2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beckyden sonra takımı oynatabilecek avrupalı en iyi isim bence (benim bildiğim kesinlikle farklı bir isimdi arkadaşlar yunanlı bir kızdı neyse :) ) ayrıca baharla anlaşmak çok güzel olmuştu 2 yıllık sözleşme imzalanmış sophia konusunda baya sıkıntı var yakında çıkar kokusu ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
beckyden sonra takımı oynatabilecek avrupalı en iyi isim bence (benim bildiğim kesinlikle farklı bir isimdi arkadaşlar yunanlı bir kızdı neyse :) ) ayrıca baharla anlaşmak çok güzel olmuştu 2 yıllık sözleşme imzalanmış sophia konusunda baya sıkıntı var yakında çıkar kokusu ..
Kimdi senin bildiğin isim :p

Cimbom'da Hammon harekatı

14 Mayıs 2010Bayanlar Ligi finalinde şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray transfer atağını sürdürüp, WNBA'in ünlü guardı Becky Hammon'ın peşine düştü.

ABD vatandaşı olmasına rağmen Rus Milli Takımı'nın da formasını giyen 1.68 boyunda ve 33 yaşındaki tecrübeli gurad, halen San Antonio Silver Stars takımında görev yapıyor.

Hürriyet

Onur Karakuzu' Alıntı:
Abi seninde içinde kalmasın söyle. Yunanistan deyince aklıma Maltsi'den başkası gelmiyor.

o ydu zaten ya fb ile çekişiyorduk ve anlaştık diye biliyordum neyse yazık oldu demek ki neymiş gazeteciler bile yakın arkadaşlarına kolpa haber yapıyormuş ama diğer dedikleri doğru çıktı ..

2010 - 2011 | Liron Cohen

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın takımını kurmaya devam ediyor. Daha önce bayan basketbolunda smaç basabilen ender isimlerden olan Sylvia Fowles'ı ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Seimone Augustus'u kadrosuna katan Sarayın Sultanları'nın yeni guardı belli oldu. Daha evel ülkemizde Beşiktaş CT formasını giyen İsrailli oyuncu Liron Cohen herhangi bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. İsrailli tecrübeli oyun kurucu bu sezon TS Wisla Can-Pack Krakow formasını giymiş ve Euroleague'de Final Four oynadı.

Polonya liginde 27 maç forma giyen Cohen, 7.7 sayı ortalama ile oynamıştı. 28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Euroleague'de ise bu sezon 18 maç forma giydi ve 10.4 sayı, 3.6 asist, 3.4 ribaund ortalaması ile oynadı.
FCN BLOG

Onur Karakuzu' Alıntı:
o ydu zaten ya fb ile çekişiyorduk ve anlaştık diye biliyordum neyse yazık oldu demek ki neymiş gazeteciler bile yakın arkadaşlarına kolpa haber yapıyormuş ama diğer dedikleri doğru çıktı ..
İyide Maltsi guard değilki. Birde Sophia ile yeniden anlaştık yazmıştın. Ama Sophia Türk olmaktan vazgeçmiş diyor.

Forumdaki büyüklerimizden bilgisi olan varsa eğer;

Tuğçe Canıtez'in Türkiye'ye dönme ihtimali var mıdır? Bizim alabilme ihtimalimiz nedir?

Forumdaki büyüklerimizden bilgisi olan varsa eğer;

Tuğçe Canıtez'in Türkiye'ye dönme ihtimali var mıdır? Bizim alabilme ihtimalimiz nedir?
bu oyuncu kim, hangi takimda oynuyo, bilgi verebilirmisiniz.

Arkdaşlar pardon konu dışı ama Penny Taylor'u avrupalı statüsünde oynatacağız falan yazmış malum takımın bi taraftarı. Var mı böyle bir şey?

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":4cx29gy6]o ydu zaten ya fb ile çekişiyorduk ve anlaştık diye biliyordum neyse yazık oldu demek ki neymiş gazeteciler bile yakın arkadaşlarına kolpa haber yapıyormuş ama diğer dedikleri doğru çıktı ..
İyide Maltsi guard değilki. Birde Sophia ile yeniden anlaştık yazmıştın. Ama Sophia Türk olmaktan vazgeçmiş diyor.[/quote:4cx29gy6]
sophia ile anlaşma şartımız Türk olmakla alakalı ondan sorun çıktı dedim ki hala çözülebilmiş değil ..

Guard ve dış oyuncu transferleri üzerine bol bol konuşuyoruz. Rudy Fernandez'in kardeşi Marta Fernandez de Caseres'e transfer olmuş. Geçen yıl Wisla'daydı.

Arkadaşlar belki çok saçma gelebilir ama uzun ve Türk olarak ribauntlar savunma için korel engin alınabilir mi diye düşündüm rotasyon açısından ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...