2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki Euroleague istatistikleri fena değil ve final four oynayan takımın guardı iyi bir izlenim bıraktı bende ancak hakkında iyi bilgimiz yok

Ben Cohen'i çok iyi tanıyorum içeri penetre ediyor. Asistleride iyi. Ama ben Shay Doron'u tercih ederim şahsen. Ama Liron Cohende çok iyi bir oyuncu.

Geçen sene forumda hep yazdım Cohen gelsin die ama gelmedi. Fakat bu sene daha büyük transferler bekliyordum açıkcası ama yinede 5. yabancı olarak gelecekse Cohen iyidir .

Liron Cohen benim de düşündüğüm bir oyuncuydu. Anlaşıldıysa sevinirim. Guard gibi guarddır. Beşiktaş'ta oynarken bile elinden gelenin fazlasını yapıyordu.

Guard konusunda sıkıntımız kalmaz L.Cohen ile de Sophia Türk olmayacak demiş Murat Abi. Bu haberlerin en kötüsü şuan. Cohen'i de aldık dersek yabancılarda yine alacağımız en iyi oyuncuları aldık neredeyse. Yerli oyuncu lazım diyorken bir de Sophia'yı Türk statüsünde oynatamayacaksak yine bize hüsran seneye...

Sophia Türk olmayacaksa umutların %50 si gider bence...Eurolig yalan olur,Üçlüden biri kenarda kalır...Herşey bir yana ligde 1 ve 2 numaralarda Türkler oynar falan filan...Biz bürokrasiden çekinirken önümüze daha büyük bir engel çıktı,Sophia'yı suçlamıyorum ama istemiyor olabilir...

diana taurisa. karşı saglam bir numara lazım .bu cohen olamaz daha kaliteli bir yabancımış . bide süpriz fenerbahçede bir türk oyuncu alma şansı varmış diana taurasi geldigine göre esmeral veya birselin süresi azarıyor .bunlardan birisi olabilir.

3.8 asist ortalamasi var Cohenin daha iyisi lazim en azindan Jelavic gibi 7 asist falan:)

2010 - 2011 | Liron Cohen

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın takımını kurmaya devam ediyor. Daha önce bayan basketbolunda smaç basabilen ender isimlerden olan Sylvia Fowles'ı ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Seimone Augustus'u kadrosuna katan Sarayın Sultanları'nın yeni guardı belli oldu. Daha evel ülkemizde Beşiktaş CT formasını giyen İsrailli oyuncu Liron Cohen herhangi bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. İsrailli tecrübeli oyun kurucu bu sezon fTS Wisla Can-Pack Krakow formasını giymiş ve Euroleague'de Final Four oynadı.

Polonya liginde 27 maç forma giyen Cohen, 7.7 sayı ortalama ile oynamıştı. 28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Euroleague'de ise bu sezon 18 maç forma giydi ve 10.4 sayı, 3.6 asist, 3.4 ribaund ortalaması ile oynadı.

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın takımını kurmaya devam ediyor. Daha önce bayan basketbolunda smaç basabilen ender isimlerden olan Sylvia Fowles'ı ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Seimone Augustus'u kadrosuna katan Sarayın Sultanları'nın yeni guardı belli oldu. Daha evel ülkemizde Beşiktaş CT formasını giyen İsrailli oyuncu Liron Cohen herhangi bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. İsrailli tecrübeli oyun kurucu bu sezon TS Wisla Can-Pack Krakow formasını giymiş ve Euroleague'de Final Four oynadı.

Polonya liginde 27 maç forma giyen Cohen, 7.7 sayı ortalama ile oynamıştı. 28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Euroleague'de ise bu sezon 18 maç forma giydi ve 10.4 sayı, 3.6 asist, 3.4 ribaund ortalaması ile oynadı.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...