http://www.abc.net.au/news/stories/2010/04/28/2885056.htm
Keşke biz alsak :roll:
Keşke biz alsak :roll:
Ah keşke doğru olsa ne güzel olurdu.Alican GURDOL' Alıntı:Sylvia Fowles, Seimone Augustus ve Becky Hammon resmen Galatasaray'da..
Gelecek sezondan itibaren yıldız oyuncular parçalı formayı terletecek.
FCN BLOG ÖZEL HABERİ
İnşallah doğrudur arkadaşlar !!!
Tek kelime ile MUHTEŞEM !..
Adnan Erdoğan' Alıntı:Bu haberi okudugumda nerdeyse kalbim duracakti.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Böyle bir şey doğru ise muhteşem olur. Katie, Catchings ya da Leuchenka'dan biri ile yollar ayrılır o zaman.
Seimone-Tamika-Fowles bildiğim kadarıyla ab pasaportu yok.Ayrıca ligimizde 3+1 değil mi yabancı kuralı?Sühan Cem' Alıntı:Haber doğruysa çok önemli bir gelişme. Senelerdir rakiplerimize karşı bir türlü üstünlük sağlayamadığımız pota altını bu kez domine etmemizi sağlayacak ve sert maçlarda topu yarı sahaya taşımkata ve oyun kurmakta zorlandığımızda gözönüne alındığında takım için iyi olacak..
Leuchanka konusunda ben kalması yönünde ısrarcıyım. Baketbol futbol gibi tek takımla oynanmıyor. Uzun rotasyonumuzun sağlam olması her zaman iyidir. Euro lig de maçalrın sertleşmeye başaldığı srada eğer Tamik'yıda takıma monte edersek it bir takım kurmuş oluruz. Bahsi geçen üç oyuncunun gelmesi durumunda , Katie ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde buraya yada bizim takıma adapte olamadı. İsteksiz oynuyor. Maçlarda görüyorum. Hoca mesela mola alıyor bir şeyler analtıyor. Katie sağa sola tribünlere bakıyor ilgilenmiyor. Kısa vadede Katie'nin motivasyonu arttırılmalı (ki şampiyon olmamızın önünde engel fazla yok). Uzun vadede ise gönderilmeli. Seimone Bahar 3 numarayı dolduracaktır. Hammon, Esra, Işıl Tuğba hatta Seimone 1-2 numarayı kapatır. 4 numarada yasemin(ki başkası alınabilir yerine) Bahar ve Sophia kapatabilir. 5 numarada ise leuchanka ve Fowles olur.. Tamika geldiğinde 3-4- hatta5 numarada oynama rahatlığı ile Euro lig şampiyonluğu bile olabilecek bir takım kurulmuş olur. Takım uyumu da önemli tabi..Tamikadan vazgeçmemeliyiz seneye sezon başından gelme ihtimalide yüksek bence. Bu şartlarda ideal kadro
Hammon-Seimone- Bahar-Sophia- Fowles
Avrupada ise
Hammon- Seimone-Tamika-Sophia- Fowles ilk beşi olur