2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin Diana'yı alabileceğini sanmıyorum. Moskova bu sene ligde sampiyonluğu kaybetti ve yatırımı kesmezler tam aksi olabilir. Rus liginde ciddi bir yarış var UMMC ile aralarında.

Becky eğer olursa iyi gelir, Işıl içinde faydalı olur bu transfer. Fowles için Fenerle çekişiyorsak emin olun alamayız, bastırırlar parayı alırlar.

Zafer Kalaycıoğlu nedeniyle oyuncuların buraya geleceğişni düşünen arkadaşlar hayal görüyor. Parayı sayın Kalaycıoğlu vermiyor klüp veriyor, ayrıca Avrupada hiçbir başarısı yok. Bir all starda hoca olmakla bütün yıldızlar sizi seçmez! Kaldıki önümüzdeki sezon takmın başında olması hala çok güç görünüyor. Ancak şampiyon olursa kalma ihtimali var. Sadece taraftar değil klüp içinde de oldukça fazla istmeyeni varmış duyduğum kadarıyla.

Saygılar.

Sylvia Fowles, Seimone Augustus ve Becky Hammon resmen Galatasaray'da..
Gelecek sezondan itibaren yıldız oyuncular parçalı formayı terletecek.
FCN BLOG ÖZEL HABERİ

İnşallah doğrudur arkadaşlar !!!

Tek kelime ile MUHTEŞEM !..

Alican GURDOL' Alıntı:
Sylvia Fowles, Seimone Augustus ve Becky Hammon resmen Galatasaray'da..
Gelecek sezondan itibaren yıldız oyuncular parçalı formayı terletecek.
FCN BLOG ÖZEL HABERİ

İnşallah doğrudur arkadaşlar !!!

Tek kelime ile MUHTEŞEM !..
Ah keşke doğru olsa ne güzel olurdu.
En yakın zamanda burada da resmen geldikleri bildirilir inşallah.

Abi sevinçten kafamı dolaba vurup kırdım inşallah haber doğrudurda kafamın kırıldığına değer :)

Devre arasında futbol transferlerinide ben bu siteden takip etmiştim ve hiç bir haberlerinde yanılmamışlardı. Bence bu haberlerde doğru hayırlı olsun ne diyelim..

Blogun sahibini kişisel olarak tanımam yalnız basketbol konusunda yazdığı haberlerin %99u doğru oluyor. Özellikle bayan basket konusunda çok sağlamlar. Hayırlı olsun diyorum kendi adıma, muhteşem transferler...

Sophia'nın da Türk olacağını düşünürsek eğer,

Becky-Katie-Seimone-Sylvia-Sophia-Leuchenka ile devam ederiz diye düşünüyorum.

Becky, Katie, Sophia ve Leuchenka'nın Avrupa pasaportu var. Diğer ikisi de Amerikalı, al sana mis gibi kadro. Hem lig hem de EL için ideal bir kadro olur. Ligde 3+2'ye uyuyor, Avrupa'da 2 Amerikalı kuralına da.

Çok sıkışırsak ocakta Tamika gelir ama sakatlık vs dışında böyle bir hamle gerekeceğini zannetmiyorum.

Haber doğruysa müthiş gerçekten, hele ki Tamika'dan sonra Sylvia'yı da Fener'den kaptığımız düşünülecek olursa çok keyifli oluyor.

Bence en önemlisi Ivanayi bu takimda tutmak, hehe yok saka bir tarafa, bence yasemin, ivana, nilay ve Leuchenka, takimdan ayirlmasi gerekiyo, simdi pota altina silvia, bahar, safiye ve bence orayi birde spartakdan gurudayi alsak iyi olur, oyun kurucu olarak becky, isil ve yasemen, eger nilay kalirsa yasemene süre düsmez gibi geliyo. 2 ve 3 numarada agustus, tugba, esra, ve bence oraya alinacak bir oyuncu ya botasdan genc gülsah ve ya tarsudan kübrayi geri getimrk lazim.

Haber doğruysa çok önemli bir gelişme. Senelerdir rakiplerimize karşı bir türlü üstünlük sağlayamadığımız pota altını bu kez domine etmemizi sağlayacak ve sert maçlarda topu yarı sahaya taşımkata ve oyun kurmakta zorlandığımızda gözönüne alındığında takım için iyi olacak..

