Arkadaslar belki hammon avrupada pek hirsli deyil, ama isil ve youngdaki hirsi görünce hirslanmamak elde deyil bide bir hirs küpü agustusdaha geliyo, bak sen ozaman hammon oynuyomu oynamiyomu.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar yerli oyuncu olarak kimleri alabiliriz?
anlaştığımız oyuncular varmı?
Sercan Karabıçak' Alıntı:[quote="Kamil Sarper Özsefer":2tz096pk]arkadaşlar yerli oyuncu olarak kimleri alabiliriz?
Mustafa Yanar' Alıntı:Şu tatlılığa bakar mısınız =) Çok güzel yaaa.Zaten Augustus'ta başlı başına bir olay
[/quot
Kimse bana bu bayanın 32 yaşında olduğunu söyleyemez
Sercan Karabıçak' Alıntı:[quote="Kamil Sarper Özsefer":3q4zx99r]arkadaşlar yerli oyuncu olarak kimleri alabiliriz?
Gülşah geçen yıl avrupa şampiyonasında milli takımdaydı ve gayet iyi maçlar çkardı. Bu yıl onu izleme fırsatım çok oldu gerçekten alınbilecek en iyi Türk oyuncu. Başka söze gerek yok. Ayrıca Zafer Hoca geldiğinde Yasemen'nin bileklerinin sert olduğunu ve onun bileklerini yumuşatmaya çalıştığını ve savunmasını artırması gerektiğini söyledi. Bunların zaman alacağını ve 2-3 yıl içerisinde onunda Işık gibi olacağını söyledi.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Naile bana göre pozisyonsuz bir oyuncu ve istediğimiz seviyede değil. Gülşah'ı bu yıl sezon içinde pek izleyemedim. Geçen yıl U20 İstanbul turnuvasında salonda izlediğimiz zaman özellikle savunma tarafında eksikleri dikkat çekiyordu. Ayakları ağır kalıyordu özellikle. Bu yönde de kendini geliştirebilirse önemli yerlere gelebilir elbette. Ne yazık ki, Türk rotasyonunu güçlendirebilecek transfer yapmamız mümkün görünmüyor.
Bu yıl da U20 turnuvasını izledikten sonra genç oyuncuları konuşuruz yine. Bizden bir tek Yasemen olacaktır muhtemelen. Geçen yıl, kendi pozisyonu olan 1 numarada oyunyuordu ve dümen ondaydı. Bu yıl, başka 1 nuamraların varlığında daha fizikli olduğu için 2 numara gibi oynayabilir. Bakalım ne kadar verimi olacak?