2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Karakaplan' Alıntı:
..

Gerçekten bizim yerli kadromuz fenere göre daha iyi bence. Çünkü Nevriye gelmiş 32 sine zaten o gidince ne yapacaklar ki. İşte bizim en başta yapmamız gereken kesinlikle Bahar Çağlar'ı elde tutmaktır. Bu sözümü 2-3 yıl sonra çok iyi anlayacaksınız.

Esmeral - Birsel - Nevriye basketbolu bırakmadığı/Fenerbahçe'den ayrılmadığı sürece subjektiflikten uzak bir konu bence bu kıyas. Yasemin Horasan - Tuğba Palazoğlu - Esra Şencebe - Yasemen Saylar. Hangisi, hangi kritere göre üstün ki bu üçlüye karşı? Baktım baktım çıkamadım ben işin içinden. Cevabı merak ediyorum açıkçası. Nevriye de 30 yaşında bu arada, oynar yani daha üç beş sene.

Bahar Çağlar'ı ayrıca yazıyorum. Dediğiniz gibi, özel bir oyuncu. İki yıldır dikkat diyoruz Bahar'a da elimizden gidince anlayacağınız kıymetini. Yazın Ceyhun Yıldızoğlu'nun O'ndan nasıl verim aldığını da gördük. Üstelik çok kısa bir çalışma süresi geçirmiş olmalarına karşın. Kulüpdeki performansı da ortada. İki sene geçti daha yeni, zoraki şekilde şans buluyor.

fcn nin dedikleri doğrudur inşallah ama onlar olmazsa az parayla iyi oyuncular da takıma dahil edilebilir. Özellikle kayseri den pringle ve botaştan paris 5 numaradaki sıkıntımızı giderebilirler ikisi de genç oyuncular ayrıca pringle tbl nin sitesinde alman gözüküyor

mustafadastan' Alıntı:
fcn nin dedikleri doğrudur inşallah ama onlar olmazsa az parayla iyi oyuncular da takıma dahil edilebilir. Özellikle kayseri den pringle ve botaştan paris 5 numaradaki sıkıntımızı giderebilirler ikisi de genç oyuncular ayrıca pringle tbl nin sitesinde alman gözüküyor

Pringle ve Paris bize uymaz. Eğer alırsak fenev bizi çökertir pota altında. Pringle'nin wnba sayı ortalaması 3.2 bize uymaz ama kayseri botaş gibi takımlara çok iyi olur. Bizim hedef eurolig ise bu olmalı.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Emre Karakaplan":rarswcuk]..

Gerçekten bizim yerli kadromuz fenere göre daha iyi bence. Çünkü Nevriye gelmiş 32 sine zaten o gidince ne yapacaklar ki. İşte bizim en başta yapmamız gereken kesinlikle Bahar Çağlar'ı elde tutmaktır. Bu sözümü 2-3 yıl sonra çok iyi anlayacaksınız.

Esmeral - Birsel - Nevriye basketbolu bırakmadığı/Fenerbahçe'den ayrılmadığı sürece subjektiflikten uzak bir konu bence bu kıyas. Yasemin Horasan - Tuğba Palazoğlu - Esra Şencebe - Yasemen Saylar. Hangisi, hangi kritere göre üstün ki bu üçlüye karşı? Baktım baktım çıkamadım ben işin içinden. Cevabı merak ediyorum açıkçası. Nevriye de 30 yaşında bu arada, oynar yani daha üç beş sene.