Leuchanka konusunda ben kalması yönünde ısrarcıyım. Baketbol futbol gibi tek takımla oynanmıyor. Uzun rotasyonumuzun sağlam olması her zaman iyidir. Euro lig de maçalrın sertleşmeye başaldığı srada eğer Tamik'yıda takıma monte edersek it bir takım kurmuş oluruz. Bahsi geçen üç oyuncunun gelmesi durumunda , Katie ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde buraya yada bizim takıma adapte olamadı. İsteksiz oynuyor. Maçlarda görüyorum. Hoca mesela mola alıyor bir şeyler analtıyor. Katie sağa sola tribünlere bakıyor ilgilenmiyor. Kısa vadede Katie'nin motivasyonu arttırılmalı (ki şampiyon olmamızın önünde engel fazla yok). Uzun vadede ise gönderilmeli. Seimone Bahar 3 numarayı dolduracaktır. Hammon, Esra, Işıl Tuğba hatta Seimone 1-2 numarayı kapatır. 4 numarada yasemin(ki başkası alınabilir yerine) Bahar ve Sophia kapatabilir. 5 numarada ise leuchanka ve Fowles olur.. Tamika geldiğinde 3-4- hatta5 numarada oynama rahatlığı ile Euro lig şampiyonluğu bile olabilecek bir takım kurulmuş olur. Takım uyumu da önemli tabi..Tamikadan vazgeçmemeliyiz seneye sezon başından gelme ihtimalide yüksek bence. Bu şartlarda ideal kadro

Hammon-Seimone- Bahar-Sophia- Fowles

Avrupada ise

Hammon- Seimone-Tamika-Sophia- Fowles ilk beşi olur

Sühan Cem' Alıntı:
Haber doğruysa çok önemli bir gelişme. Senelerdir rakiplerimize karşı bir türlü üstünlük sağlayamadığımız pota altını bu kez domine etmemizi sağlayacak ve sert maçlarda topu yarı sahaya taşımkata ve oyun kurmakta zorlandığımızda gözönüne alındığında takım için iyi olacak..

Leuchanka konusunda ben kalması yönünde ısrarcıyım. Baketbol futbol gibi tek takımla oynanmıyor. Uzun rotasyonumuzun sağlam olması her zaman iyidir. Euro lig de maçalrın sertleşmeye başaldığı srada eğer Tamik'yıda takıma monte edersek it bir takım kurmuş oluruz. Bahsi geçen üç oyuncunun gelmesi durumunda , Katie ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde buraya yada bizim takıma adapte olamadı. İsteksiz oynuyor. Maçlarda görüyorum. Hoca mesela mola alıyor bir şeyler analtıyor. Katie sağa sola tribünlere bakıyor ilgilenmiyor. Kısa vadede Katie'nin motivasyonu arttırılmalı (ki şampiyon olmamızın önünde engel fazla yok). Uzun vadede ise gönderilmeli. Seimone Bahar 3 numarayı dolduracaktır. Hammon, Esra, Işıl Tuğba hatta Seimone 1-2 numarayı kapatır. 4 numarada yasemin(ki başkası alınabilir yerine) Bahar ve Sophia kapatabilir. 5 numarada ise leuchanka ve Fowles olur.. Tamika geldiğinde 3-4- hatta5 numarada oynama rahatlığı ile Euro lig şampiyonluğu bile olabilecek bir takım kurulmuş olur. Takım uyumu da önemli tabi..Tamikadan vazgeçmemeliyiz seneye sezon başından gelme ihtimalide yüksek bence. Bu şartlarda ideal kadro

Hammon-Seimone- Bahar-Sophia- Fowles

Avrupada ise

Hammon- Seimone-Tamika-Sophia- Fowles ilk beşi olur
Seimone-Tamika-Fowles bildiğim kadarıyla ab pasaportu yok.Ayrıca ligimizde 3+1 değil mi yabancı kuralı?

Bence bu haber doğru olabilir.Eğer doğruysa bunu bizim sitemizin ağabeyleri de biliyordur bence.Onlardan ricam bir bilgileri varsa bize aktarmalarıdır. :)

Doğru üçünde de AB pasaportu yok. İlk beş çıkaramayız işte o zaman da LEuchanka oynar bunlardan biri kenardayken..Hammon Rus vatandaşımıydı öyle bir şey hatırlıyorum. O zaman Hammon-Seiomne-Tamik-Sophia-Leuchanka ilk beşi ile çıakrız canım ne olacak:) Gerçi gereksiz konuşuyorum. Önce lig bitsin sonra transferler netleşsin ondan sonrasına bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...