2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liron Cohen hiç bir zaman gündemimizde değildi ki; gündemimizdeki tek İsrailli oyuncu Shay Doron'du..

Fakat bu iki oyuncudan ziyade bambaşka, çok farklı iki oyuncu ile görüşüldü temaslar kuruldu. Sonrasında Zafer Hoca görevinden alındı ve yerine Ceyhun Hoca getirildi. Eğer Ceyhun Hoca bu isimleri isterse yakın zamanda transferi gerçekleşir.

Yerli transferde de bir takım girişimlerde bulunuldu. 87 jenerasyonuyla alakalı özellikle..

Unutmadan Sophia Young ile ilgili olarak herkes herşeye hazırlıklı olsun demekte fayda var.

arkadaslar belliki sophia bu sene bizle olmasi biraz zor gibi geliyo, ama ben yinede ümidimi kaybetmedim. ama isin bir de diger tarafi var sophianin yerini doldurmak gerek.
simdi bakilirsa seimone ve silvyayala iki tane kita disi yabancimiz var bile, ve bunlarin yanina iki veya üctane kaliteli avrupali alinmali, bence sophia gidicekse bence onun yerine pota altina ya gruduayi yada matovici almak lazim bence, bide yabanci oyun kurucu gelceni var sayarsak onla beraber iki oluya ve 4 yabanci hakkini doldurmus bulunuyoz. ama egerceyhun hoca sayesinde bir birseli alabilirsek oyun kurucu yerine iki veya üc numara oyuncusu alabiliriz, benim aklima gel ilk isim mahony( Tarantodaki), eger o olmicaksa akla gelen ve takima alisik olan kathy dauglis.

Becky neden gelmedi?

Galatasaray bayan (kadın) basketbol takımının gelecek sezon adına ilk üç transferi sizlere belirttiğimiz gibi Becky-Sylvia ve Seimone olacaktı. Hatta Sylvia ve Seimone'den daha evel Becky ile anlaşma sağlanmış sadece bir takım ödemelerin, teminatların yapılması gerekiyordu her transferde olduğu gibi.. Rus yıldız oyuncu ile yıllık 250.000 USD gibi cüzi bir ücrete anlaşma sağlanmış hatta transferi bitme aşamasına gelmişti. Becky Hammon ve menajerinden bir yaklaşık 5 günlük bir izin istenmiş. Karşılıklı verilen sözlerin ardından yönetim tarafından nedendir bilinmez transferden vazgeçildi. Becky tüm bu olanlara rağmen teknik ve idari ekibimizden aldığı bilgiler ve sözler sonrasında 15 günlük bir bekleme dönemi geçirdi ve oyuncuya para ödenmediği için doğal olarak Rus yıldızda diğer takımlar ile görüşmelere başladı. Sonrasında tekrar Becky ile görüştük fakat bu sefer para 250.000 USD değil, 400.000 USD olmuştu. Bizde maddi nedenleri sebep göstererek transferden vazgeçtik. Elimizde böyle bir fırsat varken Becky Hammon gibi üst düzey, star bir guardı takıma kazandırmamak için elimizden geleni yapmak gerçekten yönetim adına büyük bir vizyon (!) olsa gerek..(FCN Blog)

sonrada yönetimi eleştirince bize tepki veriyorlar...bir yandan iyi iş yapmaya çalışıyorlar diğer yanda işi batırıyorlar...evren kaçtı,bayan baskette alsak nerdeyse şampiyon olma ihtimalinin %70 lere geleceği becky alamıyoruz...nedeni de böyle şaka gibi olur...

Zafer Kalaycıoğlu'nun uşağı FCN'nin yazdıkları salt doğru oldu da onun için mi sorgusuz sualsiz infaz'a giriştiniz?

Zafer abilerinin kuyruğuna teneke bağlanması ile, saldıracak bir yer arıyorlar, doğaldır, kendilerinden beklenen davranış tarzı da budur.

Becky Becky denip duruyor da, bu oyuncunun Avrupa'da son birkaç yıldaki performansı ortada. Gelince çok iyi olacağının garantisi yoktu.

Can Bey,

Benim duyduğum kadarıyla Cohen'le ilgileniliyordu. Bana göre de Cohen Doron'dan daha iyi bir tercih olur, takımı oynatan guard profiline daha çok uyduğunu düşünüyorum.

87 jenerasyonunun Cem Akdağ ile U20 Avrupa dördüncülüğü var; fakat o takımdan da gelip katkı verebilecek bir oyuncu gelmedi aklıma. Elbette, Ceyhun Hoca genç oyunculardan verim alma konusunda çok başarılı, bakalım nasıl bir trasnfer olacak?

fcn blog?çoluk çocuğun yazdıklarınamı inanıyorsunuz?hemde zafer kalaycıoğlu yalakası bir site.