Bahar Çağlar'ı ayrıca yazıyorum. Dediğiniz gibi, özel bir oyuncu. İki yıldır dikkat diyoruz Bahar'a da elimizden gidince anlayacağınız kıymetini. Yazın Ceyhun Yıldızoğlu'nun O'ndan nasıl verim aldığını da gördük. Üstelik çok kısa bir çalışma süresi geçirmiş olmalarına karşın. Kulüpdeki performansı da ortada. İki sene geçti daha yeni, zoraki şekilde şans buluyor.[/quote:rarswcuk]
Sanırım Türk statüsüne geçecek Sophia, sakatlıktan dönecek Işıl ve çok şeyler bekklediğimiz Bahar Çağlar'ı bu kıyaslamaya dahil edince o kadar da büyük bir dengesizlik söz konusu olmuyor. Bu dengeyi bozacak en ciddi olay Bahar ya da fenerden Birsel-Esmeral ikilisinden birinin taraf değiştirmesi olur. Taurasi alınıyorsa Birsel-Esmeral ile ilgilenmiyoruz. Bahar'ı elimizde tutmak en önemli olay. Denge bu sezon ciddi şekilde fenerden yana ama önümüzdeki sezonlarda arada ciddi bir dengesizlik olmayacak.

Sophia işi olursa eğer tekrar konuşulur elbette. Ben olacağını zannetmiyorum açıkçası, bürokratik engeller vs vs.. Işıl'ın da bu seviyede büyük farklar yaratabileceğine inanmadım hiçbir zaman. Ki yaratmadığını da gördük zaten, geçmiş Fenerbahçe serilerinde. Ancak Cem Akdağ gibi bayan basketboluna kafa yoran ve onu nasıl kullanması gerektiğini bilen bir koç olursa işimize yarar. İşin doğrusu başlarda bu potansiyel fazlasıyla vardı kendisinde ama bunu kullanmayı beceremedi bence. Şimdi bir sezonu oynamadıktan geçtikten sonra ayağı ne ölçüde sağlam olacak büyük bir soru işareti. Sakatlığın nüksetmesi, kronik bir hal alma olasılığı gibi olasılıklar da söz konusu tabii.

Arkadaşlar Hayri pekergine msj attım cevabını buraya yazıyorum

Sayın Pekergin size bir kaç sorum olacak umarım cevaplarsınız, neden artık Dspor da maçları yorumlamıyorsunuz sizin ağzınızdan bayan basket maçları dinlemek çok büyük bir keyif, bir sorum daha olacak geleçek sene Becky Hammon, Fowles ve Taurasi nin ülkemizde ounayacakları yazıyor bu oyuncular oynadıkları pozisyonlarda dünyanın en iyileri bu transferler gerçekten olaçakmı sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim

Hayri Pekergin
Selamlar, bildiğim kadar ile dspor profesyonel yorumcular ile çalışmıyor. İlk sorunuzun yanıtı bu olsa gerek. Transfer haberleri ile ilgili sezon sonunu beklemek gerekir. sezon bitmeden hiç bir takım resmi açıklama yapmaz. (oyuncularda ters motivasyon olmasın diye) dolayısı ile sezon bitsin,,resmi açıklamaları hep birlikte bekleriz. Saygılar.

O bench de somurtan Penny Taylor mu?

Galiba Douglas'da orada

Türkiye'de 3 yıl oynayanlar olabiliyor diye biliyorum,ancak bu konuda bazı engellerle karşılaşabiliniyor...Yani 3 yılını doldurmuş artık tamamdır denilemez...Biraz lobi faaliyeti diyelim etkin bir lobi faaliyeti yürütülürse yapılabilir,bayan basketbolunda nispeten daha kolay gibi bunu yapmak...

Adnan Erdoğan yazdı:
Arkadaslar herkes young türk olacagindan cok emin gibi, ama henüz bisey yok, bu konuda bir bilgisi olan varmi.

Türk olabilmesi için bütün işlemler başlatıldı sen rahat ol.
Adnan Erdoğan' Alıntı:
Arkadaslar herkes young türk olacagindan cok emin gibi, ama henüz bisey yok, bu konuda bir bilgisi olan varmi.
Türk olabilmesi için bütün işlemler başlatıldı sen rahat ol.

yani bu demek oluyo ki, seneye kesin bizle olacak.

Gelecek seneki muhtemel kadromuz....Becky hammon-augustus-fowles-sophia young-catchhings-ışıl-bahar-nilay yiğit-esra-tuğba-yasemin horasan

bu kadro euroleague de final oynar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...