak bütün sezon boyunca macera yaşarız.Ermal,Rancik,Andric'ten biri sakatlansa ne yaparız??Shumpert 4 numara oynar ama bu takıma 1 yerli uzun daha şart.Sertaç veya Hüseyin'den birini alırsak bütün sezon boyunca rahat rahat oynarız..

hüseyin transferi olmazsa sertaçı alırsak rotasyon için fatihte takımda tutulmalıdır.

Can İşbakan: iki tane daha yerli transferi yapılacağını söylemiş. Yabancı yapılmayacakmış.

Oley beee. Niye şampiyonuz yazmıyor kimse? 1-2 hafta önce playoff'a 8. likden girecektik halbuki...

Shumpert´in Türk Pasaportu alıp transferinin açıklanması ve Sertaç´ın transfer edilmesi bence tam yerinde olur. Tebrik etmekten başka birşey düşmez bize de.

Herhalde iki yerli transferindeki bahsi geçen oyuncular onlardır...

Sercan Yavaş' Alıntı:
[quote="Cem Diken":1183ahtm]ee shumpert yalan mı oldu simdi :S
Shumpert'in yalan olduğu yok.Türk yapılmaya çalışılıyo.[/quote:1183ahtm]
Sımdı Shumpfert i acıklasınlar daha sonra Turk olursa olur olmazsa 5. yabancı olarak bu sezon kullanılır.Acaba Turk olursa alalım olmazsa almayalım diye bir dusuncemi var.Acıkcası insallah oylr degildır cunku yabancu statusundede olsa bizim Shumpfert e cok ıhtıyacımız var .Dılerim biran once acıklanır.

Shumpert'in yalan olduğu yok.Türk yapılmaya çalışılıyo.[/quote]
Sımdı Shumpfert i acıklasınlar daha sonra Turk olursa olur olmazsa 5. yabancı olarak bu sezon kullanılır.Acaba Turk olursa alalım olmazsa almayalım diye bir dusuncemi var.Acıkcası insallah oylr degildır cunku yabancu statusundede olsa bizim Shumpfert e cok ıhtıyacımız var .Dılerim biran once acıklanır.[/quote]

İşte bana öyle bir dusunce olusturdu Oktay hoca nın açıklamalarından sonra. Acaba Turk olmazsa transfer olmayacakmı. Neden ozaman Haluk ve Caner i 4 numarada dusunebılırım dıyor ki. Sasırtıcı geldi biraz. Bi yandan da bundan sonra yabancı transfer olmayacak gibi yorumlar var twiter da falan.

şöyle bir şam şeytanlığı mı yapıyoruz acaba? net bilmesem de efes pilsen de geçen sene oynayan yabancı oyuncu olduğu için vermemiz gereken bonservis bedelini, shumpert i türk olup da aldığımız zaman, "kardeşim biz türk oyuncu aldık" diye ödememek mi istiyoruz acaba diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...