Sarp'ın dediği genç oyunculardan verim alma olayına katılıyorum.

Botaş ile ektiği tohumlar hala yeşermeye devam ediyor.Gülşah,Burcu,Pelin ve Gamze hoca ayrıldıktan sonra tamamen gelişimlerini bitirdiler ve sıradan oyuncu kimliğine büründüler.

Bizim için avantaj Yasemen,Dilara ve Gizem'in gelişimlerinin şimdi hızlanacağı yönünde.
Geçen sene oynanan şampiyonada hoca gözünü kırpmadan Rusya karşısında Yasemen'e süre vermişti bunuda biliyoruz.Yaz idmanlarını iyi geçirmek zorundular.

Zk'nın genç oyuncular başka takıma kiralanmalı tezini Ceyhun Yıldızoğlunun eriteceğine adım gibi eminim.

Arda'nın söyledikleri çok doğru. Bizim gençlerin de bu şansı çok iyi kullanmaları, yazı çok iyi geçirmeleri lazım. Hem milli takımda hem de bizim takımın hazırlıklarında. Büyük fırsat onlar için.

Bahsi geçen web sitesinde haberin zaten Zafer Kalaycıoğlu'ndan alındığı söyleniyor. Nedir bu sorgusuz, sualsiz savaş girişimi? İnsanlar ortaya bir emek koyuyor ve anlaşılan birileri bundan oldukça rahatsız oluyor. Zafer Kalaycıoğlu ismi çıkmadan evel ortalığı ayağa kaldıranlarda onlardı unutulmasın veya Nilay Yiğit transferlerinde bloglarında yapmadıkları kalmadı.

Zafer Kalaycıoğlu ile röportaj yapınca yalaka mı oluyorlar?

Avrupalı 5 numara ile anlaşılması Sophia'nın değil Leuchenka'nın gideceğine işaret olabilir. Guard konusu hala önemini koruyor. Hadi Işıl iyileşti deyelim. 40 dakika sahada kalamaz. Yasemen 3-5 dakikadan fazla alamaz. Sophia'nın yerli statüye geçmesi iyi olacaktı. Kimsenin umudu kalmadı sanırım. Katie'yle de Avrupa pasaportundan dolayı 1 yıl daha devam etsek iyi olur bence. Uyum sağladıkça daha iyi oynuyordu.

2010 - 2011 | Ilona Korstin

Galatasaray bayan(kadın) basketbol takımı yeni yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Daha evel belirtmiş olduğumuz Ann Wauters transferinin yanı sıra yine geçtiğimiz haftalarda gündemimiz içersinde bulunan Ilona Korstin ile ilgili bir takım girişimlerimiz bulunuyor. 30 yaşındaki Rus yıldız oyun kurucu ve menajerleri ile görüşmelerimiz bulunuyor. Takımımızda yaşanan antrenör değişikliği nedeniyle transferin akibeti şu sıralar bilinmiyor :)

Ceyhun Yıldızoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer bitirilecek veyahut %70'lere çıkan transfer iptal olacak.

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

2010 - 2011 | Ann Wauters

Galatasaray bayan(kadın) basketbol takımında gelecek sezona dair transfer girişimleri bulunmaya devam ediyor. Bu haber biraz eski kalabilir belki fakat hiç duyulmayan bir isim olduğunu belirtmekte fayda var. Zafer Kalaycıoğlu'nun görevine son verilmeden evel Ann Wauters ile bir takım görüşmelerimiz olduğunu dün yaptığımız görüşmeden öğrenmiş bulunuyoruz. Tabii bu isim gelecek sezon için transfer edilir mi, Ceyhun Hoca buna izin verir mi orası muallakta duruyor şimdilik fakat biz yinede aldığımız bilgileri sizlere aktaralım..

30 yaşında ki Belçika'lı yıldız oyuncu Avrupa'nın sayılı uzunlarından birisi olarak gösteriliyor. 4-5 numara oynayabilen yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Avrupa'da UMMC Ekaterinburg forması giyiyordu. Euroleague'de maç başı 10 sayı ortalama ile oynayan yıldız oyuncu 4 ribaund ve 1 asist ortalamasınıda istatistik olarak yazdırmayı başardı.

Dediğimiz gibi Zafer Kalaycıoğlu döneminde Ann Wauters'in transferi gündeme gelmiş ve bir takım görüşmeler yapılmıştı. Fakat şimdi yepyeni bir dönem var ve Ceyhun ağabey bu oyuncuyu istermi bilinmez. Gelecek günler gösterecek bunu hiç kuşkusuz..

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...